Otomobile giren sansar hatasını hayatı ile ödedi

YAŞAM 06.03.2017 - 11:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Otomobile giren sansar hatasını hayatı ile ödedi

Denizli Honaz İlçesi'nde bir sansarın otomobiline girdiğinden haberi olmayan vatandaş, gelen kokulara anlam veremedi. Olayın vehamiyeti aracını oto kuaföre götürdüğünde ortaya çıktı.

Honaz ilçesi Kaklık Mahallesi'nde ikamet eden bir vatandaş, aracından çıkan sansar karşısında gözlerine inanamadı. İlk olarak hayvan leşinin üstünden geçtiğini düşünen ve kokunun ondan geldiğine inanan vatandaş, aracını yıkatmak için gittiği oto kuaförde gördüğü manzara karşısında şaşırdı kaldı.   Zaman zaman araçların motor kısmına giren kedi, yılan olayına şahit olmuştuk ama bu sefer bir yabani hayvanın otomobilin içine girmesi sansara pahalıya patladı. Araç sürücüsünün durumu fark etmemesi sonucu hayatını kaybetti.   Yaşadığı ilginç olayı haber merkezimize anlatan vatandaş, "Olay kaklık mahallesinde oldu. Sabah Denizli'ye gelerek işim gereği Göveçliğe çıktım. Sonra Sümer mahallesinde bulunan okula oğlumun sınavı nedeniyle gittim. Tekrar Göveçliğe çıktım. Orda çeşmeden su doldururken araçtan kötü koku geldiğini fark ettim. O bölgede ölmüş bir hayvan olabileceğini düşündüm. Sonra oradan ayrıldım. Yolda koku artmaya başladı. Bu seferde sabah tekrar merkeze inerken yolda başka bir aracın çarptığı hayvan ölüsünün üzerinden geçmiştim. Ordan bir parça takılmıştır diye düşündüm. Garajın oradaki otoparka aracımı yıkatmak için girdim. Servis elemanıyla kaputu açtığımızda şok olduk. Kedi falan çok duymuştum ama bunu ilk kez gördüm. Gözlerimize inanamadık. Böyle bir olaya şahit olduğum için çok üzgünüm" dedi.    
Denizli Honaz İlçesi'nde bir sansarın otomobiline girdiğinden haberi olmayan vatandaş, gelen kokulara anlam veremedi. Olayın vehamiyeti aracını oto kuaföre götürdüğünde ortaya çıktı.

Honaz ilçesi Kaklık Mahallesi'nde ikamet eden bir vatandaş, aracından çıkan sansar karşısında gözlerine inanamadı. İlk olarak hayvan leşinin üstünden geçtiğini düşünen ve kokunun ondan geldiğine inanan vatandaş, aracını yıkatmak için gittiği oto kuaförde gördüğü manzara karşısında şaşırdı kaldı.

 

Zaman zaman araçların motor kısmına giren kedi, yılan olayına şahit olmuştuk ama bu sefer bir yabani hayvanın otomobilin içine girmesi sansara pahalıya patladı. Araç sürücüsünün durumu fark etmemesi sonucu hayatını kaybetti.

 

Yaşadığı ilginç olayı haber merkezimize anlatan vatandaş, "Olay kaklık mahallesinde oldu. Sabah Denizli'ye gelerek işim gereği Göveçliğe çıktım. Sonra Sümer mahallesinde bulunan okula oğlumun sınavı nedeniyle gittim. Tekrar Göveçliğe çıktım. Orda çeşmeden su doldururken araçtan kötü koku geldiğini fark ettim. O bölgede ölmüş bir hayvan olabileceğini düşündüm. Sonra oradan ayrıldım. Yolda koku artmaya başladı. Bu seferde sabah tekrar merkeze inerken yolda başka bir aracın çarptığı hayvan ölüsünün üzerinden geçmiştim. Ordan bir parça takılmıştır diye düşündüm. Garajın oradaki otoparka aracımı yıkatmak için girdim. Servis elemanıyla kaputu açtığımızda şok olduk. Kedi falan çok duymuştum ama bunu ilk kez gördüm. Gözlerimize inanamadık. Böyle bir olaya şahit olduğum için çok üzgünüm" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.