Otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti

ASAYİŞ 27.08.2018 - 16:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti

Denizli-Muğla karayolu üzerinde karşıdan karşıya geçmek isteyen yayaya otomobil çarptı.Kazada ağır yaralanan yaya hastanede hayatını kaybetti.   Kaza, Cumartesi  saat 17.30 sularında Kale ilçesi Muğla karayolu üzerinde bulunan Ortatepe Mahallesi’nde meydana geldi. Mahallede orman deposu olarak bilinen noktada bir otomobilden inen Mehmet Ali Meydan, yanında bulunan un çuvalını sırtlayarak karşıdan karşıya geçmek istedi.   Mahalle girişi olan kavşakta yaşanan olayda Meydan yolu kontrol ederek karşıya geçtiği esnada tam karşıya geçeceği sırada bir otomobil çarptı. Çarpma sonucu 50 metre kadar sürüklenen 55 yaşındaki Mehmet Ali Meydan, ağır yaralandı.   Kaza hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, Meydan'ı  hastaneye kaldırdı ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  Kazada otomobil içerisinde bulunan bir çocuk da hafif şekilde yaralandı.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.,    

Denizli-Muğla karayolu üzerinde karşıdan karşıya geçmek isteyen yayaya otomobil çarptı.Kazada ağır yaralanan yaya hastanede hayatını kaybetti.

 

Kaza, Cumartesi  saat 17.30 sularında Kale ilçesi Muğla karayolu üzerinde bulunan Ortatepe Mahallesi’nde meydana geldi. Mahallede orman deposu olarak bilinen noktada bir otomobilden inen Mehmet Ali Meydan, yanında bulunan un çuvalını sırtlayarak karşıdan karşıya geçmek istedi.

 

Mahalle girişi olan kavşakta yaşanan olayda Meydan yolu kontrol ederek karşıya geçtiği esnada tam karşıya geçeceği sırada bir otomobil çarptı. Çarpma sonucu 50 metre kadar sürüklenen 55 yaşındaki Mehmet Ali Meydan, ağır yaralandı.

 

Kaza hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, Meydan'ı  hastaneye kaldırdı ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  Kazada otomobil içerisinde bulunan bir çocuk da hafif şekilde yaralandı.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.,

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.