Otomobilinde intihar etti

ASAYİŞ 01.10.2016 - 15:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Otomobilinde intihar etti

denizli haber / denizli 20 haber / Otomobilinde intihar etti

Denizli'nin Merkezefendi İlçesi'nde bu sabah 09.00 sıralarında bir kişi otomobil içerisinde intihar etti.     Edinilen bilgiye göre, Denizli'nin Merkezefendi İlçesi'nde bugün sabah 09.00 sıralarında Zafer mahallesi 1005 sokakta intihar vakası meydana geldi.   Tekstil işiyle uğraşan 41 yaşında Ümit Onat isimli şahıs sabah 09.00 sıralarında park halindeki otomobilde silahı kafasına dayayıp ateş etti. Silah sesinin duyan yakın çevredeki vatandaşlar ve esnaflar arabanın bulunduğu yere gidip polis ekiplerine ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine polis ekiplerinin ve sağlık ekiplerinin gelmesiyle Ümit Onat isimli şahsın olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
denizli haber / denizli 20 haber / Otomobilinde intihar etti

Denizli'nin Merkezefendi İlçesi'nde bu sabah 09.00 sıralarında bir kişi otomobil içerisinde intihar etti.
 

 

Edinilen bilgiye göre, Denizli'nin Merkezefendi İlçesi'nde bugün sabah 09.00 sıralarında Zafer mahallesi 1005 sokakta intihar vakası meydana geldi.

 

Tekstil işiyle uğraşan 41 yaşında Ümit Onat isimli şahıs sabah 09.00 sıralarında park halindeki otomobilde silahı kafasına dayayıp ateş etti. Silah sesinin duyan yakın çevredeki vatandaşlar ve esnaflar arabanın bulunduğu yere gidip polis ekiplerine ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine polis ekiplerinin ve sağlık ekiplerinin gelmesiyle Ümit Onat isimli şahsın olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.