Öz Güven Sen İl Başkanı Demirkaya'dan çağrı

DİĞER 15.03.2017 - 15:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Öz Güven Sen İl Başkanı Demirkaya'dan çağrı

Hak iş konfederasyonuna bağlı Öz Güven Sen sendikası Denizli İl Başkanlığı'na 1 Mart 2017 tarihinde atanan Sedat Demirkaya, özel güvenlik görevlilerine seslenerek, ortak hak ve çıkarlarını korumak adına Öz Güven Sen sendikası çatısı altına davet etti.

Türkiye'de özel güvenlik sertifikası alanların sayısının 1 milyonu aştığı, bunların 280 bininin aktif olarak çalıştığı ifade ediliyor. Emniyet Teşkilatı'nın 270 bin personeli olduğu göz önünde bulundurulduğunda, 'güvenlik görevlisi' adı altında faaliyet gösteren bu kadar büyük bir kitlenin hak ve özgürlükleri kısıtlı denecek kadar az olduğu gözlemleniyor.  Buna, aldıkları düşük ücretler ve olumsuz çalışma şartları da eklendiğinde sorun daha da büyüyor.   Öz Güven Sen Denizli İl Başkanı Sedat Demirkaya yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımız Ömer Yılmaz ve yönetim kurulumuzun verdiği direktifler doğrultusunda tüm Türkiye genelinde çalışmalarımız hızla devam etmektedir.Kurulduğumuz tarihten itibaren kısa bir sürede 15 bin üyeye ulaştık.   Bizim için ilk amaç Özel Güvenlik  Görevlisi kardeşlerimizin ortak hak ve çıkarlarını korumak sorunlarını çözmek ve en önemlisi iş güvencelerini sağlamak temel ilkemizdir.Bu camianın içinden yetişmiş biri olarak Denizli’miz de canımızla ve kanımızla icra ettiğimiz bu kutsal meslekte birlik ve beraberliğin sağlanması amacıyla arkadaşlarımızı Öz Güven Sen sendikası çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz.   Özel Güvenlik Görevlisi kardeşlerime buradan sesleniyorum sendikacılık ayrıştırıcı değil birleştirici bir güçtür. Haklarımızı öğrenin 8356 sayılı Sendikalar ve toplu iş sözleşmesi kanununu mutlaka okuyun,hepimiz biriz hepimiz kardeşiz.   Şimdi sıra sizde sizlerin patron bizlerin işçi olduğu bir sendikaya var mısınız ?" dedi.
Hak iş konfederasyonuna bağlı Öz Güven Sen sendikası Denizli İl Başkanlığı'na 1 Mart 2017 tarihinde atanan Sedat Demirkaya, özel güvenlik görevlilerine seslenerek, ortak hak ve çıkarlarını korumak adına Öz Güven Sen sendikası çatısı altına davet etti.

Türkiye'de özel güvenlik sertifikası alanların sayısının 1 milyonu aştığı, bunların 280 bininin aktif olarak çalıştığı ifade ediliyor. Emniyet Teşkilatı'nın 270 bin personeli olduğu göz önünde bulundurulduğunda, 'güvenlik görevlisi' adı altında faaliyet gösteren bu kadar büyük bir kitlenin hak ve özgürlükleri kısıtlı denecek kadar az olduğu gözlemleniyor.  Buna, aldıkları düşük ücretler ve olumsuz çalışma şartları da eklendiğinde sorun daha da büyüyor.

 

Öz Güven Sen Denizli İl Başkanı Sedat Demirkaya yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımız Ömer Yılmaz ve yönetim kurulumuzun verdiği direktifler doğrultusunda tüm Türkiye genelinde çalışmalarımız hızla devam etmektedir.Kurulduğumuz tarihten itibaren kısa bir sürede 15 bin üyeye ulaştık.

 

Bizim için ilk amaç Özel Güvenlik  Görevlisi kardeşlerimizin ortak hak ve çıkarlarını korumak sorunlarını çözmek ve en önemlisi iş güvencelerini sağlamak temel ilkemizdir.Bu camianın içinden yetişmiş biri olarak Denizli’miz de canımızla ve kanımızla icra ettiğimiz bu kutsal meslekte birlik ve beraberliğin sağlanması amacıyla arkadaşlarımızı Öz Güven Sen sendikası çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz.

 

Özel Güvenlik Görevlisi kardeşlerime buradan sesleniyorum sendikacılık ayrıştırıcı değil birleştirici bir güçtür. Haklarımızı öğrenin 8356 sayılı Sendikalar ve toplu iş sözleşmesi kanununu mutlaka okuyun,hepimiz biriz hepimiz kardeşiz.

 

Şimdi sıra sizde sizlerin patron bizlerin işçi olduğu bir sendikaya var mısınız ?" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.