Özel çocuklardan Başkan Zolan’a özel ziyaret

DENİZLİ 07.12.2016 - 13:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Özel çocuklardan Başkan Zolan’a özel ziyaret

denizli haber / denizli 20 haber / Özel çocuklardan Başkan Zolan’a özel ziyaret

Çamlık Özel Eğitim Merkezi öğrencileri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.   Çamlık Özel Eğitim Merkezi öğrencileri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarete, Çamlık Özel Eğitim Merkezi Okul Müdürü Yavuz Yıldırım, Müdür Yardımcısı Rengin Tillem ve öğrenciler katıldı. Ziyaret dolayısıyla mutluluk duyduğunu dile getiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,  Büyükşehir Belediyesinin engellilerin hayatını kolaylaştırmaya yönelik hayata geçirdiği projelerden bahsetti. Asıl engelin sevgisizlik olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “Engelli kardeşlerimizin, evlatlarımızın sorunlarını iyi anlayarak bunlara yönelik çözüm üretmek en önemli görevlerimizdendir” diye konuştu.   Başkan Zolan’a isimlik hediye ettiler   Okul Müdürü Yıldırım ise, “Dünya Engelliler Günü’nü kutladık. Sizler gibi Denizlimizin önde gelenleri başta olmak üzere, herkes bize destek verdi. Bu bize gurur onur veriyor. Okul aile birliğimizin projesiyle çocuklarımızı ilimizin yöneticilerine buluşturalım, bu çocuklar sadece okullarda evlerde saklı kalmasın, ilin yöneticilerini de tanısın istedik. Kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz” dedi. Ziyaretin ardından öğrenciler, Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan’a adının yazılı olduğu kokulu taştan yapılmış bir isimlik hediye ettiler.  
denizli haber / denizli 20 haber / Özel çocuklardan Başkan Zolan’a özel ziyaret

Çamlık Özel Eğitim Merkezi öğrencileri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

 

Çamlık Özel Eğitim Merkezi öğrencileri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarete, Çamlık Özel Eğitim Merkezi Okul Müdürü Yavuz Yıldırım, Müdür Yardımcısı Rengin Tillem ve öğrenciler katıldı. Ziyaret dolayısıyla mutluluk duyduğunu dile getiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,  Büyükşehir Belediyesinin engellilerin hayatını kolaylaştırmaya yönelik hayata geçirdiği projelerden bahsetti. Asıl engelin sevgisizlik olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “Engelli kardeşlerimizin, evlatlarımızın sorunlarını iyi anlayarak bunlara yönelik çözüm üretmek en önemli görevlerimizdendir” diye konuştu.

 

Başkan Zolan’a isimlik hediye ettiler

 

Okul Müdürü Yıldırım ise, “Dünya Engelliler Günü’nü kutladık. Sizler gibi Denizlimizin önde gelenleri başta olmak üzere, herkes bize destek verdi. Bu bize gurur onur veriyor. Okul aile birliğimizin projesiyle çocuklarımızı ilimizin yöneticilerine buluşturalım, bu çocuklar sadece okullarda evlerde saklı kalmasın, ilin yöneticilerini de tanısın istedik. Kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz” dedi. Ziyaretin ardından öğrenciler, Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan’a adının yazılı olduğu kokulu taştan yapılmış bir isimlik hediye ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.