Özel insanları anlatıyor...

YAŞAM 19.12.2018 - 09:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Özel insanları anlatıyor...

Genel Merkezi Denizli’de bulunan Özel İnsanlar Derneği Genel Başkanı Aysun Tonel Karaaslan, katıldığı seminerlerde, dernek çalışmaları hakkında bilgiler veriyor.   Özel İnsanlar Derneği Genel Başkanı Aysun Tonel Karaaslan, 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle 4 farklı kurumda seminerler verdi. Seminer vermiş olduğu kurumlar arasında Denizli Alzheimer Derneği, AK Parti Merkezefendi İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Denizli Çözüm Koleji, Pamukkale Üniversite bulunmakta. Seminerlerde konuşan Karaaslan, “Bizler sadece 3 Aralık’ta yaşamıyoruz. Her Aralık’ta yaşıyoruz 365 gün nefes alıyoruz. O yüzden 3 Aralık’ta hiçbir zaman etkinlik yapmayız.  Bu yıl 3 Aralık’tan sonra Denizli’de farklı kurumlardan seminer vermem için davet edildim. 1,5 yıldır aktif olarak faaliyetlerini sürdürdüğüm ve son 2 aydır da genel merkez olarak hizmet verdiğimiz Özel İnsanlar adına kurduğumuz derneğimizin sesini sadece Denizli değil tüm Türkiye’nin duyması için çabalıyoruz” dedi.   HER ŞEY ÖZEL İNSANLAR İÇİN Bütün zamanını özel insanlar için harcadığına vurgu yapan Karaslan, “Denizli’de Özel İnsanların neler yaptığını toplumsal anlamda farkındalık oluşturmak adına talep eden kurumlara seminer vermeye devam edeceğim. Dernek benim ek işim değil tek işimdir bu yüzden bütün zamanımı dernek faaliyetleri ve özel İnsanlar için harcıyorum. Yapmış olduğumuz projelerle, engelli olmayan insanlara engelli kişilerin de toplumda aktif rol alabileceğini göstermeye çalışıyoruz. Ayrıca toplum tarafından oluşturulan basmakalıp düşüncelerden kurtulmayı ve engelli bireylerin toplum tarafından ayrımcılığa uğramadan özgürce yaşayabilmesini amaçlıyoruz. Aksi takdirde, yapılan ayrımcılık ve buna bağlı davranışlar engellilerin yaşamına yeni engeller getirmektedir. Engelli bireylerin yaşam koşullarının iyileştirilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Genel Merkezi Denizli’de bulunan Özel İnsanlar Derneği Genel Başkanı Aysun Tonel Karaaslan, katıldığı seminerlerde, dernek çalışmaları hakkında bilgiler veriyor.

 

Özel İnsanlar Derneği Genel Başkanı Aysun Tonel Karaaslan, 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle 4 farklı kurumda seminerler verdi. Seminer vermiş olduğu kurumlar arasında Denizli Alzheimer Derneği, AK Parti Merkezefendi İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Denizli Çözüm Koleji, Pamukkale Üniversite bulunmakta. Seminerlerde konuşan Karaaslan, “Bizler sadece 3 Aralık’ta yaşamıyoruz. Her Aralık’ta yaşıyoruz 365 gün nefes alıyoruz. O yüzden 3 Aralık’ta hiçbir zaman etkinlik yapmayız.  Bu yıl 3 Aralık’tan sonra Denizli’de farklı kurumlardan seminer vermem için davet edildim. 1,5 yıldır aktif olarak faaliyetlerini sürdürdüğüm ve son 2 aydır da genel merkez olarak hizmet verdiğimiz Özel İnsanlar adına kurduğumuz derneğimizin sesini sadece Denizli değil tüm Türkiye’nin duyması için çabalıyoruz” dedi.

 

HER ŞEY ÖZEL İNSANLAR İÇİN

Bütün zamanını özel insanlar için harcadığına vurgu yapan Karaslan, “Denizli’de Özel İnsanların neler yaptığını toplumsal anlamda farkındalık oluşturmak adına talep eden kurumlara seminer vermeye devam edeceğim. Dernek benim ek işim değil tek işimdir bu yüzden bütün zamanımı dernek faaliyetleri ve özel İnsanlar için harcıyorum. Yapmış olduğumuz projelerle, engelli olmayan insanlara engelli kişilerin de toplumda aktif rol alabileceğini göstermeye çalışıyoruz. Ayrıca toplum tarafından oluşturulan basmakalıp düşüncelerden kurtulmayı ve engelli bireylerin toplum tarafından ayrımcılığa uğramadan özgürce yaşayabilmesini amaçlıyoruz. Aksi takdirde, yapılan ayrımcılık ve buna bağlı davranışlar engellilerin yaşamına yeni engeller getirmektedir. Engelli bireylerin yaşam koşullarının iyileştirilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.