Özhan’dan Kandil mesajı

30.04.2018 - 13:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Özhan’dan Kandil mesajı

Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Av. Yurdahan Özhan, "Manevi anlamda huzurun müjdecisi, af ve mağfiret vesilesi olan mübarek Berat Kandili 'ne kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.   Özhan mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bu mübarek gecenin, başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada barış, huzur ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını diliyorum. Rabbim bütün kardeşlerimizi günahlardan ve fitnelerden korusun. Bu mübarek gecede hep beraber milletimizin birlik ve beraberliği için, ülkemizin huzuru ve gelecek güzel günleri için dua edelim.    Yüce Allah bu günler hürmetine edilen duaları karşılıksız bırakmaz. Derdi olanların dermana kavuşması, hastaların şifa bulması, dünyada huzursuzlukların son bulması ve akan kanların durması için bu gecenin rahmetinde bol bol dua edelim. Bu vesile ile Türk - İslam aleminin Berat Kandil’ini tebrik ediyor, Denizlimiz başta olmak üzere ülkemiz, İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlı gelişmeler getirmesini temenni ederim” dedi.

Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Av. Yurdahan Özhan, "Manevi anlamda huzurun müjdecisi, af ve mağfiret vesilesi olan mübarek Berat Kandili 'ne kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

 

Özhan mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bu mübarek gecenin, başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada barış, huzur ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını diliyorum. Rabbim bütün kardeşlerimizi günahlardan ve fitnelerden korusun. Bu mübarek gecede hep beraber milletimizin birlik ve beraberliği için, ülkemizin huzuru ve gelecek güzel günleri için dua edelim.

 

 Yüce Allah bu günler hürmetine edilen duaları karşılıksız bırakmaz. Derdi olanların dermana kavuşması, hastaların şifa bulması, dünyada huzursuzlukların son bulması ve akan kanların durması için bu gecenin rahmetinde bol bol dua edelim. Bu vesile ile Türk - İslam aleminin Berat Kandil’ini tebrik ediyor, Denizlimiz başta olmak üzere ülkemiz, İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlı gelişmeler getirmesini temenni ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.