Özhaseki; "PKK yıktı biz yapıyoruz"

GÜNDEM 09.12.2016 - 14:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Özhaseki; "PKK yıktı biz yapıyoruz"

denizli haber / denizli 20 haber Özhaseki; "PKK yıktı biz yapıyoruz"

Denizli 'de Menderes Tekstil'in  şirket bünyesinde çalışan 240 işçisine yaptırdığı evlerin tapu töreninde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Doğu ve güneydoğuda terörle mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini ve bölgeye zarar veren PKK yıkıyor biz yapıyoruz" dedi.   Denizli ve İzmir’de faaliyet gösteren Menderes Teksitil'in  sahibi Rıza Akça, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 2004’ten beri şirket bünyesinde çalışan 240 işçisi için ev yaptırdı. İşçilere ayda 500 TL taksitle 40 bin TL'ye verilen dayalı döşeli evler için tapu teslim töreni düzenlendi. Sarayköy’de düzenlenen törene Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Akça Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça, iş adamları, vatandaşlar ve tapu alacak işçiler katıldı.   "PKK YIKTI BİZ YAPIYORUZ" Doğu ve güneydoğuda terörle mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhasaeki, "Üzerimizde yaşadığımız Anadolu coğrafyası dünyanın en önemli medeniyetlerine ev sahipli yapmış. Balkanlardan, Kafkaslardan, Afrika topraklarından mazlum insanlar bu topraklara toplanmış, çalışmış, didinmişiz. Dünyanın en önemli ekonomilerinden bir tanesi olmuşuz. Fitne, fesat durmuyor, gerek içeriden, gerek dışarıdan. Türkiye’nin ileri gitmesini istemeyen örgütler. Başta PKK var. Her türlü hak isteyen, verilen bir örgüt var. Son seçimlerde çukurlar kazıp, öz yönetim ilan ederiz, Türkiye’yi böleriz hesapları kuruluyor. Biz de bunun üzerine kararlılıkla gittik, çukurları kafalarına geçirdik. İçeride ve dışarıda temizliyoruz. Devlet oralarda şefkatli elini de gösteriyor, konutlar inşa ediyoruz. HDP’liler oralarda dolaşamıyor, biz oralara giriyor, dolaşıyoruz. Onlar da bize dua ediyorlar. Onların yıktıkları ne varsa devlet olarak biz yeniden yapıyoruz" dedi. "BİZE BİZDEN FAYDA VAR" Hoşgörü ve diyalogdan bahsedenlerin 15 Temmuz’da ülkeye ihanet ettiğine değinen Özhaseki, "15 Temmuz’da Müslüman kılıklı insanlar vardı. 'Hoşgörü, diyalog' diyorlardı. Bizim dinimiz Kur’an, sünnet üzerine kuruludur. Hz. Muhammed’in (s.a.v)sünnetinde, röntgencilik var mı, paraları kaldırıp Amerikalarda harcamak var mı, binlerce insanı vurmak, yaralamak var mı? Temizleyeceğiz inşallah. Ekonomik boğma hareketi var şimdi de. Bunun altından kalkacağız biz. Bize dışarıdan olumsuz boğma hareketleri var. Bize bizden fayda var, böyle çalışan iş adamlarından fayda var. Bir olacağız, beraber olacağız. Allah metre de namerde de muhtaç etmesin" ifadelerini kullandı.
denizli haber / denizli 20 haber Özhaseki; "PKK yıktı biz yapıyoruz"

Denizli 'de Menderes Tekstil'in  şirket bünyesinde çalışan 240 işçisine yaptırdığı evlerin tapu töreninde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Doğu ve güneydoğuda terörle mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini ve bölgeye zarar veren PKK yıkıyor biz yapıyoruz" dedi.

 

Denizli ve İzmir’de faaliyet gösteren Menderes Teksitil'in  sahibi Rıza Akça, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 2004’ten beri şirket bünyesinde çalışan 240 işçisi için ev yaptırdı. İşçilere ayda 500 TL taksitle 40 bin TL'ye verilen dayalı döşeli evler için tapu teslim töreni düzenlendi. Sarayköy’de düzenlenen törene Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Akça Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça, iş adamları, vatandaşlar ve tapu alacak işçiler katıldı.

 

"PKK YIKTI BİZ YAPIYORUZ"

Doğu ve güneydoğuda terörle mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhasaeki, "Üzerimizde yaşadığımız Anadolu coğrafyası dünyanın en önemli medeniyetlerine ev sahipli yapmış. Balkanlardan, Kafkaslardan, Afrika topraklarından mazlum insanlar bu topraklara toplanmış, çalışmış, didinmişiz. Dünyanın en önemli ekonomilerinden bir tanesi olmuşuz. Fitne, fesat durmuyor, gerek içeriden, gerek dışarıdan. Türkiye’nin ileri gitmesini istemeyen örgütler. Başta PKK var. Her türlü hak isteyen, verilen bir örgüt var. Son seçimlerde çukurlar kazıp, öz yönetim ilan ederiz, Türkiye’yi böleriz hesapları kuruluyor. Biz de bunun üzerine kararlılıkla gittik, çukurları kafalarına geçirdik. İçeride ve dışarıda temizliyoruz. Devlet oralarda şefkatli elini de gösteriyor, konutlar inşa ediyoruz. HDP’liler oralarda dolaşamıyor, biz oralara giriyor, dolaşıyoruz. Onlar da bize dua ediyorlar. Onların yıktıkları ne varsa devlet olarak biz yeniden yapıyoruz" dedi.



"BİZE BİZDEN FAYDA VAR"


Hoşgörü ve diyalogdan bahsedenlerin 15 Temmuz’da ülkeye ihanet ettiğine değinen Özhaseki, "15 Temmuz’da Müslüman kılıklı insanlar vardı. 'Hoşgörü, diyalog' diyorlardı. Bizim dinimiz Kur’an, sünnet üzerine kuruludur. Hz. Muhammed’in (s.a.v)sünnetinde, röntgencilik var mı, paraları kaldırıp Amerikalarda harcamak var mı, binlerce insanı vurmak, yaralamak var mı? Temizleyeceğiz inşallah. Ekonomik boğma hareketi var şimdi de. Bunun altından kalkacağız biz. Bize dışarıdan olumsuz boğma hareketleri var. Bize bizden fayda var, böyle çalışan iş adamlarından fayda var. Bir olacağız, beraber olacağız. Allah metre de namerde de muhtaç etmesin" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.