Özkan'dan Babalar Günü Mesajı

GÜNDEM 17.06.2017 - 18:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Özkan'dan Babalar Günü Mesajı

AK Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan 'Babalar Günü' münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Özkan'dan Babalar Günü Mesajı   AK Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili  Cahit Özkan 'Babalar Günü' münasebetiyle bir mesaj yayımladı.   Özkan mesajında, "Toplumumuzun çekirdeği olan aile müessesesi, kültürümüzün, değerlerimizin, geleneklerimizin, örf ve adetlerimizin muhafaza edilmesinin yanı sıra gelecek nesillerimize aktarılmasının da temel güvencesidir. Toplum için aile ne ise, aile için de baba odur. Ailenin temel direği olarak görülen babalar, kültürel değerlerimizin korunması için adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi ve saygı gibi birçok insani değerin muhafazasında önemli rol oynamaktadır." dedi.   Babaların her türlü zorluğa göğüs gererek hayatları boyunca pek çok fedakarlıkta bulunduğuna değinen Özkan, "Ailesi için her türlü sorumluluğu üstlenen ve ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu sayan babalar, annelerle beraber çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için fedakarca çaba sarf etmektedirler. Ömürlerini ailesi ve çocuklarına vakfeden babaların sadece özel günlerde değil her zaman gönüllerinin hoş tutulması, onlara olan sevgi, saygı ve vefa duygusunun bir gereğidir." dedi.   Tüm babaların Babalar Gününü kutlayan Özkan, "Başta kendi babam olmak üzere, hayatımızın her anında yanımızda olup güç veren, sabır ve şefkatle bizlere rehberlik eden, güzel sözleri ve nasihatleri ile hayatlarımıza ışık tutan tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyor, ebedi hayata intikal etmiş olanlara da Allah'tan rahmet diliyorum." sözleriyle mesajına son verdi.
AK Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan 'Babalar Günü' münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Özkan'dan Babalar Günü Mesajı

 

AK Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili  Cahit Özkan 'Babalar Günü' münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

 

Özkan mesajında, "Toplumumuzun çekirdeği olan aile müessesesi, kültürümüzün, değerlerimizin, geleneklerimizin, örf ve adetlerimizin muhafaza edilmesinin yanı sıra gelecek nesillerimize aktarılmasının da temel güvencesidir. Toplum için aile ne ise, aile için de baba odur. Ailenin temel direği olarak görülen babalar, kültürel değerlerimizin korunması için adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi ve saygı gibi birçok insani değerin muhafazasında önemli rol oynamaktadır." dedi.

 

Babaların her türlü zorluğa göğüs gererek hayatları boyunca pek çok fedakarlıkta bulunduğuna değinen Özkan, "Ailesi için her türlü sorumluluğu üstlenen ve ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu sayan babalar, annelerle beraber çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için fedakarca çaba sarf etmektedirler. Ömürlerini ailesi ve çocuklarına vakfeden babaların sadece özel günlerde değil her zaman gönüllerinin hoş tutulması, onlara olan sevgi, saygı ve vefa duygusunun bir gereğidir." dedi.

 

Tüm babaların Babalar Gününü kutlayan Özkan, "Başta kendi babam olmak üzere, hayatımızın her anında yanımızda olup güç veren, sabır ve şefkatle bizlere rehberlik eden, güzel sözleri ve nasihatleri ile hayatlarımıza ışık tutan tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyor, ebedi hayata intikal etmiş olanlara da Allah'tan rahmet diliyorum." sözleriyle mesajına son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.