Özkan’dan Kadir Gecesi Mesajı

SİYASET 20.06.2017 - 14:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Özkan’dan Kadir Gecesi Mesajı

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Özkan’dan Kadir Gecesi Mesajı   AK Parti Denizli Milletvekili  Cahit Özkan, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.   Milletvekili Cahit Özkan mesajında, Mübarek Ramazan-ı Şerif’i uğurlamaya hazırlanırken, Kadir Gecesi’ne erişmenin heyecan ve coşkusunu yaşadıklarını belirtti.   Özkan mesajında; “Yüce Rabbimiz, Kadir Suresi’nde; “Şüphesiz, biz Kur’an’ı Kadir Gecesi’nde indirdik. Kadir Gecesi’nin ne olduğunu bilir misin? Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Melekler ve Ruh (Cebrail) o gecede, Rablerinin izniyle her türlü iş için iner de iner. O gece, tan yerinin ağarmasına kadar bir esenliktir.” mealindeki ayetle, bu gecenin esenlik dolu önemli bir gece olduğuna işaret etmiştir. Bu kutsal gecenin getirdiği esenlik ve selametin, başta ülkemiz ve gönül coğrafyamız olmak üzere, tüm dünyada akan kan ve gözyaşlarının durmasına, bütün kardeşlerimizin bayrama huzur ve güven içerisinde ulaşmasına vesile olmasını diliyor, aziz milletimizin ve tüm İslam dünyasının Kadir Gecesi’ni tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.  
AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Özkan’dan Kadir Gecesi Mesajı

 

AK Parti Denizli Milletvekili  Cahit Özkan, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

 

Milletvekili Cahit Özkan mesajında, Mübarek Ramazan-ı Şerif’i uğurlamaya hazırlanırken, Kadir Gecesi’ne erişmenin heyecan ve coşkusunu yaşadıklarını belirtti.

 

Özkan mesajında; “Yüce Rabbimiz, Kadir Suresi’nde; “Şüphesiz, biz Kur’an’ı Kadir Gecesi’nde indirdik. Kadir Gecesi’nin ne olduğunu bilir misin? Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Melekler ve Ruh (Cebrail) o gecede, Rablerinin izniyle her türlü iş için iner de iner. O gece, tan yerinin ağarmasına kadar bir esenliktir.” mealindeki ayetle, bu gecenin esenlik dolu önemli bir gece olduğuna işaret etmiştir. Bu kutsal gecenin getirdiği esenlik ve selametin, başta ülkemiz ve gönül coğrafyamız olmak üzere, tüm dünyada akan kan ve gözyaşlarının durmasına, bütün kardeşlerimizin bayrama huzur ve güven içerisinde ulaşmasına vesile olmasını diliyor, aziz milletimizin ve tüm İslam dünyasının Kadir Gecesi’ni tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.