Özköylü; "Sahte hesaplar şahsıma ait değil"

SPOR 27.09.2018 - 08:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Özköylü; "Sahte hesaplar şahsıma ait değil"

Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, kendisi adına açılan sahte sosyal medya hesapları ile ilgili açıklamada bulundu. Özköylü, "sahte hesaplar bana ait değil" dedi.   İlgili hesapların kendisi ile hiçbir bağlantısının bulunmadığını belirten Teknik Direktörümüz Osman Özköylü, "Son günlerde adıma oluşturulan sosyal medya hesaplarının ve yapılan paylaşımların şahsımla hiç bir ilgisi yoktur. Sosyal medyada yer alan hiçbir mecrada şahsi olarak yer almadığımı bildirir, Osman Özköylü adına açılan sahte hesaplara ve bu hesaplardan yapılan  paylaşımlara itibar edilmemesini rica ederim. Konu ile ilgili hukuki işlemleri başlatacağımı belirtirim" dedi.

Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, kendisi adına açılan sahte sosyal medya hesapları ile ilgili açıklamada bulundu. Özköylü, "sahte hesaplar bana ait değil" dedi.

 

İlgili hesapların kendisi ile hiçbir bağlantısının bulunmadığını belirten Teknik Direktörümüz Osman Özköylü, "Son günlerde adıma oluşturulan sosyal medya hesaplarının ve yapılan paylaşımların şahsımla hiç bir ilgisi yoktur. Sosyal medyada yer alan hiçbir mecrada şahsi olarak yer almadığımı bildirir, Osman Özköylü adına açılan sahte hesaplara ve bu hesaplardan yapılan  paylaşımlara itibar edilmemesini rica ederim. Konu ile ilgili hukuki işlemleri başlatacağımı belirtirim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.