Öztürk: "Türkiye Teröre Teslim Olmayacak"

DİĞER 22.08.2016 - 10:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Öztürk: "Türkiye Teröre Teslim Olmayacak"

denizli haber / denizli 20 haber / Öztürk: "Türkiye Teröre Teslim Olmayacak"

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, Gaziantep’te ve diğer illerde yaşanan teröer saldırıları ile alakalı kınama mesajı yayınlayarak, Türkiye teröre teslim olmayacaktır dedi.   Öztürk; "Gün birlik ve beraberlik günüdür. Gün birbirimize daha fazla kenetlenme günüdür. Bu aziz millet en zor zamanlarda omuz omuza vererek bütün güçlükleri aşmayı başarmıştır.  Bu alçak ve acımasız kuşatmayı da kıracaktır. Ne kadar alçaklaşırlarsa alçaklaşsın Türkiye teröre teslim olmayacak. Zor günlerden geçiyoruz...    Gaziantep'teki terörist saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun."
denizli haber / denizli 20 haber / Öztürk: "Türkiye Teröre Teslim Olmayacak"

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, Gaziantep’te ve diğer illerde yaşanan teröer saldırıları ile alakalı kınama mesajı yayınlayarak, Türkiye teröre teslim olmayacaktır dedi.

 

Öztürk; "Gün birlik ve beraberlik günüdür. Gün birbirimize daha fazla kenetlenme günüdür. Bu aziz millet en zor zamanlarda omuz omuza vererek bütün güçlükleri aşmayı başarmıştır.  Bu alçak ve acımasız kuşatmayı da kıracaktır. Ne kadar alçaklaşırlarsa alçaklaşsın Türkiye teröre teslim olmayacak. Zor günlerden geçiyoruz...

 

 Gaziantep'teki terörist saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.