Pamukkale Belediye Ailesi Buluştu

PAMUKKALE 30.04.2018 - 14:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Pamukkale Belediye Ailesi Buluştu

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Belediyesi’nde görevli tüm personeliyle bir araya gelerek geride kalan 4 yılın değerlendirmesini yaptı.   “İlk günden bugüne halkımıza en iyi hizmeti sunma gayesiyle, özverili bir şekilde çalışan tüm belediye personelimize teşekkür ediyorum” diyen Başkan Gürlesin, “Tüm ekibimizle birlik ve beraberlik içinde, vatandaşlarımıza daha kaliteli nasıl hizmet edebiliriz çabamız devam edecek” dedi.     Denizli’nin en büyük ilçesi olan Pamukkale’nin yerel yöneticisi olarak, halka en iyi hizmeti sunma gayretiyle ilçenin çehresini değiştiren dev projelere imza atan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,Colossae Termal Hotel’debelediye personeliyle kahvaltı da bir araya geldi. Pamukkale Belediyesi’nin hem kuruluşunun hem de ekip olarak birlikte çalışmanın 4.yılını kutladıklarını belirten Başkan Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak, ilçemizde çok önemli işler gerçekleştirdik. Bunun tüm personelimizle birlikte yaptık. Dev projelerin gururu, onuru hepimizindir” dedi.   GÜRLESİN, “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”   “Biz büyük bir aileyiz” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yaklaşık bin kişilik Pamukkale Belediyesi ailesi ile Denizli’nin en büyük ilçesine hizmet verildiğini söyledi. Başkan Gürlesin, “En büyük ilçenin kurucu belediye başkanı olarak başta şahsım, belediye başkan yardımcılarım, belediye meclis üyelerimiz, müdürlerimiz, memurlarımız, işçilerimiz, taşeron olarak nitelenen emekçi arkadaşlarımız bu işin en önemli parçalarıyız. Denizli’nin gerçekten en önemli bölgesinde hele de turizmle anılan bir bölgesine hizmet veriyoruz. Bana göre çok zorlu ama karşılığı verilirse de çok büyük bir hizmet verme imkânı olan bölgedeyiz. Allah’ın izniyle de başarılı işler yapmaya devam edeceğiz. Bunu hep birlikte başaracağız. Sadece Hüseyin Gürlesin olarak değil, bu çalışma ortamında bir ve beraber olarak bu bölgenin en iyi noktaya gelmesi için inşallah sizlerle el ele, gönül gönüle vererek bugüne kadar olduğu şekliyle de bundan sonrada bu başarıyı taçlandırmaya devam edeceğiz. Biz kendimizden emin olalım. Başaramayacağımız hiçbir şey yok” diye konuştu.     Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, personeliyle bir araya geldiği kahvaltı da, 4 yıldır ilçede gerçekleştirdikleri projeleri değerlendirerek, yeni projeler hakkında bilgiler aktardı. Başkan Gürlesin ve personel, kahvaltı sonrasında, turizm bölgesi ve Denizli için geleceğe yatırım olan projelerden biri olan Karahayıt Kent Ormanı çevresinde ki bisiklet ve yürüyüş yolunda bisiklet turu atarak günü tamamladılar.  

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Belediyesi’nde görevli tüm personeliyle bir araya gelerek geride kalan 4 yılın değerlendirmesini yaptı.

 

“İlk günden bugüne halkımıza en iyi hizmeti sunma gayesiyle, özverili bir şekilde çalışan tüm belediye personelimize teşekkür ediyorum” diyen Başkan Gürlesin, “Tüm ekibimizle birlik ve beraberlik içinde, vatandaşlarımıza daha kaliteli nasıl hizmet edebiliriz çabamız devam edecek” dedi.

 

 

Denizli’nin en büyük ilçesi olan Pamukkale’nin yerel yöneticisi olarak, halka en iyi hizmeti sunma gayretiyle ilçenin çehresini değiştiren dev projelere imza atan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,Colossae Termal Hotel’debelediye personeliyle kahvaltı da bir araya geldi. Pamukkale Belediyesi’nin hem kuruluşunun hem de ekip olarak birlikte çalışmanın 4.yılını kutladıklarını belirten Başkan Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak, ilçemizde çok önemli işler gerçekleştirdik. Bunun tüm personelimizle birlikte yaptık. Dev projelerin gururu, onuru hepimizindir” dedi.

 

GÜRLESİN, “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

 

“Biz büyük bir aileyiz” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yaklaşık bin kişilik Pamukkale Belediyesi ailesi ile Denizli’nin en büyük ilçesine hizmet verildiğini söyledi. Başkan Gürlesin, “En büyük ilçenin kurucu belediye başkanı olarak başta şahsım, belediye başkan yardımcılarım, belediye meclis üyelerimiz, müdürlerimiz, memurlarımız, işçilerimiz, taşeron olarak nitelenen emekçi arkadaşlarımız bu işin en önemli parçalarıyız. Denizli’nin gerçekten en önemli bölgesinde hele de turizmle anılan bir bölgesine hizmet veriyoruz. Bana göre çok zorlu ama karşılığı verilirse de çok büyük bir hizmet verme imkânı olan bölgedeyiz. Allah’ın izniyle de başarılı işler yapmaya devam edeceğiz. Bunu hep birlikte başaracağız. Sadece Hüseyin Gürlesin olarak değil, bu çalışma ortamında bir ve beraber olarak bu bölgenin en iyi noktaya gelmesi için inşallah sizlerle el ele, gönül gönüle vererek bugüne kadar olduğu şekliyle de bundan sonrada bu başarıyı taçlandırmaya devam edeceğiz. Biz kendimizden emin olalım. Başaramayacağımız hiçbir şey yok” diye konuştu.

 

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, personeliyle bir araya geldiği kahvaltı da, 4 yıldır ilçede gerçekleştirdikleri projeleri değerlendirerek, yeni projeler hakkında bilgiler aktardı. Başkan Gürlesin ve personel, kahvaltı sonrasında, turizm bölgesi ve Denizli için geleceğe yatırım olan projelerden biri olan Karahayıt Kent Ormanı çevresinde ki bisiklet ve yürüyüş yolunda bisiklet turu atarak günü tamamladılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.