Pamukkale Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yara Etik Elçisi Seçildi

PAMUKKALE 10.02.2020 - 11:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Pamukkale Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yara Etik Elçisi Seçildi

Pamukkale Belediye Meclisi’nin en genç üyesi olan Mehmet Yara’ya önemli bir görev daha geldi. Cumhurbaşkanlığı Kamu Görevlileri Etik Kurulu tarafından Mehmet Yara’ya “Etik Elçisi” görevi verildi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Meclisimizin en genç üyesi olan Mehmet Yara, aynı zamanda Etik Kurulu’nun da en genç üyesi oldu” dedi.   Pamukkale Belediye Meclisi’nde yer alan isimlerden ve en genç üye unvanına sahip olan 23 yaşındaki Mehmet Yara, önemli bir göreve getirildi. Cumhurbaşkanlığı Etik Kurulu, ülke genelinde belediyelerden 15 kişiyi etik elçisi olarak belirledi. Bu isimlerden biri de Pamukkale Belediye Meclisi’nin Ak Partili üyesi Mehmet Yara oldu. Kurulun Antalya’da yaptığı çalıştaya katılan Mehmet Yara, Ege Bölgesi’ni temsilen “Etik Elçisi” olarak görevlendirildi. Konuyla ilgili olarak Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, meclis üyelerini bilgilendirirken, “Cumhurbaşkanlığı Etik Kurulu, son toplantısında Etik Elçileri’ni seçti. Dünyanın her yerinde görev yapacak olan bu Etik Elçileri’nden biri de meclisimizin en genç üyesi olan Mehmet Yara kardeşimiz oldu. Mehmet Yara, görevlendirilen kişiler arasında en genci. Kendisine bu görevinde başarılar dilerim” dedi.     KURULUN EN GENÇ ÜYESİ   Pamukkale Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yara ise geçtiğimiz günlerde Antalya’da Cumhurbaşkanlığı Kamu Görevlileri Etik Kurulu’nun çalıştayı yapıldığını belirterek, “Etik Kurulu, yerel yönetimlerde etik farkındalığının oluşmasını amaçlıyor. Bunun için de ülke genelinde belediyelerden ‘Etik Elçisi’ seçildi. Genel müdürümüzün takdiri ile Türkiye’deki yaklaşık 15 Etik Elçisi’nden biri olarak seçildim. Böylesine önemli bir kurulda Pamukkale Belediyesi’ni temsil etmek benim için bir onur. Etik Elçisi olarak diğer üyelerle birlikte Avrupa ülkeleri ve ülkemizde etik farkındalığının yerel yönetimlerde uygulanması için çeşitli projeler içerisinde yer alacağız. 23 yaş ile bu kurulun en genç üyesi olmak da bana nasip oldu. Bu gençlerin yerel yönetimlerde söz sahibi olması adına önemli bir durum. Bana bu görevi layık görenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.                 

Pamukkale Belediye Meclisi’nin en genç üyesi olan Mehmet Yara’ya önemli bir görev daha geldi. Cumhurbaşkanlığı Kamu Görevlileri Etik Kurulu tarafından Mehmet Yara’ya “Etik Elçisi” görevi verildi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Meclisimizin en genç üyesi olan Mehmet Yara, aynı zamanda Etik Kurulu’nun da en genç üyesi oldu” dedi.

 

Pamukkale Belediye Meclisi’nde yer alan isimlerden ve en genç üye unvanına sahip olan 23 yaşındaki Mehmet Yara, önemli bir göreve getirildi. Cumhurbaşkanlığı Etik Kurulu, ülke genelinde belediyelerden 15 kişiyi etik elçisi olarak belirledi. Bu isimlerden biri de Pamukkale Belediye Meclisi’nin Ak Partili üyesi Mehmet Yara oldu. Kurulun Antalya’da yaptığı çalıştaya katılan Mehmet Yara, Ege Bölgesi’ni temsilen “Etik Elçisi” olarak görevlendirildi. Konuyla ilgili olarak Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, meclis üyelerini bilgilendirirken, “Cumhurbaşkanlığı Etik Kurulu, son toplantısında Etik Elçileri’ni seçti. Dünyanın her yerinde görev yapacak olan bu Etik Elçileri’nden biri de meclisimizin en genç üyesi olan Mehmet Yara kardeşimiz oldu. Mehmet Yara, görevlendirilen kişiler arasında en genci. Kendisine bu görevinde başarılar dilerim” dedi.

 

 

KURULUN EN GENÇ ÜYESİ

 

Pamukkale Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yara ise geçtiğimiz günlerde Antalya’da Cumhurbaşkanlığı Kamu Görevlileri Etik Kurulu’nun çalıştayı yapıldığını belirterek, “Etik Kurulu, yerel yönetimlerde etik farkındalığının oluşmasını amaçlıyor. Bunun için de ülke genelinde belediyelerden ‘Etik Elçisi’ seçildi. Genel müdürümüzün takdiri ile Türkiye’deki yaklaşık 15 Etik Elçisi’nden biri olarak seçildim. Böylesine önemli bir kurulda Pamukkale Belediyesi’ni temsil etmek benim için bir onur. Etik Elçisi olarak diğer üyelerle birlikte Avrupa ülkeleri ve ülkemizde etik farkındalığının yerel yönetimlerde uygulanması için çeşitli projeler içerisinde yer alacağız. 23 yaş ile bu kurulun en genç üyesi olmak da bana nasip oldu. Bu gençlerin yerel yönetimlerde söz sahibi olması adına önemli bir durum. Bana bu görevi layık görenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.