Pamukkale Belediye'sinde ücretsiz İngilizce kursu

EĞİTİM 13.01.2017 - 14:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Pamukkale Belediye'sinde ücretsiz İngilizce kursu

Pamuk kale Belediyesinin ilki geçen sene son ayında yapılan Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları tekrardan başlıyor. Kursa katılmak isteyen 16-25 yaş arası gençler müracaatları 16 Ocak 23.59’a kadar İnternet üzerinden yapabilecekler.

Pamuk kale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Gençlerin geleceğe hazırlanmasını bu tür projelerle yardımcı olmaya çalışıyoruz.   Pamuk kale Belediyesi Denizli’de tek akredite kuruluş olarak, Avrupa Gönüllü Hizmeti Akreditasyonu kapsamında yaptığı ‘Pamukkale’de Gönüllülük Hareketi’ isimli proje çerçevesinde Sosyal Farkın dalık Eğitimleri ve Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları düzenliyor. İlki geçen sene son ayında yapılan kurslar Pamuk kale Belediyesi ile Denizli Gençlik Merkezi tarafından ortaklaşa düzenleniyor.    Projede İspanya, Romanya ve İtalya’dan gelen gönüllü eğitmenler çeşitli dönemlerde Denizlili gençlerle İngilizce konuşma ve kültür dersleri veriyor. Kurslara Denizli’de yaşayan tüm 16-25 yaş arasındaki gençler başvuru yapabilirken, kurslara başvuru İnternet üzerinden yapılacak.    Kurslara katılmak isteyenler en geç 16 Ocak Pazartesi günü 23.59’a kadar www.pamukkale.bel.tr adresinden başvurularını yapabilecek. 19 Ocak’ta başlayacak ve 1 ay devam edecek olan kurslara Pamuk kale Belediyesinin Atatürk Caddesindeki ek binası ile Gençlik Merkezi binaları ev sahipliği yapacak. Kursun amacı şahısların mevcut yabancı dil bilgisini konuşmaya dökebilmesine teşvik etmek olarak belirlenirken, herhangi bir dil bilgisi eğitimi ve İngilizce bilmeyen kişiye dil öğretmeyi hedefliyor. Kursla ilgili detaylı bilgi ise www.pamukkale.bel.tr, Pamukkale Belediyesi Proje Birimi, proje@pamukkale.bel.tr ve 444 9 220 nolu telefondan 1196 dahili numaradan alınabilir.   AMAÇ GENÇLERE DESTEK OLMAK   Pamuk kale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ücretsiz İngilizce konuşma kurslarının ikincisini başlatacaklarını söyleyerek, “Avrupa Gönüllü Hizmeti Akreditasyonu” projesi ile devam eden Pamukkale’de Gönüllülük Hareketi’ çerçevesinde gençlerin İngilizce konuşmasını sağlamak için kurslar açıyoruz. İlkini geçen sene son ayında açtığımız kursta ülkemizde gelen gönüllü eğitmenler ders veriyor. 30’ar şahıslı sınıflar halinde gençlere kültürel hizmet veriyoruz.    Pamuk kale Belediyesi olarak gençlere ve eğitime büyük önem veriyoruz. Bu tür eğitimlerle gençlerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Şartları uyan tüm gençleri kursumuza davet ediyorum.  
Pamuk kale Belediyesinin ilki geçen sene son ayında yapılan Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları tekrardan başlıyor. Kursa katılmak isteyen 16-25 yaş arası gençler müracaatları 16 Ocak 23.59’a kadar İnternet üzerinden yapabilecekler.

Pamuk kale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Gençlerin geleceğe hazırlanmasını bu tür projelerle yardımcı olmaya çalışıyoruz.

 

Pamuk kale Belediyesi Denizli’de tek akredite kuruluş olarak, Avrupa Gönüllü Hizmeti Akreditasyonu kapsamında yaptığı ‘Pamukkale’de Gönüllülük Hareketi’ isimli proje çerçevesinde Sosyal Farkın dalık Eğitimleri ve Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları düzenliyor. İlki geçen sene son ayında yapılan kurslar Pamuk kale Belediyesi ile Denizli Gençlik Merkezi tarafından ortaklaşa düzenleniyor. 

 

Projede İspanya, Romanya ve İtalya’dan gelen gönüllü eğitmenler çeşitli dönemlerde Denizlili gençlerle İngilizce konuşma ve kültür dersleri veriyor. Kurslara Denizli’de yaşayan tüm 16-25 yaş arasındaki gençler başvuru yapabilirken, kurslara başvuru İnternet üzerinden yapılacak. 

 

Kurslara katılmak isteyenler en geç 16 Ocak Pazartesi günü 23.59’a kadar www.pamukkale.bel.tr adresinden başvurularını yapabilecek. 19 Ocak’ta başlayacak ve 1 ay devam edecek olan kurslara Pamuk kale Belediyesinin Atatürk Caddesindeki ek binası ile Gençlik Merkezi binaları ev sahipliği yapacak. Kursun amacı şahısların mevcut yabancı dil bilgisini konuşmaya dökebilmesine teşvik etmek olarak belirlenirken, herhangi bir dil bilgisi eğitimi ve İngilizce bilmeyen kişiye dil öğretmeyi hedefliyor. Kursla ilgili detaylı bilgi ise www.pamukkale.bel.tr, Pamukkale Belediyesi Proje Birimi, proje@pamukkale.bel.tr ve 444 9 220 nolu telefondan 1196 dahili numaradan alınabilir.

 

AMAÇ GENÇLERE DESTEK OLMAK

 

Pamuk kale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ücretsiz İngilizce konuşma kurslarının ikincisini başlatacaklarını söyleyerek, “Avrupa Gönüllü Hizmeti Akreditasyonu” projesi ile devam eden Pamukkale’de Gönüllülük Hareketi’ çerçevesinde gençlerin İngilizce konuşmasını sağlamak için kurslar açıyoruz. İlkini geçen sene son ayında açtığımız kursta ülkemizde gelen gönüllü eğitmenler ders veriyor. 30’ar şahıslı sınıflar halinde gençlere kültürel hizmet veriyoruz. 

 

Pamuk kale Belediyesi olarak gençlere ve eğitime büyük önem veriyoruz. Bu tür eğitimlerle gençlerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Şartları uyan tüm gençleri kursumuza davet ediyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.