Pamukkale Belediyesi 50 İşçiyi Noter Huzurunda Belirledi

PAMUKKALE 07.05.2020 - 17:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Pamukkale Belediyesi 50 İşçiyi Noter Huzurunda Belirledi

Pamukkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde 5 ay boyunca çalışacak olan 50 işçi noter huzurunda yapılan çekilişle belirlendi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale ilçesinde 1 milyon 10 bin metrekarelik yeşil alan bulunduğunu ifade ederek, “Halkımıza park ve bahçeler alanında hizmet götürecek olan yeni yol arkadaşlarımıza görevleri hayırlı olsun” dedi.   Pamukkale Belediyesi, 4 Mayıs’ta yayınladığı ilanla 50 geçici işçi alınacağını duyurmuştu. Başvuru sürecinden sonra 5 ay boyunca çalışacak olan geçici işçilerin belirlenmesi için kura çekimi yapıldı. Pamukkale Belediye Meclis Salonu’nda Denizli 5. Noter Başkatibi Gönül Amaç’ın huzurunda yapılan kura çekiminde 330 erkek işçi adayından 35 asil ve 35 de yedek, 125 bayan işçi adayından da 15 asil 15 de yedek isim belirlendi. Kura çekimi COVID-19 tedbirleri nedeni ile işçi adaylarının katılmadığı ancak Pamukkale Belediyesi’nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından canlı yayınlandı.     YEŞİL ALAN MİKTARI 2 KATTAN FAZLA ARTTI   Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, kura çekiminden önce yaptığı açıklamada Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde sezonun açıldığını belirterek, “Belediyemizin Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde birlikte yol alacağımız 35 erkek ve 15 bayan arkadaşımızı yoğun talepten dolayı kura çekimi ile belirleyeceğiz. Bu kura çekiminin işe talipli olan arkadaşlarımızın huzurunda yapmak isterdik. Ancak koronavirüs salgını nedeniyle mecburen bu şekilde noter huzurunda ve canlı yayınlarla vatandaşlarımıza yapıyoruz. Kurada adı çıkan başvuru sahiplerinin istenilen evrakları bir an önce ilgili birimlere ulaştırmasını rica ediyorum. Pamukkale ilçesinde geçen yıl 460 bin metrekare olan yeşil alan bu yıl 1 milyon 10 bin metrekareye yükseldi. Bu alanlarda sezon açıldı ve çok çalışılacak. Halkımız bu konuda bizlerden hizmet bekliyor. Bu nedenle hızlı bir şekilde hareket ederek gereken çalışmaları yapmalıyız. Kurada adı çıkanlara hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Çıkmayanlar ise üzülmesin nasiplerini aramaya devam etsin. Devletimiz büyük ve güçlüdür, hiçbir vatandaşını mağdur etmez” dedi.     Konuşmanın ardından Denizli 5. Noter Başkatibi Gönül Amaç’ın huzurunda 35 asil ve 35 de yedek erkek, 15 asil ve 15 de yedek bayan işçiler belirlendi. Kurada adı çıkan adaylarına telefonla bilgi verilecek. Gerekli olan evrakları hazırlayacak olan bu kişiler, kısa sürede içinde görevlerine başlayacaklar.          

Pamukkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde 5 ay boyunca çalışacak olan 50 işçi noter huzurunda yapılan çekilişle belirlendi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale ilçesinde 1 milyon 10 bin metrekarelik yeşil alan bulunduğunu ifade ederek, “Halkımıza park ve bahçeler alanında hizmet götürecek olan yeni yol arkadaşlarımıza görevleri hayırlı olsun” dedi.

 

Pamukkale Belediyesi, 4 Mayıs’ta yayınladığı ilanla 50 geçici işçi alınacağını duyurmuştu. Başvuru sürecinden sonra 5 ay boyunca çalışacak olan geçici işçilerin belirlenmesi için kura çekimi yapıldı. Pamukkale Belediye Meclis Salonu’nda Denizli 5. Noter Başkatibi Gönül Amaç’ın huzurunda yapılan kura çekiminde 330 erkek işçi adayından 35 asil ve 35 de yedek, 125 bayan işçi adayından da 15 asil 15 de yedek isim belirlendi. Kura çekimi COVID-19 tedbirleri nedeni ile işçi adaylarının katılmadığı ancak Pamukkale Belediyesi’nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından canlı yayınlandı.

 

 

YEŞİL ALAN MİKTARI 2 KATTAN FAZLA ARTTI

 

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, kura çekiminden önce yaptığı açıklamada Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde sezonun açıldığını belirterek, “Belediyemizin Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde birlikte yol alacağımız 35 erkek ve 15 bayan arkadaşımızı yoğun talepten dolayı kura çekimi ile belirleyeceğiz. Bu kura çekiminin işe talipli olan arkadaşlarımızın huzurunda yapmak isterdik. Ancak koronavirüs salgını nedeniyle mecburen bu şekilde noter huzurunda ve canlı yayınlarla vatandaşlarımıza yapıyoruz. Kurada adı çıkan başvuru sahiplerinin istenilen evrakları bir an önce ilgili birimlere ulaştırmasını rica ediyorum. Pamukkale ilçesinde geçen yıl 460 bin metrekare olan yeşil alan bu yıl 1 milyon 10 bin metrekareye yükseldi. Bu alanlarda sezon açıldı ve çok çalışılacak. Halkımız bu konuda bizlerden hizmet bekliyor. Bu nedenle hızlı bir şekilde hareket ederek gereken çalışmaları yapmalıyız. Kurada adı çıkanlara hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Çıkmayanlar ise üzülmesin nasiplerini aramaya devam etsin. Devletimiz büyük ve güçlüdür, hiçbir vatandaşını mağdur etmez” dedi.

 

 

Konuşmanın ardından Denizli 5. Noter Başkatibi Gönül Amaç’ın huzurunda 35 asil ve 35 de yedek erkek, 15 asil ve 15 de yedek bayan işçiler belirlendi. Kurada adı çıkan adaylarına telefonla bilgi verilecek. Gerekli olan evrakları hazırlayacak olan bu kişiler, kısa sürede içinde görevlerine başlayacaklar.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.