Pamukkale Belediyesi Bütçesi Belli Oldu

PAMUKKALE 08.10.2019 - 18:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Pamukkale Belediyesi Bütçesi Belli Oldu

Pamukkale Belediyesi’nin 2020 bütçesi belli oldu. Belediye Meclisi’nin Ekim Ayı toplantısında yapılan görüşmeler sonunda 2020 yılı tahmini bütçesi 230 milyon lira olarak belirlendi.  Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Pamukkale İlçemize hizmet edebilmek adına en gerçekçi bütçeyi hazırladık. 2020 yılı bütçemiz ilçemize hayırlı olsun” dedi.     Pamukkale Belediye Meclisi Ekim Ayı 3.oturumunda 2020 bütçesi beli oldu. Belediye Başkanı Avni Örki’nin başkanlığında toplanan Belediye Meclisi’nde yapılan görüşmelerin ardından kabul edilen bütçe görüşmelerinde, Başkan Yardımcıları, birim müdürleri de hazır bulundu. Pamukkale Belediyesi’nin 8 amaç ve 20 hedeften oluşan 2020 bütçesi mecliste görüşülüp kabul edildi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’nin “Gerçekçi bir bütçe” olarak tanımladığı 2020 Bütçesi 230 Milyon TL olarak kabul edildi. Bütçenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Belediye Başkanı Avni Örki, göreve geldikleri ilk günden bu yana, yaklaşık 350 bin nüfuslu, Denizli’nin en büyük ilçesine hizmet etmek adına var güçleriyle çalıştıklarını, çalışmaya da devam edeceklerini ifade etti. Başkan Örki, “Pamukkale’mizi tüm özellikleriyle marka şehir haline getirmek ve Pamukkale’mizi daha mutlu insanların yaşadığı ilçe olması için çalışmaya devam edeceğiz. 2020 yılı bütçemizin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.  

Pamukkale Belediyesi’nin 2020 bütçesi belli oldu. Belediye Meclisi’nin Ekim Ayı toplantısında yapılan görüşmeler sonunda 2020 yılı tahmini bütçesi 230 milyon lira olarak belirlendi.  Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Pamukkale İlçemize hizmet edebilmek adına en gerçekçi bütçeyi hazırladık. 2020 yılı bütçemiz ilçemize hayırlı olsun” dedi.

 

 

Pamukkale Belediye Meclisi Ekim Ayı 3.oturumunda 2020 bütçesi beli oldu. Belediye Başkanı Avni Örki’nin başkanlığında toplanan Belediye Meclisi’nde yapılan görüşmelerin ardından kabul edilen bütçe görüşmelerinde, Başkan Yardımcıları, birim müdürleri de hazır bulundu. Pamukkale Belediyesi’nin 8 amaç ve 20 hedeften oluşan 2020 bütçesi mecliste görüşülüp kabul edildi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’nin “Gerçekçi bir bütçe” olarak tanımladığı 2020 Bütçesi 230 Milyon TL olarak kabul edildi. Bütçenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Belediye Başkanı Avni Örki, göreve geldikleri ilk günden bu yana, yaklaşık 350 bin nüfuslu, Denizli’nin en büyük ilçesine hizmet etmek adına var güçleriyle çalıştıklarını, çalışmaya da devam edeceklerini ifade etti. Başkan Örki, “Pamukkale’mizi tüm özellikleriyle marka şehir haline getirmek ve Pamukkale’mizi daha mutlu insanların yaşadığı ilçe olması için çalışmaya devam edeceğiz. 2020 yılı bütçemizin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.