Pamukkale Belediyesi Eğitim Yardımı Sonuçları Açıklandı

PAMUKKALE 20.11.2019 - 11:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Pamukkale Belediyesi Eğitim Yardımı Sonuçları Açıklandı

“Mutlu İnsanların Kenti, Pamukkale” sloganından hareketle eğitim alanındaki desteklerini sürdüren Pamukkale Belediyesi’nin eğitim yardımı sonuçları açıklandı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 2019-2020 eğitim öğretim yılında toplam 2 bin 500 öğrenciye eğitim yardımı yapacaklarını belirterek, “Eğitim Yardımı almaya hak kazanan öğrencilerimize bu yaptığımız yardımların,başarılarına katkı yapmasını temenni ediyorum” dedi.   Eğitim alanındaki destekleyici projeleri öncelikleri arasında tutan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, eğitime yapılan yatırımların geleceğe ışık olduğu düşüncesiyle hareket etmeye devam ediyor. Pamukkale Belediyesi’nin eğitim alanındaki en önemli desteklerinden olan eğitim yardımı sonuçlarının açıklandığını bildiren Belediye Başkanı Avni Örki, “Pamukkale Belediyesi olarak, eğitime yapılan destekleri önemsiyoruz. Bu bakış açısıyla da çocuklarımıza hem iyi bir gelecek sunabilmek adına çalışıyor hem de çocuklarımızın eğitimine katkı yapacak projeleri hayata geçiriyoruz. Bu desteklerimizin biri de eğitim yardımları. Yaz döneminde ilçemiz sınırları içerisinde yaşayan vatandaşlarımızın başvurularını aldık. Başvuru yapan vatandaşlarımızın, ekonomik durumlarına, engel durumuna, şehit ve gazi yakını durumlarına, öğrencilerimizin okul başarı durumlarına kadar değerlendirilerek, en çok ihtiyacı olan 2 bin 500 öğrencimizi belirledik. Bu yıl ilçemizde yaşayan 1500 ortaokul öğrencimize aylık 75 TL ve 1000 lise öğrencimize de aylık 100 TL, 8 ay boyunca eğitim yardımı yapacağız. Eğitim yardımı almaya hak kazanan öğrencilerimize bu yaptığımız yardımların, başarılarına katkı yapmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.   SONUCU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLA!   Pamukkale Belediyesi Eğitim Yardımı sonuçlarına https://www.pamukkale.bel.tr/burs/index.php adresinden ulaşılabiliyor.    

“Mutlu İnsanların Kenti, Pamukkale” sloganından hareketle eğitim alanındaki desteklerini sürdüren Pamukkale Belediyesi’nin eğitim yardımı sonuçları açıklandı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 2019-2020 eğitim öğretim yılında toplam 2 bin 500 öğrenciye eğitim yardımı yapacaklarını belirterek, “Eğitim Yardımı almaya hak kazanan öğrencilerimize bu yaptığımız yardımların,başarılarına katkı yapmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Eğitim alanındaki destekleyici projeleri öncelikleri arasında tutan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, eğitime yapılan yatırımların geleceğe ışık olduğu düşüncesiyle hareket etmeye devam ediyor. Pamukkale Belediyesi’nin eğitim alanındaki en önemli desteklerinden olan eğitim yardımı sonuçlarının açıklandığını bildiren Belediye Başkanı Avni Örki, “Pamukkale Belediyesi olarak, eğitime yapılan destekleri önemsiyoruz. Bu bakış açısıyla da çocuklarımıza hem iyi bir gelecek sunabilmek adına çalışıyor hem de çocuklarımızın eğitimine katkı yapacak projeleri hayata geçiriyoruz. Bu desteklerimizin biri de eğitim yardımları. Yaz döneminde ilçemiz sınırları içerisinde yaşayan vatandaşlarımızın başvurularını aldık. Başvuru yapan vatandaşlarımızın, ekonomik durumlarına, engel durumuna, şehit ve gazi yakını durumlarına, öğrencilerimizin okul başarı durumlarına kadar değerlendirilerek, en çok ihtiyacı olan 2 bin 500 öğrencimizi belirledik. Bu yıl ilçemizde yaşayan 1500 ortaokul öğrencimize aylık 75 TL ve 1000 lise öğrencimize de aylık 100 TL, 8 ay boyunca eğitim yardımı yapacağız. Eğitim yardımı almaya hak kazanan öğrencilerimize bu yaptığımız yardımların, başarılarına katkı yapmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

SONUCU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLA!

 

Pamukkale Belediyesi Eğitim Yardımı sonuçlarına https://www.pamukkale.bel.tr/burs/index.php adresinden ulaşılabiliyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.