Pamukkale Belediyesi Gençlik Meclisi’nde Seçim Heyecanı

PAMUKKALE 26.05.2018 - 15:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Pamukkale Belediyesi Gençlik Meclisi’nde Seçim Heyecanı

Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Seçimli Birinci Olağan Genel Kurulu yoğun bir katılımla yapıldı. 225 delegenin oy kullandığı genel kurulda Cevat Serdar  başkan seçilirken Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “4 yıllık bir belediye olmamıza rağmen kurduğumuz kent konseyinin projeler üretmesini bekliyoruz. Yönetime başarılar diliyorum”dedi.   Pamukkale Belediyesi kurumsallaşma adına önemli işlere imza atmaya devam ediyor. Kent Konseyi Gençlik Meclisi Seçimli Birinci Olağan Genel Kurulu Pamuk Kafe’de gerçekleşti. Genel kurulu Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi  Başkanı  Adnan Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Türkay Gözlükaya,  Ak Parti Pamukkale İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nail Şanile delegeler ve misafirler katıldı. 15-35 yaş arasında gençlerin faaliyetlerde bulunduğu Gençlik Meclisi, Gençlerin, katılımcılık, kalkınma, sürdürülebilirlik ilkeleri ışığında, kent yönetimine aktif olarak katılmalarını, gençlik ve kentle ilgili sorunların çözümünde rol almalarını sağlamak başta olmak üzere Pamukkale gençliğini ulusal, uluslararası ve kent düzeyinde temsil etmek ve bu amaca uygun aktiviteler düzenlemek, ve gençlerin kentin bilimsel, teknolojik, sanatsal, sosyal ve kültürel etkinliklerinde rol almalarını sağlamak, insan hakları ve çevre konusunda duyarlılıklarını arttırmak gibi görevleri bulunuyor. Genel kurulun başında Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Adnan Kaya, selamlama konuşması yaptı.     “PROJELERİNİZİ BEKLİYORUZ”   Genel kurulda bir konuşma yapan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Güresin, “Kentin yönetiminde bazı normların paylaşılması gerekiyor. Bu anlamda öncelikle gençlik meclisini kurduk. Ardından da kadın meclisini ve daha sonra da engelli meclisini hayata geçirmeyi planlıyoruz. Biz bu meclisi kurarken tek başımıza yola çıkmadık. Bir çok sivil toplum kuruluşu,  muhtarlar ve ilgili kuruluşlarla yola çıktık. Pamukkale olarak Denizli’nin en büyük ilçesiyiz. Bu da bize büyük bir sorumluluk veriyor. Bir çok belediye Kent Konseyi’ni kurmakta tereddüt etti. Ama biz 4 yıllık bir belediye olmamıza bu meclisi oluşurduk. Bundan dolayı kent konseyini önemsiyoruz ve burada bize büyük bir sorumluluk düşüyor. Buradan hatırlatmak isterim ki biz Kent Konseyi’nin kağıt üzerinde kalmaması için gençlerden proje bekliyoruz” dedi.     Konuşmanın ardından seçime geçildi. 225 delegenin oy kullandığı seçimde Cevat Serdar Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı oldu. Yönetimde ise şu isimler yer aldı; Mustafa Şencan,  Uğur Pala, Ebru Demir, Büşra Yüksel, Cemal Ceyhan,  Hasan Ali Tosun,  Elif Yasemin Yuvacı, Ceyda Okta, İlyas Bedir ve Hatice Nursima Şanlı. Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Cevat Serdar kendisine verilen bu görevi layıkıyla yerine getirmek için yürütme kurulundaki arkadaşlarıyla birlikte var gücüyle çalışacaklarını ifade etti. Genel kurulun sonunda Gençlik Meclisi’nin yönergesi delegeler tarafından oybirliği ile kabul edildi.  

Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Seçimli Birinci Olağan Genel Kurulu yoğun bir katılımla yapıldı. 225 delegenin oy kullandığı genel kurulda Cevat Serdar  başkan seçilirken Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “4 yıllık bir belediye olmamıza rağmen kurduğumuz kent konseyinin projeler üretmesini bekliyoruz. Yönetime başarılar diliyorum”dedi.

 

Pamukkale Belediyesi kurumsallaşma adına önemli işlere imza atmaya devam ediyor. Kent Konseyi Gençlik Meclisi Seçimli Birinci Olağan Genel Kurulu Pamuk Kafe’de gerçekleşti. Genel kurulu Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi  Başkanı  Adnan Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Türkay Gözlükaya,  Ak Parti Pamukkale İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nail Şanile delegeler ve misafirler katıldı. 15-35 yaş arasında gençlerin faaliyetlerde bulunduğu Gençlik Meclisi, Gençlerin, katılımcılık, kalkınma, sürdürülebilirlik ilkeleri ışığında, kent yönetimine aktif olarak katılmalarını, gençlik ve kentle ilgili sorunların çözümünde rol almalarını sağlamak başta olmak üzere Pamukkale gençliğini ulusal, uluslararası ve kent düzeyinde temsil etmek ve bu amaca uygun aktiviteler düzenlemek, ve gençlerin kentin bilimsel, teknolojik, sanatsal, sosyal ve kültürel etkinliklerinde rol almalarını sağlamak, insan hakları ve çevre konusunda duyarlılıklarını arttırmak gibi görevleri bulunuyor. Genel kurulun başında Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Adnan Kaya, selamlama konuşması yaptı.

 

 

“PROJELERİNİZİ BEKLİYORUZ”

 

Genel kurulda bir konuşma yapan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Güresin, “Kentin yönetiminde bazı normların paylaşılması gerekiyor. Bu anlamda öncelikle gençlik meclisini kurduk. Ardından da kadın meclisini ve daha sonra da engelli meclisini hayata geçirmeyi planlıyoruz. Biz bu meclisi kurarken tek başımıza yola çıkmadık. Bir çok sivil toplum kuruluşu,  muhtarlar ve ilgili kuruluşlarla yola çıktık. Pamukkale olarak Denizli’nin en büyük ilçesiyiz. Bu da bize büyük bir sorumluluk veriyor. Bir çok belediye Kent Konseyi’ni kurmakta tereddüt etti. Ama biz 4 yıllık bir belediye olmamıza bu meclisi oluşurduk. Bundan dolayı kent konseyini önemsiyoruz ve burada bize büyük bir sorumluluk düşüyor. Buradan hatırlatmak isterim ki biz Kent Konseyi’nin kağıt üzerinde kalmaması için gençlerden proje bekliyoruz” dedi.

 

 

Konuşmanın ardından seçime geçildi. 225 delegenin oy kullandığı seçimde Cevat Serdar Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı oldu. Yönetimde ise şu isimler yer aldı; Mustafa Şencan,  Uğur Pala, Ebru Demir, Büşra Yüksel, Cemal Ceyhan,  Hasan Ali Tosun,  Elif Yasemin Yuvacı, Ceyda Okta, İlyas Bedir ve Hatice Nursima Şanlı. Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Cevat Serdar kendisine verilen bu görevi layıkıyla yerine getirmek için yürütme kurulundaki arkadaşlarıyla birlikte var gücüyle çalışacaklarını ifade etti. Genel kurulun sonunda Gençlik Meclisi’nin yönergesi delegeler tarafından oybirliği ile kabul edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.