Pamukkale Belediyesi’nde hafta sonu vezneler açık olacak

PAMUKKALE 26.07.2018 - 15:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Pamukkale Belediyesi’nde hafta sonu vezneler açık olacak

Pamukkale Belediye Başkanlığı, vergi borcu bulunan mükelleflere 24 Mayıs 2018 tarih ve 30425 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 7143 sayılı yasa ile yeniden yapılandırma fırsatının 31 Temmuz 2018 tarihinde sona erdiğini hatırlattı. Yapılan yazılı açıklamada, fırsattan yararlanmak isteyen vatandaşlar için bu hafta sonu Pamukkale Belediyesi veznelerinin açık olduğu belirtildi.   Pamukkale Belediyesi, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 7143 sayılı yasa emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, haberleşme vergisi, eğlence vergisi, ilan ve reklam vergisi, kira borçları yapılandırma kapsamına alınmasının ardından, vatandaşların daha hızlı ve kolay bir şekilde ödemelerini gerçekleştirebilmeleri için sağladığı kolaylıklara devam ediyor.      HAFTA SONU YAPILANDIRMA SERVİSİ VE VEZNELER AÇIK OLACAK     Yasa ile 2017 yılı ve önceki dönemlere ait vergi borçlarının yapılandırma kapsamına girdiğinin hatırlatıldığı yazılı açıklamada, yapılandırma ile mükelleflere borçlarını peşin ya da taksitli ödeme fırsatının sunulduğu ve gecikme faizi, zammı ile cezalarının belirli bir oranda silineceği ifadelerine yer verildi. Pamukkale Belediyesi’nden yapılan açıklamada, yapılandırmadan yaralanmak isteyen ilçe halkının son gün olan 31 Temmuz 2018 tarihini geçirmemeleri önemle belirtilerek, 28 Temmuz Cumartesi ve 29 Temmuz Pazar günü YSE’de bulunan ana hizmet binasındaki veznelerin ve yapılandırma noktalarının 09.00’00 ila 16.30 saatleri arasında hizmet vereceği bildirildi. Açıklamada, “Yapılandırmadan yararlanan vatandaşların vergilerine ait gecikme zammı, gecikme faizi ve vergi ziyaı cezaları tamamen silinecek. Ancak, silinen bu cezaların yerine verginin ödenmesinde gecikilen süreler için Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) dikkate alınarak daha düşük miktarda bir ceza miktarı belirlenebilecek. Mükelleflerimiz için 6, 9, 12 ve 18 taksit imkânı olacak. Taksit ödemeleri iki ayda bir yapılacak. Yapılandırmayla ilgili detaylı bilgi için, vergi borcu bulunan mükelleflerimizin yapılandırmayla ilgili detaylı bilgi almak için Mali Hizmetler Müdürlüğümüze başvurmalarını tavsiye ediyoruz. Yapılandırma işlemlerini hafta içi yapamayan vatandaşlar için, 28 Temmuz Cumartesi ve 29 Temmuz Pazar günleri de 09.00-16.30 saatleri arasında, Pamukkale Belediyesi YSE kavşağındaki belediye ana binasında bulunan vezneler ile yapılandırma servisleri hizmet vermeye devam edecek” denildi.  

Pamukkale Belediye Başkanlığı, vergi borcu bulunan mükelleflere 24 Mayıs 2018 tarih ve 30425 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 7143 sayılı yasa ile yeniden yapılandırma fırsatının 31 Temmuz 2018 tarihinde sona erdiğini hatırlattı. Yapılan yazılı açıklamada, fırsattan yararlanmak isteyen vatandaşlar için bu hafta sonu Pamukkale Belediyesi veznelerinin açık olduğu belirtildi.

 

Pamukkale Belediyesi, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 7143 sayılı yasa emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, haberleşme vergisi, eğlence vergisi, ilan ve reklam vergisi, kira borçları yapılandırma kapsamına alınmasının ardından, vatandaşların daha hızlı ve kolay bir şekilde ödemelerini gerçekleştirebilmeleri için sağladığı kolaylıklara devam ediyor. 

 

 

HAFTA SONU YAPILANDIRMA SERVİSİ VE VEZNELER AÇIK OLACAK

 

 

Yasa ile 2017 yılı ve önceki dönemlere ait vergi borçlarının yapılandırma kapsamına girdiğinin hatırlatıldığı yazılı açıklamada, yapılandırma ile mükelleflere borçlarını peşin ya da taksitli ödeme fırsatının sunulduğu ve gecikme faizi, zammı ile cezalarının belirli bir oranda silineceği ifadelerine yer verildi. Pamukkale Belediyesi’nden yapılan açıklamada, yapılandırmadan yaralanmak isteyen ilçe halkının son gün olan 31 Temmuz 2018 tarihini geçirmemeleri önemle belirtilerek, 28 Temmuz Cumartesi ve 29 Temmuz Pazar günü YSE’de bulunan ana hizmet binasındaki veznelerin ve yapılandırma noktalarının 09.00’00 ila 16.30 saatleri arasında hizmet vereceği bildirildi. Açıklamada, “Yapılandırmadan yararlanan vatandaşların vergilerine ait gecikme zammı, gecikme faizi ve vergi ziyaı cezaları tamamen silinecek. Ancak, silinen bu cezaların yerine verginin ödenmesinde gecikilen süreler için Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) dikkate alınarak daha düşük miktarda bir ceza miktarı belirlenebilecek. Mükelleflerimiz için 6, 9, 12 ve 18 taksit imkânı olacak. Taksit ödemeleri iki ayda bir yapılacak. Yapılandırmayla ilgili detaylı bilgi için, vergi borcu bulunan mükelleflerimizin yapılandırmayla ilgili detaylı bilgi almak için Mali Hizmetler Müdürlüğümüze başvurmalarını tavsiye ediyoruz. Yapılandırma işlemlerini hafta içi yapamayan vatandaşlar için, 28 Temmuz Cumartesi ve 29 Temmuz Pazar günleri de 09.00-16.30 saatleri arasında, Pamukkale Belediyesi YSE kavşağındaki belediye ana binasında bulunan vezneler ile yapılandırma servisleri hizmet vermeye devam edecek” denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.