Pamukkale Belediyesi’nden Akıllı Bisiklet Uygulaması

PAMUKKALE 20.11.2018 - 12:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Pamukkale Belediyesi’nden Akıllı Bisiklet Uygulaması

Pamukkale Belediyesi, Denizli’de ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Göreve geldiği günden bu yana rutin belediyecilik işlerini kaliteli bir şekilde sunan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Denizli’de bir ilki gerçekleştirerek, ilçemizde önemli noktalara bisiklet istasyonları kuruyoruz. Akıllı Bisiklet Uygulaması ile halkımızın yoğun iş hayatından kalan zamanlarını sporla doldurmaları için alternatif bir seçenek sunmak istedik” dedi.   Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile Türkiye’ye örnek olan ve ilk kez hayata geçirilen bir çok proje dikkat çekiyor. Eğitimden, sağlığa, güvenlikten, sosyal belediyeciliğe, kültürden, spora bir çok projeyi hayata geçirmeye devam eden Pamukkale Belediyesi, yeni bir proje ile de dikkat çekiyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, kent içi ulaşımı kolaylaştırmak, toplu taşıma sistemine alternatif olacak ara imkânlar oluşturacak Akıllı Bisiklet Uygulaması’nın hazırlıklarının devam ettiğini söyledi. Pamukkale Belediyesi sınırları içerisinde ilk etapta 8 bölgede kurulumu yapılan bisiklet istasyonları en yakın sürede hizmete girecek.     BAŞKAN GÜRLESİN’LE DENİZLİ’DE BİR İLK DAHA   “Pamukkale, bir turizm ilçesi. Ama biz ilçemizin adını turizm kadar, sağlıkla, eğitimle ve sporla da ön plana çıkmasını istiyoruz” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “İlçemizde halkın spora yönlendirilmesi adına bir çok projeyi hayata geçirdik. Bunların içinde bisiklet yolları da var. Şimdi de bu projelerimize entegre olacak Akıllı Bisiklet Uygulamasını başlatıyoruz. Yine Denizli’de bir ilki gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Akıllı Bisiklet Uygulamasını Pamukkale Belediyesi sınırları içinde ilk etapta 8 bölgede oluşturulacak. Her istasyon 12 bisiklet kapasiteli olup bunların 8’i bisiklet ile dolu 4’ü boş park yerinden oluşacak. 64 adet akıllıbisiklet ve 96 adet park yeri olacak. Türkiye’de 5-6 şehirde olan bu uygulamayı Denizli’de ilk defa Pamukkale Belediyesi olarak biz uygulayacağız. Şu an için istasyonlarımızın bölgelerimize montajı yapılıyor. Projemiz en kısa sürede tamamlayarak, bisikletlerimiz istasyonlarımızda yerini alacak ve uygulamamızıbaşlatacağız. Akıllı Bisiklet Uygulamamız ile halkımızın yoğun iş hayatından kalan zamanlarını sporla doldurmaları için alternatif bir seçenek sunmak istedik. Yepyeni projemizin halkımızın büyük beğeniyle karşılayacağına inanıyorum, şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.            

Pamukkale Belediyesi, Denizli’de ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Göreve geldiği günden bu yana rutin belediyecilik işlerini kaliteli bir şekilde sunan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Denizli’de bir ilki gerçekleştirerek, ilçemizde önemli noktalara bisiklet istasyonları kuruyoruz. Akıllı Bisiklet Uygulaması ile halkımızın yoğun iş hayatından kalan zamanlarını sporla doldurmaları için alternatif bir seçenek sunmak istedik” dedi.

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile Türkiye’ye örnek olan ve ilk kez hayata geçirilen bir çok proje dikkat çekiyor. Eğitimden, sağlığa, güvenlikten, sosyal belediyeciliğe, kültürden, spora bir çok projeyi hayata geçirmeye devam eden Pamukkale Belediyesi, yeni bir proje ile de dikkat çekiyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, kent içi ulaşımı kolaylaştırmak, toplu taşıma sistemine alternatif olacak ara imkânlar oluşturacak Akıllı Bisiklet Uygulaması’nın hazırlıklarının devam ettiğini söyledi. Pamukkale Belediyesi sınırları içerisinde ilk etapta 8 bölgede kurulumu yapılan bisiklet istasyonları en yakın sürede hizmete girecek.

 

 

BAŞKAN GÜRLESİN’LE DENİZLİ’DE BİR İLK DAHA

 

“Pamukkale, bir turizm ilçesi. Ama biz ilçemizin adını turizm kadar, sağlıkla, eğitimle ve sporla da ön plana çıkmasını istiyoruz” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “İlçemizde halkın spora yönlendirilmesi adına bir çok projeyi hayata geçirdik. Bunların içinde bisiklet yolları da var. Şimdi de bu projelerimize entegre olacak Akıllı Bisiklet Uygulamasını başlatıyoruz. Yine Denizli’de bir ilki gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Akıllı Bisiklet Uygulamasını Pamukkale Belediyesi sınırları içinde ilk etapta 8 bölgede oluşturulacak. Her istasyon 12 bisiklet kapasiteli olup bunların 8’i bisiklet ile dolu 4’ü boş park yerinden oluşacak. 64 adet akıllıbisiklet ve 96 adet park yeri olacak. Türkiye’de 5-6 şehirde olan bu uygulamayı Denizli’de ilk defa Pamukkale Belediyesi olarak biz uygulayacağız. Şu an için istasyonlarımızın bölgelerimize montajı yapılıyor. Projemiz en kısa sürede tamamlayarak, bisikletlerimiz istasyonlarımızda yerini alacak ve uygulamamızıbaşlatacağız. Akıllı Bisiklet Uygulamamız ile halkımızın yoğun iş hayatından kalan zamanlarını sporla doldurmaları için alternatif bir seçenek sunmak istedik. Yepyeni projemizin halkımızın büyük beğeniyle karşılayacağına inanıyorum, şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.