Pamukkale Belediyesi’nden Bayram Denetimi

PAMUKKALE 22.05.2020 - 15:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Pamukkale Belediyesi’nden Bayram Denetimi

Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı öncesi ilçe genelinde faaliyet gösteren, fırın, pastane ve unlu mamul imalathanelerini denetledi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, halk sağlığının en önemli unsur olduğunu söyleyerek, “Bunun için ekiplerimiz denetimleri sıkı bir şekilde yapıyor” dedi.   Pamukkale Belediyesi, halk sağlığı konusunda denetimlerine devam ediyor. Pazar günü idrak edilecek olan Ramazan bayramı öncesi Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimlerini daha da sıklaştırdı. İlçe genelinde faaliyet gösteren fırın, pastane ve unlu mamul imalathanelerine yönelik periyodik denetimlerini yapan ekipler işletmeleri tek tek inceliyor. Ekipler, özellikle hijyen konularında hassasiyet gösterirken, işletmelerin imalatları uygun şartlarda yapıp yapmadığını da denetliyor. Bu çalışmaların yanına tezgah altı olarak da bilinen sağlıksız imalathane koşullarına sahip yerler konusunda ekipler hassasiyet gösterirken, ilçe genelinde bu ve benzeri yerlere kesinlikle izin verilmiyor. İlçe genelinde yapılan denetimlerde halka sağlıksız ürün sunan hiçbir işletmenin olmadığı görüldü.      ÖNCELİK HALK SAĞLIĞINDA   Ramazan Bayramı öncesi zabıta denetimlerinin daha da yoğunlaştığını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki,  “Halkımızın sağlıklı ürünlere ulaşması bizim önceliklerimiz arasında. Bunun için zabıta ekiplerimiz işletmelere yapılan denetimlerle sağlıksız koşulların oluşmasına izin vermiyor. Ramazan Bayramı öncesi en çok talep edilen ürünler olan tatlılar konusunda da denetimler yaparak halkımızın sağlıklı ürünlerle bayramı geçirmesi için hassasiyet gösteriyoruz. Pamukkale’de merdiven altı denilen sağlıksız koşullarda üretim yapmak isteyenlere kesinlikle izin verilmiyor. Bu konuda da gerekli çalışmalar ekiplerimiz tarafından gece gündüz demeden yapılıyor. Halkımızın sağlıklı ürünlere ulaşması için gereken çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile bir kez daha tüm vatandaşlarımıza hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.        

Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı öncesi ilçe genelinde faaliyet gösteren, fırın, pastane ve unlu mamul imalathanelerini denetledi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, halk sağlığının en önemli unsur olduğunu söyleyerek, “Bunun için ekiplerimiz denetimleri sıkı bir şekilde yapıyor” dedi.

 

Pamukkale Belediyesi, halk sağlığı konusunda denetimlerine devam ediyor. Pazar günü idrak edilecek olan Ramazan bayramı öncesi Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimlerini daha da sıklaştırdı. İlçe genelinde faaliyet gösteren fırın, pastane ve unlu mamul imalathanelerine yönelik periyodik denetimlerini yapan ekipler işletmeleri tek tek inceliyor. Ekipler, özellikle hijyen konularında hassasiyet gösterirken, işletmelerin imalatları uygun şartlarda yapıp yapmadığını da denetliyor. Bu çalışmaların yanına tezgah altı olarak da bilinen sağlıksız imalathane koşullarına sahip yerler konusunda ekipler hassasiyet gösterirken, ilçe genelinde bu ve benzeri yerlere kesinlikle izin verilmiyor. İlçe genelinde yapılan denetimlerde halka sağlıksız ürün sunan hiçbir işletmenin olmadığı görüldü.

 

 

 ÖNCELİK HALK SAĞLIĞINDA

 

Ramazan Bayramı öncesi zabıta denetimlerinin daha da yoğunlaştığını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki,  “Halkımızın sağlıklı ürünlere ulaşması bizim önceliklerimiz arasında. Bunun için zabıta ekiplerimiz işletmelere yapılan denetimlerle sağlıksız koşulların oluşmasına izin vermiyor. Ramazan Bayramı öncesi en çok talep edilen ürünler olan tatlılar konusunda da denetimler yaparak halkımızın sağlıklı ürünlerle bayramı geçirmesi için hassasiyet gösteriyoruz. Pamukkale’de merdiven altı denilen sağlıksız koşullarda üretim yapmak isteyenlere kesinlikle izin verilmiyor. Bu konuda da gerekli çalışmalar ekiplerimiz tarafından gece gündüz demeden yapılıyor. Halkımızın sağlıklı ürünlere ulaşması için gereken çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile bir kez daha tüm vatandaşlarımıza hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

 

 

   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.