Pamukkale Belediyesi’nden Berberlere Bir Destek Daha

PAMUKKALE 11.05.2020 - 17:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Pamukkale Belediyesi’nden Berberlere Bir Destek Daha

Pamukkale Belediyesi’nden berberler, kuaför salonları ve güzellik merkezlerine bir destek daha. Geçen hafta ilçe genelindeki bu konuda hizmet veren tüm işyerleri dezenfekte edilirken, bu kez esnafların kullanması için maske dağıtıldı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Halkımızın sağlıklı hizmet alması için gereken tüm destekleri esnaflarımıza sağlıyoruz” dedi.   Koronavirüs salgını nedeniyle yaklaşık 1.5 aydır kapalı olan berberler, kuaför salonları ve güzellik merkezleri 11 Mayıs tarihi itibariyle yeniden kontrollü olarak hizmet vermeye başladı. Pamukkale Belediyesi, geçen hafta ilçe genelindeki tüm berberler, kuaför salonları ve güzellik merkezlerini dezenfekte etmişti. Gereken temizlik şartlarının sağlanması, randevu sistemiyle çalışılması ve koltuk sayısının yarısı kadar müşteriye hizmet verilmesi şartıyla açılan berberler, kuaför salonları ve güzellik merkezlerine Pamukkale Belediyesi’nden bir destek daha. İlçe genelinde sayıları yaklaşık 500 olan berberler, kuaför salonları ve güzellik merkezlerinde çalışanlara yönelik Pamukkale Belediyesi maske dağıtımına başladı. Ekipler, kısa sürede tüm işyerlerine ulaşarak esnafların daha sağlıklı bir şekilde vatandaşlara hizmet vermesi için maske tedarik etmiş olacak.     HER ŞEY HALKIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN   Ülkemizin koronavirüs pandemisi ile ilgili olarak önemli çalışmalar yaptığını söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Devletimiz tüm gücünü hayatın normalleşmesi için harcıyor. Yaklaşık 1.5 aydır kapalı olan berberler, kuaför salonları ve güzellik merkezleri 11 Mayıs tarihi itibariyle açıldı. Biz Pamukkale Belediyesi olarak bu sektörde hizmet veren ilçe genelindeki yaklaşık 500 işyerini dezenfekte ederek hazır hale getirilmesi konusunda esnafımıza destek verdik. Şimdi de esnaflarımızın müşterilerine hizmet verirken kullanmaları için maskeleri de dağıtmaya başladık. Burada önemli olan halkımızın bu hizmeti sağlıklı ortamlarda alması. Biz de Pamukkale Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla hem halkımızın hem de esnaflarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Koronavirüsten kurtulduğumuz sağlıklı günlere yaklaştığımızı düşünüyorum. Yine de vatandaşlarımızın tedbiri elden bırakmayarak virüsten korunma yöntemlerine sıkı sıkı uymalarını rica ediyorum” dedi.  

Pamukkale Belediyesi’nden berberler, kuaför salonları ve güzellik merkezlerine bir destek daha. Geçen hafta ilçe genelindeki bu konuda hizmet veren tüm işyerleri dezenfekte edilirken, bu kez esnafların kullanması için maske dağıtıldı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Halkımızın sağlıklı hizmet alması için gereken tüm destekleri esnaflarımıza sağlıyoruz” dedi.

 

Koronavirüs salgını nedeniyle yaklaşık 1.5 aydır kapalı olan berberler, kuaför salonları ve güzellik merkezleri 11 Mayıs tarihi itibariyle yeniden kontrollü olarak hizmet vermeye başladı. Pamukkale Belediyesi, geçen hafta ilçe genelindeki tüm berberler, kuaför salonları ve güzellik merkezlerini dezenfekte etmişti. Gereken temizlik şartlarının sağlanması, randevu sistemiyle çalışılması ve koltuk sayısının yarısı kadar müşteriye hizmet verilmesi şartıyla açılan berberler, kuaför salonları ve güzellik merkezlerine Pamukkale Belediyesi’nden bir destek daha. İlçe genelinde sayıları yaklaşık 500 olan berberler, kuaför salonları ve güzellik merkezlerinde çalışanlara yönelik Pamukkale Belediyesi maske dağıtımına başladı. Ekipler, kısa sürede tüm işyerlerine ulaşarak esnafların daha sağlıklı bir şekilde vatandaşlara hizmet vermesi için maske tedarik etmiş olacak.

 

 

HER ŞEY HALKIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN

 

Ülkemizin koronavirüs pandemisi ile ilgili olarak önemli çalışmalar yaptığını söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Devletimiz tüm gücünü hayatın normalleşmesi için harcıyor. Yaklaşık 1.5 aydır kapalı olan berberler, kuaför salonları ve güzellik merkezleri 11 Mayıs tarihi itibariyle açıldı. Biz Pamukkale Belediyesi olarak bu sektörde hizmet veren ilçe genelindeki yaklaşık 500 işyerini dezenfekte ederek hazır hale getirilmesi konusunda esnafımıza destek verdik. Şimdi de esnaflarımızın müşterilerine hizmet verirken kullanmaları için maskeleri de dağıtmaya başladık. Burada önemli olan halkımızın bu hizmeti sağlıklı ortamlarda alması. Biz de Pamukkale Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla hem halkımızın hem de esnaflarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Koronavirüsten kurtulduğumuz sağlıklı günlere yaklaştığımızı düşünüyorum. Yine de vatandaşlarımızın tedbiri elden bırakmayarak virüsten korunma yöntemlerine sıkı sıkı uymalarını rica ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.