Pamukkale Belediyesi’nden Fırınlara Sıkı Denetim

SAĞLIK 01.06.2017 - 10:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Pamukkale Belediyesi’nden Fırınlara Sıkı Denetim

Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı ile birlikte ekmek fırınlarına ani baskınlar düzenliyor.

Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı ile birlikte ekmek fırınlarına ani baskınlar düzenliyor.    Gün içinde 35 fırını denetleyen ekipler kurallara uygun üretim yapmayan işletmelere para cezası kesti. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, halkın sağlıklı ekmek tüketmesi için denetimlerin Ramazan ayında gece gündüz devam edeceğini söyledi.     Ramazan ayında halkın sağlıklı ekmek yemesi için Pamukkale Belediyesi Zabıta ekipleri fırınları sıkı denetim altına aldı. Ramazan ayı öncesinde başlayan denetimler sıklıkla devam ediyor. Ekipler ilçe sınırları içindeki ekmek ve pasta fırınları ile unlu mamul ve pide üretimi yapan yerlerde incelemeler yaptı. Özellikle ekmeklerin üretildiği alanların hijyenik durumları mercek altına alınırken, gramaj konusunda da titiz çalışmalar yapıldı. İlk gün 40 fırında incelemeler yapılırken, kurallara uygun üretim yapmayan 2 işyerine cezai işlem uygulandı. Ramazan ayı boyunca ekmek ve pide üretimi yapan işletmelere gece ve gündüz ekipler tarafından denetimler yapılmaya devam edilecek.     “SAĞLIK HER ŞEYDEN ÖNEMLİ”   Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, halkın sağlığını her şeyden çok daha önemli olduğunu vurgulayarak, “Ramazan ayı öncesi ekiplerimiz özellikle ekmek ve pide fırınlarına yönelik denetimler yaptılar. Bu denetimler devam edecek. Hiç kimsenin halkımıza sağlıksız ekmek yedirmesine izin vermeyeceğiz. Denetimlerimiz devam edecek. Kurallara uymayan ve sağlıksız üretim yapan firmalara gerekli olan cezalar kesinlikle uygulanacaktır” dedi.
Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı ile birlikte ekmek fırınlarına ani baskınlar düzenliyor.

Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı ile birlikte ekmek fırınlarına ani baskınlar düzenliyor. 

 

Gün içinde 35 fırını denetleyen ekipler kurallara uygun üretim yapmayan işletmelere para cezası kesti. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, halkın sağlıklı ekmek tüketmesi için denetimlerin Ramazan ayında gece gündüz devam edeceğini söyledi.

 

 

Ramazan ayında halkın sağlıklı ekmek yemesi için Pamukkale Belediyesi Zabıta ekipleri fırınları sıkı denetim altına aldı. Ramazan ayı öncesinde başlayan denetimler sıklıkla devam ediyor. Ekipler ilçe sınırları içindeki ekmek ve pasta fırınları ile unlu mamul ve pide üretimi yapan yerlerde incelemeler yaptı. Özellikle ekmeklerin üretildiği alanların hijyenik durumları mercek altına alınırken, gramaj konusunda da titiz çalışmalar yapıldı. İlk gün 40 fırında incelemeler yapılırken, kurallara uygun üretim yapmayan 2 işyerine cezai işlem uygulandı. Ramazan ayı boyunca ekmek ve pide üretimi yapan işletmelere gece ve gündüz ekipler tarafından denetimler yapılmaya devam edilecek.

 

 

“SAĞLIK HER ŞEYDEN ÖNEMLİ”

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, halkın sağlığını her şeyden çok daha önemli olduğunu vurgulayarak, “Ramazan ayı öncesi ekiplerimiz özellikle ekmek ve pide fırınlarına yönelik denetimler yaptılar. Bu denetimler devam edecek. Hiç kimsenin halkımıza sağlıksız ekmek yedirmesine izin vermeyeceğiz. Denetimlerimiz devam edecek. Kurallara uymayan ve sağlıksız üretim yapan firmalara gerekli olan cezalar kesinlikle uygulanacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.