Pamukkale Belediyesi’nden Gökpınar ve Tekke’ye Kapalı Pazaryeri

PAMUKKALE 10.07.2018 - 15:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Pamukkale Belediyesi’nden Gökpınar ve Tekke’ye Kapalı Pazaryeri

Vatandaşların taleplerini alarak gerekli çalışmaları yapan Pamukkale Belediyesi, vatandaşların rahatça alış veriş yapabilmeleri için Gökpınar-Tekke kapalı pazar yeri yapıyor. Büyük ölçüde tamamlanan pazar yerinin kısa sürede hizmete gireceğini ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Bu bölgede ihtiyaç olan kapalı pazar yerimiz vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.   Kurulduğu günden bu yana vatandaşların taleplerini yerinde dinleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Tekke ve Gökpınar mahalleri sakinlerinin kapalı pazar yeri talebini de yerinde getirdi. Tekke ve Gökpınar mahallerinin birleştiği alanda 350 metrekare alana inşa edilen Gökpınar-Tekke Kapalı Pazar Yeri’nde sona yaklaşıldı. Sadece bu iki mahalle değil bölgedeki diğer mahallelerde yaşayan vatandaşlara da hizmet verecek olan pazar yerinde çevre düzenlemeleri ile tuvaletler ve mescit çalışmaları ise devam ediyor. Yaklaşık 1 ay sonra pazar yeri hizmete girmiş olacak. Haftada 1 gün pazar kurulacak olan tesis düğün, mevlit ve asker ağırlama gibi törenlere de ev sahipliği yapacak.Gökpınar-Tekke Kapalı Pazaryeri’nin maliyeti yaklaşık 350 bin lira.      VATANDAŞLAR DURUMDAN MEMNUN   Tekke Mahalle Muhtarı İlker Ona, yapılan bu tesisin önemine değinerek, “Burada pazar yerine ihtiyacımız vardı. Bu konuda Pamukkale BelediyeBaşkanımız Hüseyin Gürlesin’e konuyu aktardık. Yapılan incelemeden sonra bu pazar yerinin yapılma kararı alındı. Bu tesisi yaklaşık 10 bin vatandaşa hizmet verecek. Önceden sokak aralarında kurulan pazarımız artık yazın sıcaktan, kışında yağmurdan etkilenmeyecek şekilde kapalı alanda kurulacak. Mahalle halkımız adına Başkan Gürlesin’e teşekkür ederim. Bizim taleplerimizi dinleyerek gerekli çalışmaları yapıyor” dedi. Mahalle sakinlerinden Bayram Yılmaz, Hatice Özbakar ve Cennet Duray da pazar yeri sayesinde daha rahat alış veriş yapma imkanı bulacaklarını belirterek, “Daha önce pazarımız hem biz uzak hem de açıkta oluyordu. Bu pazaryeri açıldığında daha rahat alış veriş yapma imkanımız olacak. Bu hizmet başta olmak üzere mahallemize yaptığı her şey için Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin’e teşekkür ediyoruz” diye konuştular.     PAMUKKALE HALKI HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK   Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise ilçede yer alan 68 mahallenin tamamına hizmet götürmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını hatırlatarak, “Gökpınar ve Tekke mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın pazar yeri konusunda talepleri oldu. Neler yapılabilir diye araştırma yaptıktan sonra bu hizmetin gerekli olduğu ve halkımız kolaylık sağlayacağı anlaşıldı. Kısa sürede hemen çalışmalara başladık. Taban alanı 350 metrekare olan kapalı pazaryerimizde çalışmalarda sona yaklaşıldı. Çevre düzenlemeleri ile birlikte mescit ve tuvaletlerin inşası da tamamlandıktan sonra vatandaşlarımız alışverişlerini sağlıklı bir şekilde yapabilecekler. Biz her şeyin en iyisine layık olan Pamukkaleli vatandaşlarımız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.          

Vatandaşların taleplerini alarak gerekli çalışmaları yapan Pamukkale Belediyesi, vatandaşların rahatça alış veriş yapabilmeleri için Gökpınar-Tekke kapalı pazar yeri yapıyor. Büyük ölçüde tamamlanan pazar yerinin kısa sürede hizmete gireceğini ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Bu bölgede ihtiyaç olan kapalı pazar yerimiz vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

 

Kurulduğu günden bu yana vatandaşların taleplerini yerinde dinleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Tekke ve Gökpınar mahalleri sakinlerinin kapalı pazar yeri talebini de yerinde getirdi. Tekke ve Gökpınar mahallerinin birleştiği alanda 350 metrekare alana inşa edilen Gökpınar-Tekke Kapalı Pazar Yeri’nde sona yaklaşıldı. Sadece bu iki mahalle değil bölgedeki diğer mahallelerde yaşayan vatandaşlara da hizmet verecek olan pazar yerinde çevre düzenlemeleri ile tuvaletler ve mescit çalışmaları ise devam ediyor. Yaklaşık 1 ay sonra pazar yeri hizmete girmiş olacak. Haftada 1 gün pazar kurulacak olan tesis düğün, mevlit ve asker ağırlama gibi törenlere de ev sahipliği yapacak.Gökpınar-Tekke Kapalı Pazaryeri’nin maliyeti yaklaşık 350 bin lira. 

 

 

VATANDAŞLAR DURUMDAN MEMNUN

 

Tekke Mahalle Muhtarı İlker Ona, yapılan bu tesisin önemine değinerek, “Burada pazar yerine ihtiyacımız vardı. Bu konuda Pamukkale BelediyeBaşkanımız Hüseyin Gürlesin’e konuyu aktardık. Yapılan incelemeden sonra bu pazar yerinin yapılma kararı alındı. Bu tesisi yaklaşık 10 bin vatandaşa hizmet verecek. Önceden sokak aralarında kurulan pazarımız artık yazın sıcaktan, kışında yağmurdan etkilenmeyecek şekilde kapalı alanda kurulacak. Mahalle halkımız adına Başkan Gürlesin’e teşekkür ederim. Bizim taleplerimizi dinleyerek gerekli çalışmaları yapıyor” dedi. Mahalle sakinlerinden Bayram Yılmaz, Hatice Özbakar ve Cennet Duray da pazar yeri sayesinde daha rahat alış veriş yapma imkanı bulacaklarını belirterek, “Daha önce pazarımız hem biz uzak hem de açıkta oluyordu. Bu pazaryeri açıldığında daha rahat alış veriş yapma imkanımız olacak. Bu hizmet başta olmak üzere mahallemize yaptığı her şey için Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin’e teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

 

 

PAMUKKALE HALKI HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise ilçede yer alan 68 mahallenin tamamına hizmet götürmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını hatırlatarak, “Gökpınar ve Tekke mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın pazar yeri konusunda talepleri oldu. Neler yapılabilir diye araştırma yaptıktan sonra bu hizmetin gerekli olduğu ve halkımız kolaylık sağlayacağı anlaşıldı. Kısa sürede hemen çalışmalara başladık. Taban alanı 350 metrekare olan kapalı pazaryerimizde çalışmalarda sona yaklaşıldı. Çevre düzenlemeleri ile birlikte mescit ve tuvaletlerin inşası da tamamlandıktan sonra vatandaşlarımız alışverişlerini sağlıklı bir şekilde yapabilecekler. Biz her şeyin en iyisine layık olan Pamukkaleli vatandaşlarımız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.