Pamukkale Belediyesi’nin İngilizce Kurslarına Başvurular Başladı

PAMUKKALE 05.10.2018 - 10:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Pamukkale Belediyesi’nin İngilizce Kurslarına Başvurular Başladı

Pamukkale Belediyesi’nin Denizli Gençlik Merkezi ile ortaklaşa düzenlediği  “The Happy Guests Of Pamukkale”, “Pamukkale’nin Mutlu Misafirleri” adlı proje çerçevesindeÜcretsiz İngilizce Konuşma Kursları’nın yeni dönemi için kayıtlar başladı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak, geleceğimizin teminatı gençlerimizin eğitimine katkı vermek adına düzenlediğimiz Denizlili tüm gençlerin katıldığı İngilizce konuşma kurslarımız devam ediyor” dedi.   Pamukkale Belediyesi’nin Avrupa Gönüllü Hizmeti Akreditasyonu kapsamında yürüttüğü ‘Pamukkale’de Gönüllülük Hareketi’ adlı proje çerçevesinde “Sosyal Farkındalık Eğitimleri ve Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları”nın üçüncü dönemi başlıyor. Pamukkale Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen Avrupa Birliği Projesi kapsamında düzenlenen kurslar Denizli’de yaşayan tüm 16-25 yaş arasındaki gençleri kapsıyor.Başvurular www.pamukkale.bel.tr adresinden yapılırken, son başvuru tarihi 11 Ekim 2018 olarak belirlendi. Denizli’de yaşayan tüm 16-25 yaş arasındaki gençleri kapsayan Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları’nda eğitimlerin İspanya, Romanya ve İtalya’dan gelen gönüllü eğitmenler tarafından verilecek. Pamukkale Belediyesi ve Denizli Gençlik Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları, Pamukkale Belediyesi Atatürk Caddesi’nde ki Ek Hizmet Binasında ve Denizli Gençlik Merkezi’nde düzenlenecek.     “AMACIMIZ, GENÇLERİN GELECEĞİNE KATKI SUNMAK”   Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, birçok konuda olduğu gibi eğitim alanında da öncülük etmeye devam ettiklerini belirterek, eğitim alanında devamlılık gösteren projelerinden biri olan Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları’nın 2018 yılı üçüncü dönem başvurularının başladığını bildirdi. “Ücretsiz İngilizce Konuşma kurslarımızla farklılık yaratıyoruz” diyen Başkan Gürlesin, “Gençlerimizin eğitimine katkı vermek, geleceklerine katkı sunmayı hedefledik. Sadece ilçe sınırlarımızda değil Denizli ilinde yaşayan tüm gençlerimize yönelik hazırladığımız kurslarımıza gençlerimizin ilgisi oldukça fazla. 2018 yılının üçüncü dönem kursları için başvurularımız başladı. Bu kurslardaki amaç gençlerin mevcut yabancı dil bilgisini konuşmaya dökebilmesini teşvik etmek. 11 Ekim 2018 tarihinde sona eriyor. Gençlerimizin bu güzel fırsatı kaçırmamalarını tavsiye ediyorum” dedi.         

Pamukkale Belediyesi’nin Denizli Gençlik Merkezi ile ortaklaşa düzenlediği  “The Happy Guests Of Pamukkale”, “Pamukkale’nin Mutlu Misafirleri” adlı proje çerçevesindeÜcretsiz İngilizce Konuşma Kursları’nın yeni dönemi için kayıtlar başladı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak, geleceğimizin teminatı gençlerimizin eğitimine katkı vermek adına düzenlediğimiz Denizlili tüm gençlerin katıldığı İngilizce konuşma kurslarımız devam ediyor” dedi.

 

Pamukkale Belediyesi’nin Avrupa Gönüllü Hizmeti Akreditasyonu kapsamında yürüttüğü ‘Pamukkale’de Gönüllülük Hareketi’ adlı proje çerçevesinde “Sosyal Farkındalık Eğitimleri ve Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları”nın üçüncü dönemi başlıyor. Pamukkale Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen Avrupa Birliği Projesi kapsamında düzenlenen kurslar Denizli’de yaşayan tüm 16-25 yaş arasındaki gençleri kapsıyor.Başvurular www.pamukkale.bel.tr adresinden yapılırken, son başvuru tarihi 11 Ekim 2018 olarak belirlendi. Denizli’de yaşayan tüm 16-25 yaş arasındaki gençleri kapsayan Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları’nda eğitimlerin İspanya, Romanya ve İtalya’dan gelen gönüllü eğitmenler tarafından verilecek. Pamukkale Belediyesi ve Denizli Gençlik Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları, Pamukkale Belediyesi Atatürk Caddesi’nde ki Ek Hizmet Binasında ve Denizli Gençlik Merkezi’nde düzenlenecek.

 

 

“AMACIMIZ, GENÇLERİN GELECEĞİNE KATKI SUNMAK”

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, birçok konuda olduğu gibi eğitim alanında da öncülük etmeye devam ettiklerini belirterek, eğitim alanında devamlılık gösteren projelerinden biri olan Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları’nın 2018 yılı üçüncü dönem başvurularının başladığını bildirdi. “Ücretsiz İngilizce Konuşma kurslarımızla farklılık yaratıyoruz” diyen Başkan Gürlesin, “Gençlerimizin eğitimine katkı vermek, geleceklerine katkı sunmayı hedefledik. Sadece ilçe sınırlarımızda değil Denizli ilinde yaşayan tüm gençlerimize yönelik hazırladığımız kurslarımıza gençlerimizin ilgisi oldukça fazla. 2018 yılının üçüncü dönem kursları için başvurularımız başladı. Bu kurslardaki amaç gençlerin mevcut yabancı dil bilgisini konuşmaya dökebilmesini teşvik etmek. 11 Ekim 2018 tarihinde sona eriyor. Gençlerimizin bu güzel fırsatı kaçırmamalarını tavsiye ediyorum” dedi. 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.