Pamukkale Belediyesi Onbinlerce Ekmeği Vatandaşa Ulaştırdı

PAMUKKALE 11.04.2020 - 19:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Pamukkale Belediyesi Onbinlerce Ekmeği Vatandaşa Ulaştırdı

Hafta sonunda 2 günlüğüne koronavirüs önlemleri çerçevesinde sokağa çıkma yasağı ilan edilirken, Pamukkale Belediyesi halkın ekmek ihtiyacını sorunsuz bir şekilde karşıladı.   Koronavirüs mücadelesi için 30 Büyükşehir ve Zonguldak için alınan 2 günlük sokağa çıkma yasağında Pamukkale Belediyesi halkın sıkıntılarıyla yakından ilgilendi. Denizli’nİn en büyük ilçesi konumundaki Pamukkale’de halkın ekmek ile ilgili sorun yaşamaması için ekipler yoğun mesai harcadı. Sabahın erken saatlerinden itibaren ilçenin 61 mahallesine dağılan ekipler vatandaşların ekmek ihtiyacını karşılamış oldu. Gün içinde onbinlerce ekmeği halka ulaştıran Pamukkale Belediyesi böylece sokağa çıkma yasağının olduğu ilk gün vatandaşların yanında olduğunu gösterdi. Araçlara yüklenen ekmekler mahallelerde halka ulaştırıldı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, bu gibi durumlarda en önemli ihtiyacın ekmek olduğunu söyleyerek, “Devletimiz halkın her zaman yanındadır. Bu nedenle devletimiz adına biz Pamukkale ilçesinde vatandaşlarımızın ekmek ile ilgili taleplerini yerine getirmek için çalıştık. Sabahın erken saatlerinden itibaren ekiplerimiz ilçemizin tüm mahallelerine dağılarak temel ihtiyaç olan ekmek başta olmak üzere gelen talepleri halkımıza ulaştırdı. Koronavirüs ile mücadelede devletimiz ve milletimiz el ele vererek başarıya ulaşacaktır” dedi.  

Hafta sonunda 2 günlüğüne koronavirüs önlemleri çerçevesinde sokağa çıkma yasağı ilan edilirken, Pamukkale Belediyesi halkın ekmek ihtiyacını sorunsuz bir şekilde karşıladı.

 

Koronavirüs mücadelesi için 30 Büyükşehir ve Zonguldak için alınan 2 günlük sokağa çıkma yasağında Pamukkale Belediyesi halkın sıkıntılarıyla yakından ilgilendi. Denizli’nİn en büyük ilçesi konumundaki Pamukkale’de halkın ekmek ile ilgili sorun yaşamaması için ekipler yoğun mesai harcadı. Sabahın erken saatlerinden itibaren ilçenin 61 mahallesine dağılan ekipler vatandaşların ekmek ihtiyacını karşılamış oldu. Gün içinde onbinlerce ekmeği halka ulaştıran Pamukkale Belediyesi böylece sokağa çıkma yasağının olduğu ilk gün vatandaşların yanında olduğunu gösterdi. Araçlara yüklenen ekmekler mahallelerde halka ulaştırıldı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, bu gibi durumlarda en önemli ihtiyacın ekmek olduğunu söyleyerek, “Devletimiz halkın her zaman yanındadır. Bu nedenle devletimiz adına biz Pamukkale ilçesinde vatandaşlarımızın ekmek ile ilgili taleplerini yerine getirmek için çalıştık. Sabahın erken saatlerinden itibaren ekiplerimiz ilçemizin tüm mahallelerine dağılarak temel ihtiyaç olan ekmek başta olmak üzere gelen talepleri halkımıza ulaştırdı. Koronavirüs ile mücadelede devletimiz ve milletimiz el ele vererek başarıya ulaşacaktır” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.