Pamukkale Belediyesi Operatörlerine Verimlilik Eğitimi

PAMUKKALE 15.03.2020 - 16:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Pamukkale Belediyesi Operatörlerine Verimlilik Eğitimi

Pamukkale Belediyesi ilçe genelinde vatandaşlara en iyi hizmeti götürmek için hizmet içi eğitimlerine devam ediyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, eğitim konusunda yoğun çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, “Çalışanlarımız aracılığıyla vatandaşlarımıza en iyi hizmeti, en güvenli şekilde sağlamak için bu tür eğitimlerimiz devam edecek” dedi.   Pamukkale Belediyesi, eğitim konusunda önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyor. İlçe genelinde yapılan çalışmalarda görev yapan Fen İşleri Müdürlüğü’ndeki ağır vasıta şoförleri ve iş makinesi operatörlerine güvenli kullanım, verimli kullanım ve bakım konularında eğitim verildi. Teorik ve pratik olmak üzere iki ayrı bölümde yapılan eğitimlerde CJB firmasının Bakım ve Eğitim Müdürü Eren Mengütay, personellere önemli bilgiler aktardı. Pamukkale Belediyesi Toplantı Salonu’ndaki teorik eğitimin ardından Deliktaş Ek Hizmet Binası’nda da araçların başında pratik eğitim verildi. Ağır vasıta şoförleri ve iş makinesi operatörleri belli aralıklarla bu eğitimlere katılarak makine kullanımı, bakımı, idaresi konusundaki bilgileri güncellemiş oluyor.     EĞİTİM KONUSUNU ÖNEMSİYORUZ Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçe genelinde yaşayan vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için personellerin eğitimi konusuna büyük önem verdiklerini söyleyerek, “Belediyemizde çalışan tüm personellerimizin konularıyla ilgili eğitimlerini önemsiyoruz. İnsan Kaynakları Müdürlüğü vasıtasıyla gerçekleşen eğitimlerde tüm arkadaşlarımız hangi birimde çalışıyorlarsa o bölümle ilgili eğitimlere katılarak en iyi şekilde görevlerini yapıyorlar. Belediyemizde ağır vasıta ve iş makinelerini kullanan arkadaşlarımızın da eğitimlerini gerçekleştirdik. Biz Pamukkale Belediyesi olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sağlamak için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.          

Pamukkale Belediyesi ilçe genelinde vatandaşlara en iyi hizmeti götürmek için hizmet içi eğitimlerine devam ediyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, eğitim konusunda yoğun çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, “Çalışanlarımız aracılığıyla vatandaşlarımıza en iyi hizmeti, en güvenli şekilde sağlamak için bu tür eğitimlerimiz devam edecek” dedi.

 

Pamukkale Belediyesi, eğitim konusunda önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyor. İlçe genelinde yapılan çalışmalarda görev yapan Fen İşleri Müdürlüğü’ndeki ağır vasıta şoförleri ve iş makinesi operatörlerine güvenli kullanım, verimli kullanım ve bakım konularında eğitim verildi. Teorik ve pratik olmak üzere iki ayrı bölümde yapılan eğitimlerde CJB firmasının Bakım ve Eğitim Müdürü Eren Mengütay, personellere önemli bilgiler aktardı. Pamukkale Belediyesi Toplantı Salonu’ndaki teorik eğitimin ardından Deliktaş Ek Hizmet Binası’nda da araçların başında pratik eğitim verildi. Ağır vasıta şoförleri ve iş makinesi operatörleri belli aralıklarla bu eğitimlere katılarak makine kullanımı, bakımı, idaresi konusundaki bilgileri güncellemiş oluyor.

 

 

EĞİTİM KONUSUNU ÖNEMSİYORUZ

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçe genelinde yaşayan vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için personellerin eğitimi konusuna büyük önem verdiklerini söyleyerek, “Belediyemizde çalışan tüm personellerimizin konularıyla ilgili eğitimlerini önemsiyoruz. İnsan Kaynakları Müdürlüğü vasıtasıyla gerçekleşen eğitimlerde tüm arkadaşlarımız hangi birimde çalışıyorlarsa o bölümle ilgili eğitimlere katılarak en iyi şekilde görevlerini yapıyorlar. Belediyemizde ağır vasıta ve iş makinelerini kullanan arkadaşlarımızın da eğitimlerini gerçekleştirdik. Biz Pamukkale Belediyesi olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sağlamak için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.