Pamukkale Belediyesinin Eğitime Desteği Sürüyor

PAMUKKALE 15.12.2020 - 13:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Pamukkale Belediyesinin Eğitime Desteği Sürüyor

Pamukkale Belediyesi eğitim ile ilgili konulardaki çalışmalarına devam ediyor. 2 bin öğrenciye uzaktan eğitim için gerekli olan tabletler dağıtılmaya devam ederken, toplam 2 bin 500 öğrencinin de eğitim yardımları hesaplarına yatırılmaya başlıyor.   Pamukkale Belediyesi’nin 2020-2021 eğitim öğretim döneminde ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına vereceği Eğitim Yardımını almaya hak kazananlar belirlendi. Yaklaşık 4 bin kişinin başvuruda bulunduğu eğitim yardımı için yapılan incelemeler sonunda 1500 ortaokul ve 1000 de lise öğrencisi belirlendi. 1500 ortaokul öğrencisine aylık 90 TL, bin lise öğrencisine de aylık 115 TL eğitim yardımı 8 ay boyunca ödenecek. Eğitim yardımı almaya hak kazananlara mesaj yoluyla bilgi gönderilirken, başvuru sahipleri vatandaşlık numaralarıyla www.pamukkale.bel.tr adresinden de sorgulama yapılabilecek.    EĞİTİM ÇOK ÖNEMLİ   Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, eğitim konusunu önemsediklerini belirterek, “Eğitim belediye olarak bizim için çok önemli. Çünkü geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin hayallerine kavuşmasına katkı sağlamak istiyoruz. Onun için uzaktan eğitim şartlarına sahip olamayan 2 bin öğrencimize tabletleri ulaştırmaya devam ediyoruz. 1500 ortaokul öğrencisine aylık 90 TL, 1000 lise öğrencisine de 115 TL’lik eğitim yardımlarını ödemeye başladık. Meclisimizden de geçen kararla eğitim yardımı almaya hak kazananların bu yardımı bir defada tablet olarak alma imkanı da sağlandı. Eğitim konusundaki çalışmalarımızı aralıksız devam edeceğiz” dedi.

Pamukkale Belediyesi eğitim ile ilgili konulardaki çalışmalarına devam ediyor. 2 bin öğrenciye uzaktan eğitim için gerekli olan tabletler dağıtılmaya devam ederken, toplam 2 bin 500 öğrencinin de eğitim yardımları hesaplarına yatırılmaya başlıyor.

 

Pamukkale Belediyesi’nin 2020-2021 eğitim öğretim döneminde ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına vereceği Eğitim Yardımını almaya hak kazananlar belirlendi. Yaklaşık 4 bin kişinin başvuruda bulunduğu eğitim yardımı için yapılan incelemeler sonunda 1500 ortaokul ve 1000 de lise öğrencisi belirlendi. 1500 ortaokul öğrencisine aylık 90 TL, bin lise öğrencisine de aylık 115 TL eğitim yardımı 8 ay boyunca ödenecek. Eğitim yardımı almaya hak kazananlara mesaj yoluyla bilgi gönderilirken, başvuru sahipleri vatandaşlık numaralarıyla www.pamukkale.bel.tr adresinden de sorgulama yapılabilecek. 

 

EĞİTİM ÇOK ÖNEMLİ

 

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, eğitim konusunu önemsediklerini belirterek, “Eğitim belediye olarak bizim için çok önemli. Çünkü geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin hayallerine kavuşmasına katkı sağlamak istiyoruz. Onun için uzaktan eğitim şartlarına sahip olamayan 2 bin öğrencimize tabletleri ulaştırmaya devam ediyoruz. 1500 ortaokul öğrencisine aylık 90 TL, 1000 lise öğrencisine de 115 TL’lik eğitim yardımlarını ödemeye başladık. Meclisimizden de geçen kararla eğitim yardımı almaya hak kazananların bu yardımı bir defada tablet olarak alma imkanı da sağlandı. Eğitim konusundaki çalışmalarımızı aralıksız devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.