Pamukkale Boya 2016 Bayi Toplantısını Antalya Wome Deluxe Da Gerçekleştirdi

DENİZLİ 26.10.2016 - 16:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Pamukkale Boya 2016 Bayi Toplantısını Antalya Wome Deluxe Da Gerçekleştirdi

denizli haber / denizli 20 haber / Pamukkale Boya 2016 Bayi Toplantısını Antalya Wome Deluxe Da Gerçekleştirdi

Sektöründe Denizlinin öncü firmalarından olan Pamukkale Boya, her yıl düzenli olarak sürdürmüş olduğu bayi toplantısı ve otel etkinliği programını bu sene Antalya WOME DELUXE da gerçekleştirdi.   Programın amacı, Türkiye’nin dört bir yanındaki bayileri ile buluşarak sektördeki gelişmelerin anlatılması, yapılması planlanan kampanyaların içeriği, bayilerin sorunları, sıkıntıları ve diğer birçok konu ile ilgili genel bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantı, Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Kılcı önderliğinde gerçekleşti.   Yoğun geçen toplantıların ardından bayiler ve ailelerinin de katılımının gerçekleştirdiği akşam programında tek kişilik sahne gösterileri yapan Recep Demirkaynak, sahne performansıyla Antalya programında ‘Pamukkale Boya’ ailesini kahkahalara boğdu.    Bir sonraki gün yapılan etkinlikte ise TRT ses sanatçısı ve Anadolu’yu karış karış gezen Turgay Başyayla, şarkılarıyla sakin bir akşamı davetlilere unutulmaz bir anıya dönüştürdü. Bayilerin ve şirket çalışanlarının keyif alarak izlediği etkinlik sonrasında Pamukkale Boya satış ekibi ve yönetim kurulu misafirlerle birlikte verilen yemeğe eşlik etti.      
denizli haber / denizli 20 haber / Pamukkale Boya 2016 Bayi Toplantısını Antalya Wome Deluxe Da Gerçekleştirdi

Sektöründe Denizlinin öncü firmalarından olan Pamukkale Boya, her yıl düzenli olarak sürdürmüş olduğu bayi toplantısı ve otel etkinliği programını bu sene Antalya WOME DELUXE da gerçekleştirdi.

 

Programın amacı, Türkiye’nin dört bir yanındaki bayileri ile buluşarak sektördeki gelişmelerin anlatılması, yapılması planlanan kampanyaların içeriği, bayilerin sorunları, sıkıntıları ve diğer birçok konu ile ilgili genel bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantı, Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Kılcı önderliğinde gerçekleşti.

 

Yoğun geçen toplantıların ardından bayiler ve ailelerinin de katılımının gerçekleştirdiği akşam programında tek kişilik sahne gösterileri yapan Recep Demirkaynak, sahne performansıyla Antalya programında ‘Pamukkale Boya’ ailesini kahkahalara boğdu. 

 

Bir sonraki gün yapılan etkinlikte ise TRT ses sanatçısı ve Anadolu’yu karış karış gezen Turgay Başyayla, şarkılarıyla sakin bir akşamı davetlilere unutulmaz bir anıya dönüştürdü. Bayilerin ve şirket çalışanlarının keyif alarak izlediği etkinlik sonrasında Pamukkale Boya satış ekibi ve yönetim kurulu misafirlerle birlikte verilen yemeğe eşlik etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.