Pamukkale’de 4. Futbol şöleni’nde 8 takım daha tur atladı

SPOR 15.11.2016 - 08:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Pamukkale’de 4. Futbol şöleni’nde 8 takım daha tur atladı

denizli haber / denizli 20 haber / Pamukkale’de 4. Futbol şöleni’nde 8 takım daha tur atladı

Pamukkale Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası”nın ilk turunda heyecan devam ediyor. İlk gün maçlarında 8 takım 2. Tura çıkarken, ikinci gün yapılan 8 maçta 8 takım daha tur atlama başarısını gösterdi.   Pamukkale Belediyesi’nin ilçe sınırları içinde yaptığı halı sahalarda oynanan “Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası” maçlarında heyecan devam ediyor. Geçen Cuma günü yapılan maçlar sonunda Küçükderespor, Gözlerspor, Kaplanlarspor, Aziziye Osmanlıspor, Haytabey Avengers FC, Kervansaray FC, Bağbaşı Şirinler FC ve Develi FC takımları ikinci tura adlarını yazdırmıştı.   8 TAKIM DAHA BELLİ OLDU   İlk turun ikinci gün maçlarına Kale, Karahayır ve Kuşpınar sahaları ev sahipliği yaptı. Kuşpınar’da yapılan ve normal süresi 8-8 berabere biten maçta Cankurtaranspor Deliktaş Ezberbozanspor’u penaltılar sonunda 13-12 yenerek tur atlarken,  Dost İstiklalgücü Güzelköy Telvehane FC’yi 17-1 yenerek adını 2. Tura yazdırdı. Karahayıt’ta oynanan maçlarda ise Kalespor, Pamukkalespor’u 7-6 yenerken, Goncalı Sancak Mehter Kurtluca Kartalspor’u 8-4 yendi. Çerkez Mahallesi Akköyspor ise Uzunpınarspor engelini 7-4’lük skorla geçip, ikinci tura çıktı. Kale’deki maçlarda ise Karakovaspor Zümrüt City’i 9-3, Yeniköyspor Zeytinköyspor’u 6-4 ve Goncalı Avşar Gençlikspor ise Yukarışamlıspor’u 6-2 yenerek tur atladı.   ÇARŞAMBA GÜNÜ 5 MAÇ OYNANACAK   “Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda ilk turun son maçları Çarşamba günü oynanacak. Irlıganlı sahasında saat 20.00’de Karahayıtspor ile Pınarkent Bulls takımı mücadele ederken, 21.00’de Kurtlucaspor ile Pamukkale FC karşılaşacak. Mehmetcik’te ise saat 20.00 Hacıkaplanlar Kaplan City- Anafartalar Altın Ayaklarspor, 21.00’de Atalar Muhallebiyespor – Karşıyaka İdman Yurdu ve 22.00’de de Fatih Mahallesi Şahinspor – Dokuzkavaklar Reyhanispor maçları yapılacak.     
denizli haber / denizli 20 haber / Pamukkale’de 4. Futbol şöleni’nde 8 takım daha tur atladı

Pamukkale Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası”nın ilk turunda heyecan devam ediyor. İlk gün maçlarında 8 takım 2. Tura çıkarken, ikinci gün yapılan 8 maçta 8 takım daha tur atlama başarısını gösterdi.

 

Pamukkale Belediyesi’nin ilçe sınırları içinde yaptığı halı sahalarda oynanan “Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası” maçlarında heyecan devam ediyor. Geçen Cuma günü yapılan maçlar sonunda Küçükderespor, Gözlerspor, Kaplanlarspor, Aziziye Osmanlıspor, Haytabey Avengers FC, Kervansaray FC, Bağbaşı Şirinler FC ve Develi FC takımları ikinci tura adlarını yazdırmıştı.

 

8 TAKIM DAHA BELLİ OLDU

 

İlk turun ikinci gün maçlarına Kale, Karahayır ve Kuşpınar sahaları ev sahipliği yaptı. Kuşpınar’da yapılan ve normal süresi 8-8 berabere biten maçta Cankurtaranspor Deliktaş Ezberbozanspor’u penaltılar sonunda 13-12 yenerek tur atlarken,  Dost İstiklalgücü Güzelköy Telvehane FC’yi 17-1 yenerek adını 2. Tura yazdırdı. Karahayıt’ta oynanan maçlarda ise Kalespor, Pamukkalespor’u 7-6 yenerken, Goncalı Sancak Mehter Kurtluca Kartalspor’u 8-4 yendi. Çerkez Mahallesi Akköyspor ise Uzunpınarspor engelini 7-4’lük skorla geçip, ikinci tura çıktı. Kale’deki maçlarda ise Karakovaspor Zümrüt City’i 9-3, Yeniköyspor Zeytinköyspor’u 6-4 ve Goncalı Avşar Gençlikspor ise Yukarışamlıspor’u 6-2 yenerek tur atladı.

 

ÇARŞAMBA GÜNÜ 5 MAÇ OYNANACAK

 

“Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda ilk turun son maçları Çarşamba günü oynanacak. Irlıganlı sahasında saat 20.00’de Karahayıtspor ile Pınarkent Bulls takımı mücadele ederken, 21.00’de Kurtlucaspor ile Pamukkale FC karşılaşacak. Mehmetcik’te ise saat 20.00 Hacıkaplanlar Kaplan City- Anafartalar Altın Ayaklarspor, 21.00’de Atalar Muhallebiyespor – Karşıyaka İdman Yurdu ve 22.00’de de Fatih Mahallesi Şahinspor – Dokuzkavaklar Reyhanispor maçları yapılacak. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.