Pamukkale’de Aileler Kitap Okudu

PAMUKKALE 12.12.2019 - 14:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Pamukkale’de Aileler Kitap Okudu

Geleceğin teminatı olan çocuklara yönelik çalışmalara büyük önem veren Pamukkale Belediyesi, farkındalık etkinliği düzenledi. “Birlikte Okuyoruz” adıyla yapılan etkinlikte anne babalar okul öncesi ve ilkokul çağındaki çocuklarla kitap okudu. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Aileleriyle birlikte kitap okuyan çocukların bunu alışkanlık haline getirmelerini ve bilinçli bir okur-yazar olmaları çok önemli” dedi.   Pamukkale Belediyesi “Birlikte Okuyoruz” etkinliğinde veliler çocuklarına kitap okudu. Pamuk Kafe Üniversite’de gerçekleşen etkinliğe veliler ve çocukları yoğun ilgi gösterdi. Kitap okuma etkinliğinin yanı sıra çocuklara oyunlar oynatılarak hoş zaman geçirmeleri sağlandı. Sosyolog Barış Balcı tarafından yapılan sunumda ailelere, çocuklarına kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için neler yapmaları gerektiği anlatıldı.     PAMUKKALE BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR ETTİLER   Program hakkında değerlendirmelerde bulunan Sosyolog Barış Balcı, “Burada güzel bir etkinliğin parçası olarak görev alıyorum.Amacımız ‘Birlikte Okuyoruz’ başlığı altında çocuklarımıza küçük yaşta okumanın alışkanlık haline getirilmesiyle ilgili model olmak. Onlara anlatmak veya söylemek yerine bu konuda davranışlarımızla hareketlerimizlebizzat göstermek. Artık çocuklarımızın bilgi çağında bilgiye ulaşmayla ilgili birçok rakipleri var.Onlara okumayı sevdirmek konusunda yapılacak bu küçük faaliyetler gelecekleriyle ilgili çok güzel kazanımlar sağlayacaktır” dedi. Çocuğuyla programa katılarak kitap okuyanannelerden biri olan Merve Bedel, “Çok güzel bir etkinlik oldu. Çocuklar için kitabın önemini vurguluyor. Biz ailelerinde bilinçlenmesi sağlandı. Okumanın arttırılması ve geliştirilmesi için bu tür etkinlikler çok önemli. Bu etkinlik için Pamukkale Beleidyesi’ne  ve değerli başkanına teşekkür ederim” dedi.     “OKUMAK HAYATTIR”   Geleceğin teminatı çocukların hayata en iyi şekilde hazırlanması için bir çok projelerinin olduğunu belirten Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise “Çocuklarımızın ilk örnek aldığı kişiler anne ve babalarıdır. Aileleriyle birlikte kitap okuyan çocukların bunu alışkanlık haline getirmelerini ve bilinçli bir okur-yazar olmaları çok önemli. Pamukkale Belediyesi olarak farkındalık etkinliği düzenledik. Umarım bu etkinlik hepimize bir örnek teşkil eder ve kitap okumanın sadece bir ders veya zorunluluk olarak değil isteyerek yapılan bir aktivite olduğunu benimsetir. Kısacası okumak hayattır” diye konuştu.  

Geleceğin teminatı olan çocuklara yönelik çalışmalara büyük önem veren Pamukkale Belediyesi, farkındalık etkinliği düzenledi. “Birlikte Okuyoruz” adıyla yapılan etkinlikte anne babalar okul öncesi ve ilkokul çağındaki çocuklarla kitap okudu. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Aileleriyle birlikte kitap okuyan çocukların bunu alışkanlık haline getirmelerini ve bilinçli bir okur-yazar olmaları çok önemli” dedi.

 

Pamukkale Belediyesi “Birlikte Okuyoruz” etkinliğinde veliler çocuklarına kitap okudu. Pamuk Kafe Üniversite’de gerçekleşen etkinliğe veliler ve çocukları yoğun ilgi gösterdi. Kitap okuma etkinliğinin yanı sıra çocuklara oyunlar oynatılarak hoş zaman geçirmeleri sağlandı. Sosyolog Barış Balcı tarafından yapılan sunumda ailelere, çocuklarına kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için neler yapmaları gerektiği anlatıldı.

 

 

PAMUKKALE BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Program hakkında değerlendirmelerde bulunan Sosyolog Barış Balcı, “Burada güzel bir etkinliğin parçası olarak görev alıyorum.Amacımız ‘Birlikte Okuyoruz’ başlığı altında çocuklarımıza küçük yaşta okumanın alışkanlık haline getirilmesiyle ilgili model olmak. Onlara anlatmak veya söylemek yerine bu konuda davranışlarımızla hareketlerimizlebizzat göstermek. Artık çocuklarımızın bilgi çağında bilgiye ulaşmayla ilgili birçok rakipleri var.Onlara okumayı sevdirmek konusunda yapılacak bu küçük faaliyetler gelecekleriyle ilgili çok güzel kazanımlar sağlayacaktır” dedi. Çocuğuyla programa katılarak kitap okuyanannelerden biri olan Merve Bedel, “Çok güzel bir etkinlik oldu. Çocuklar için kitabın önemini vurguluyor. Biz ailelerinde bilinçlenmesi sağlandı. Okumanın arttırılması ve geliştirilmesi için bu tür etkinlikler çok önemli. Bu etkinlik için Pamukkale Beleidyesi’ne  ve değerli başkanına teşekkür ederim” dedi.

 

 

“OKUMAK HAYATTIR”

 

Geleceğin teminatı çocukların hayata en iyi şekilde hazırlanması için bir çok projelerinin olduğunu belirten Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise “Çocuklarımızın ilk örnek aldığı kişiler anne ve babalarıdır. Aileleriyle birlikte kitap okuyan çocukların bunu alışkanlık haline getirmelerini ve bilinçli bir okur-yazar olmaları çok önemli. Pamukkale Belediyesi olarak farkındalık etkinliği düzenledik. Umarım bu etkinlik hepimize bir örnek teşkil eder ve kitap okumanın sadece bir ders veya zorunluluk olarak değil isteyerek yapılan bir aktivite olduğunu benimsetir. Kısacası okumak hayattır” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.