Pamukkale'de balon turları başlıyor!

GÜNDEM 12.01.2017 - 13:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Pamukkale'de balon turları başlıyor!

Denizli Pamukkale'de düzenlenmesi düşünülen "Balon Turları" yarından itibaren başlıyor.

Denizli Pamukkale'de, geçtiğimiz günlerde Vali Ahmet Altıparmak'ın yaptığı açıklamada, UNESCO Dünya Miras Listesinde yer alan Pamukkale’de daha önce başlatılan ancak bazı nedenlerle durdurulan Balon Turları yeni yılda yeniden başlayacağını belirtmişti.   Pamukkale’nin eşsiz bir doğa güzelliğine sahip olduğunu vurgulayan Vali Dr. Ahmet Altıparmak, bu görsel güzelliğin her yönüyle tanıtılmasının önemli olduğunu vurguladı. Vali Altıparmak, çeşitli etkinlik ve aktivitelerle ziyaretçilerin güzel vakit geçirebileceği yerler ve ortamlar oluşturulmasının önemine değinerek, Pamukkale’de balon uçuşlarının bu ay içinde başlayacak olmasının sevindirici olduğunu dile getirmişti.   Valilikten yapılan yeni açıklamada, Pamukkale'de, Balon Turlarının Cuma (yarın) günü saat 08.00 itibari ile başlayacağı belirtildi. 14 ve 16 kişilik olan iki balonla başlanacak turla, Pamukkale semalarında süzülecek.
Denizli Pamukkale'de düzenlenmesi düşünülen "Balon Turları" yarından itibaren başlıyor.

Denizli Pamukkale'de, geçtiğimiz günlerde Vali Ahmet Altıparmak'ın yaptığı açıklamada, UNESCO Dünya Miras Listesinde yer alan Pamukkale’de daha önce başlatılan ancak bazı nedenlerle durdurulan Balon Turları yeni yılda yeniden başlayacağını belirtmişti.

 

Pamukkale’nin eşsiz bir doğa güzelliğine sahip olduğunu vurgulayan Vali Dr. Ahmet Altıparmak, bu görsel güzelliğin her yönüyle tanıtılmasının önemli olduğunu vurguladı. Vali Altıparmak, çeşitli etkinlik ve aktivitelerle ziyaretçilerin güzel vakit geçirebileceği yerler ve ortamlar oluşturulmasının önemine değinerek, Pamukkale’de balon uçuşlarının bu ay içinde başlayacak olmasının sevindirici olduğunu dile getirmişti.

 

Valilikten yapılan yeni açıklamada, Pamukkale'de, Balon Turlarının Cuma (yarın) günü saat 08.00 itibari ile başlayacağı belirtildi. 14 ve 16 kişilik olan iki balonla başlanacak turla, Pamukkale semalarında süzülecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.