Pamukkale’de Çocuklar Şenlikte Doyasıya Eğlendi

PAMUKKALE 20.07.2019 - 15:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Pamukkale’de Çocuklar Şenlikte Doyasıya Eğlendi

Pamukkale Belediyesi "Mahallemizde şenlik var" çocuk şenliğinin ilki Pamukkale Mahallesi'nde gerçekleşti. Çocuklar şenlikte doyasıya eğlendi.   Yaz aylarında özellikle şehir merkezinin dışında kalan mahallelerde çocukların aileleri ile birlikte eğlenmeleri için Pamukkale Belediyesi harekete geçti.   "Mahallemizde şenlik var" sloganı ile başlayan çocuk şenliklerinin ilki, dün Pamukkale Mahallesi'nde gerçekleşti. Mahallede bulunan pazar yerinde kurulan şenlik alanına, onlarca çocuk akın etti. Alanda şişme oyun parkları, ikram çadırları ve ailelerin çocuklarını oynarken izleyebilecekleri oturma alanları kuruldu. Müzik eşliğinde çeşitli oyunlar oynayan çocuklar, farklı yarışmalar ve aktivitelerle de doyasıya eğlendi. Bazı yarışmalara çocuklar aileleri ile katılarak beraber yarıştı. Özellikle aileler çocuklar için mahallelerinde yapılan bu şenlik için Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki'ye ve Pamukkale Belediyesi'ne çok teşekkür etti.  

Pamukkale Belediyesi "Mahallemizde şenlik var" çocuk şenliğinin ilki Pamukkale Mahallesi'nde gerçekleşti. Çocuklar şenlikte doyasıya eğlendi.

 

Yaz aylarında özellikle şehir merkezinin dışında kalan mahallelerde çocukların aileleri ile birlikte eğlenmeleri için Pamukkale Belediyesi harekete geçti.

 

"Mahallemizde şenlik var" sloganı ile başlayan çocuk şenliklerinin ilki, dün Pamukkale Mahallesi'nde gerçekleşti. Mahallede bulunan pazar yerinde kurulan şenlik alanına, onlarca çocuk akın etti. Alanda şişme oyun parkları, ikram çadırları ve ailelerin çocuklarını oynarken izleyebilecekleri oturma alanları kuruldu. Müzik eşliğinde çeşitli oyunlar oynayan çocuklar, farklı yarışmalar ve aktivitelerle de doyasıya eğlendi. Bazı yarışmalara çocuklar aileleri ile katılarak beraber yarıştı. Özellikle aileler çocuklar için mahallelerinde yapılan bu şenlik için Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki'ye ve Pamukkale Belediyesi'ne çok teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.