Pamukkale’de eğitim yardımı başvuruları için son gün Cuma

PAMUKKALE 26.09.2018 - 15:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Pamukkale’de eğitim yardımı başvuruları için son gün Cuma

Pamukkale Belediyesi’nin eğitim alanında yaptığı desteklerden biri olan ortaokul ve lise öğrencilerine eğitim yardımı başvuruları 28 Eylül 2018 Cuma günü sona eriyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Her yıl yaptığımız gibi bu yıl da 8 ay sürecek olan eğitim yardımımızdan faydalanmak isteyen vatandaşlarımız başvurularını Cuma günü mesai bitimine kadar yapmalılar” dedi.     Eğitim alanındaki destekleriyle dikkat çeken Pamukkale Belediyesi’nin geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da ilçede bulunan okullara ve öğrencilere verdiği eğitim yardımı başvurularında sona yaklaşıldı. Pamukkale ilçesinde bulunan 128 okulun tamamına ulaşarak, halı sahalardan, bahçe düzenlemelerine; konferans salonlarından, spor malzemesi eksikliğini gidermeye; spor komplekslerinden, kırtasiye yardımına kadar birçok önemli destekler yapan Pamukkale Belediyesi, eğitim yardımına bu yıl da devam ediyor.     EĞİTİM YARDIMI BAŞVURULARINA SON GÜN CUMA   Geleceğe yön verecek çocukların eğitimlerine katkıyı hiçbir zaman esirgemediklerini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da yaptıkları eğitim yardımı için son günün 28 Eylül Cuma olduğunu bildirdi. Başkan Gürlesin, toplamda 2500 öğrenciye 1 milyon 600 bin TL’lik eğitim desteği yapacaklarını ve ailelerin eğitim yardımı başvuru için geç kalmamalarını önererek, “1250 lise öğrencisine 8 ay boyunca 90 TL, yine 1250 ortaokul öğrencisine 8 ay boyunca aylık 70 TL eğitim desteği yapacağız. Pamukkale Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza desteğimiz her zaman sürecektir” dedi. Pamukkale Belediyesi’nin eğitim yardımı başvuruları için gerekli olan başvuru formuna www.pamukkale.bel.tr adresinden ulaşılabiliyor. Başvuru, tüm evraklarla ve başvuru formuyla birlikte, Atatürk Caddesi’ndeki Pamukkale Belediyesi Ek Hizmet Binası Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne şahsen yapılacak. Ancak internet kullanmayanlar da başvuru formlarını Pamukkale Belediyesi YSE bulunan Ana Hizmet Binası’ndan, Deliktaş Ek hizmet Binası’ndan ve Atatürk Caddesi’ndeki Ek Hizmet Binası’ndan temin edebiliyor.  

Pamukkale Belediyesi’nin eğitim alanında yaptığı desteklerden biri olan ortaokul ve lise öğrencilerine eğitim yardımı başvuruları 28 Eylül 2018 Cuma günü sona eriyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Her yıl yaptığımız gibi bu yıl da 8 ay sürecek olan eğitim yardımımızdan faydalanmak isteyen vatandaşlarımız başvurularını Cuma günü mesai bitimine kadar yapmalılar” dedi.

 

 

Eğitim alanındaki destekleriyle dikkat çeken Pamukkale Belediyesi’nin geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da ilçede bulunan okullara ve öğrencilere verdiği eğitim yardımı başvurularında sona yaklaşıldı. Pamukkale ilçesinde bulunan 128 okulun tamamına ulaşarak, halı sahalardan, bahçe düzenlemelerine; konferans salonlarından, spor malzemesi eksikliğini gidermeye; spor komplekslerinden, kırtasiye yardımına kadar birçok önemli destekler yapan Pamukkale Belediyesi, eğitim yardımına bu yıl da devam ediyor.

 

 

EĞİTİM YARDIMI BAŞVURULARINA SON GÜN CUMA

 

Geleceğe yön verecek çocukların eğitimlerine katkıyı hiçbir zaman esirgemediklerini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da yaptıkları eğitim yardımı için son günün 28 Eylül Cuma olduğunu bildirdi. Başkan Gürlesin, toplamda 2500 öğrenciye 1 milyon 600 bin TL’lik eğitim desteği yapacaklarını ve ailelerin eğitim yardımı başvuru için geç kalmamalarını önererek, “1250 lise öğrencisine 8 ay boyunca 90 TL, yine 1250 ortaokul öğrencisine 8 ay boyunca aylık 70 TL eğitim desteği yapacağız. Pamukkale Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza desteğimiz her zaman sürecektir” dedi. Pamukkale Belediyesi’nin eğitim yardımı başvuruları için gerekli olan başvuru formuna www.pamukkale.bel.tr adresinden ulaşılabiliyor. Başvuru, tüm evraklarla ve başvuru formuyla birlikte, Atatürk Caddesi’ndeki Pamukkale Belediyesi Ek Hizmet Binası Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne şahsen yapılacak. Ancak internet kullanmayanlar da başvuru formlarını Pamukkale Belediyesi YSE bulunan Ana Hizmet Binası’ndan, Deliktaş Ek hizmet Binası’ndan ve Atatürk Caddesi’ndeki Ek Hizmet Binası’ndan temin edebiliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.