Pamukkale’de Eğitim Yardımı Başvurularında Son Gün 20 Eylül

PAMUKKALE 17.09.2019 - 16:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Pamukkale’de Eğitim Yardımı Başvurularında Son Gün 20 Eylül

Pamukkale Belediyesi’nin2019-2020 eğitim öğretim yılında 2 bin 500 öğrenciye sağlayacağı eğitim yardımı başvurularının son günü 20 Eylül 2019 Cuma günü. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçe sınırları içerisinde ikamet eden, ortaokul ve liseye giden öğrencisi olan ailelerin başvuru tarihinin son gününü kaçırmamalarını istedi.   Pamukkale Belediyesi, bu yıl da eğitim alanındaki desteklerini sürdürmeye devam ediyor. İlçe genelinde yaşayan ailelerin en çok talep ettiği eğitim yardımını bu yıl da sürdüren Pamukkale Belediyesi, ortaokul ve lisede eğitim gören toplam 2 bin 500 öğrenciye destek sağlayacak.   SON GÜN 20 EYLÜL 2019 “Daha sağlam bir gelecek için çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimi çok önemli” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “İlçemiz sınırları içerisinde yaşayan ortaokul ve lisede eğitimini sürdüren evlatlarımıza 8 ay boyunca eğitim yardımı yapacağız. Ortaokul öğrencilerimize aylık 75 TL, lise öğrencilerimize aylık 100 TL destek sağlayacağız” dedi. 28 Ağustos tarihi itibariyle başlayan eğitim yardımı başvurularının son gününe az bir süre kala, ailelerin başvuru süresini kaçırmamalarını isteyen Başkan Örki, “Başvurular tamamlandıktan sonra, sonuçları ivedilikle açıklayacağız. Başvuru süresince de çok itinalı bir çalışma yürüteceğiz. Ailelerimizin ekonomik durumlarına, şehit ve gazi yakını olma durumlarına, engelli olup olmadığına, öğrencilerimizin başarı durumlarına kadar çok detaylı bir inceleme süreci olacak. Vatandaşlarımızın bu konuda içleri rahat olmalı. Pamukkale Belediyesi olarak, eğitim yardımı dışında yıl içerisinde farklı ve güzel projelerle eğitim alanındaki desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Eğitim her zaman önceliklerimiz arasında olmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.   BAŞVURULAR İNTERNET ÜZERİNDEN ALINIYOR Pamukkale Belediyesi’nin eğitim yardımı başvuruları, www.pamukkale.bel.tr internet sitesi üzerinden 20 Eylül 2019 Cuma gününe kadar alınacak. Pamukkale Belediyesi’nin internet sitesinde bulunan Eğitim Yardımı Başvuruları ile ilgili linke tıklayarak, başvuru şartları, başvuru için gerekli evrak hakkında detaylı bilgiye ulaşılıyor ve gerekli bilgi girildikten sonra başvuru yapılabiliyor.

Pamukkale Belediyesi’nin2019-2020 eğitim öğretim yılında 2 bin 500 öğrenciye sağlayacağı eğitim yardımı başvurularının son günü 20 Eylül 2019 Cuma günü. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçe sınırları içerisinde ikamet eden, ortaokul ve liseye giden öğrencisi olan ailelerin başvuru tarihinin son gününü kaçırmamalarını istedi.

 

Pamukkale Belediyesi, bu yıl da eğitim alanındaki desteklerini sürdürmeye devam ediyor. İlçe genelinde yaşayan ailelerin en çok talep ettiği eğitim yardımını bu yıl da sürdüren Pamukkale Belediyesi, ortaokul ve lisede eğitim gören toplam 2 bin 500 öğrenciye destek sağlayacak.

 

SON GÜN 20 EYLÜL 2019

“Daha sağlam bir gelecek için çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimi çok önemli” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “İlçemiz sınırları içerisinde yaşayan ortaokul ve lisede eğitimini sürdüren evlatlarımıza 8 ay boyunca eğitim yardımı yapacağız. Ortaokul öğrencilerimize aylık 75 TL, lise öğrencilerimize aylık 100 TL destek sağlayacağız” dedi. 28 Ağustos tarihi itibariyle başlayan eğitim yardımı başvurularının son gününe az bir süre kala, ailelerin başvuru süresini kaçırmamalarını isteyen Başkan Örki, “Başvurular tamamlandıktan sonra, sonuçları ivedilikle açıklayacağız. Başvuru süresince de çok itinalı bir çalışma yürüteceğiz. Ailelerimizin ekonomik durumlarına, şehit ve gazi yakını olma durumlarına, engelli olup olmadığına, öğrencilerimizin başarı durumlarına kadar çok detaylı bir inceleme süreci olacak. Vatandaşlarımızın bu konuda içleri rahat olmalı. Pamukkale Belediyesi olarak, eğitim yardımı dışında yıl içerisinde farklı ve güzel projelerle eğitim alanındaki desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Eğitim her zaman önceliklerimiz arasında olmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.

 

BAŞVURULAR İNTERNET ÜZERİNDEN ALINIYOR

Pamukkale Belediyesi’nin eğitim yardımı başvuruları, www.pamukkale.bel.tr internet sitesi üzerinden 20 Eylül 2019 Cuma gününe kadar alınacak. Pamukkale Belediyesi’nin internet sitesinde bulunan Eğitim Yardımı Başvuruları ile ilgili linke tıklayarak, başvuru şartları, başvuru için gerekli evrak hakkında detaylı bilgiye ulaşılıyor ve gerekli bilgi girildikten sonra başvuru yapılabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.