Pamukkale’de Futbol Şöleni Kayıtları Pazartesi Günü Sona Eriyor

SPOR 22.09.2017 - 11:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Pamukkale’de Futbol Şöleni Kayıtları Pazartesi Günü Sona Eriyor

Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği halı saha futbol turnuvasının altıncısında kayıtlar sona eriyor.   “Pamukkale’de 6. Futbol Şöleni Sonbahar 2017 Halı Saha Futbol Turnuvası”na katılmak isteyenler takımlarını oluşturarak, 25 Eylül Pazartesi günü mesai bitimine kadar kayıtlarını yaptırabilecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “İlçemizde yaşayan gençlerimizi turnuvamıza katılmaya davet ediyorum” dedi.   Pamukkale Belediyesi’nin gelenekselleştirdiği etkinliklerden olan futbol şölenlerinin altıncısına kayıtlar devam ediyor. Her yıl iki kez yapılan etkinlik bu kez “Pamukkale’de 6. Futbol Şöleni Sonbahar 2017 Halı Saha Futbol Turnuvası” adıyla gerçekleşecek. Pamukkale Belediyesi tarafından ilçe sınırları içinde yaptırılan halı saha ve spor komplekslerinde yapılacak olan turnuvaya katılmak isteyenler takımlarını kurup başvurularını yapabilecekler.   SON GÜN PAZARTESİ   Her mahalleyi en çok 2 takımın temsil edebileceği futbol şölenine gençler 10 kişilik takımlarını oluşturup, mahalle muhtarına onaylattıkları başvuru formlarıyla katılımlarını sağlayabilecekler. Turnuva ile ilgili detaylı bilgi Pamukkale Belediyesi’nin resmi internet sitesi www.pamukkale.bel.tr adresinden alınabilecek. Başvuru formu ve gerekli belgeleri eksiksiz olarak doldurulmasından sonra başvurular en gen 25 Eylül 2017 tarihi mesai bitimine kadar Atatürk Caddesi’nde bulunan Pamukkale Belediyesi Ek Hizmet Binası’nın ikinci katındaki  Kültür İşler Müdürlüğü’ne yapılabilecek. Eleme usulü oynanacak olan turnuvanın kura çekiminin ise 26-30 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılması planlanıyor. Müsabakaların Ekim ayı içinde oynanması öngörülürken, turnuva maçlarında TFF’nin halı saha kuralları uygulanacak.   “TAKIMINI KUR HEYECANA KATIL”   “Mahallelerimizde gençlerin spor yapması için halı sahalar ve spor kompleksleri yapmıştık” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “2015 yılından beri her ilkbahar ve sonbaharda futbol şölenlerimizi düzenliyoruz. Sonbahar 2017 turnuvamıza kayıtlar devam ediyor. Mahalleler arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz bu etkinliğimize takımını kuran gençlerimizi bekliyoruz. www.pamukkale.bel.tr adresindeki gerekli belgelerin eksiksiz doldurulması ve başvurunun yapılması için son gün 25 Eylül. Takımınızı kurun bu büyük heyecana katılın” dedi. Pamukkale’de Futbol Şöleni’nde bugüne kadar Örenspor takımı 2 kez şampiyon olurken, Develispor, Pamukkalespor ve Tekkeköyspor takımları mutlu sona ulaşmıştı.

Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği halı saha futbol turnuvasının altıncısında kayıtlar sona eriyor.

 

“Pamukkale’de 6. Futbol Şöleni Sonbahar 2017 Halı Saha Futbol Turnuvası”na katılmak isteyenler takımlarını oluşturarak, 25 Eylül Pazartesi günü mesai bitimine kadar kayıtlarını yaptırabilecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “İlçemizde yaşayan gençlerimizi turnuvamıza katılmaya davet ediyorum” dedi.

 

Pamukkale Belediyesi’nin gelenekselleştirdiği etkinliklerden olan futbol şölenlerinin altıncısına kayıtlar devam ediyor. Her yıl iki kez yapılan etkinlik bu kez “Pamukkale’de 6. Futbol Şöleni Sonbahar 2017 Halı Saha Futbol Turnuvası” adıyla gerçekleşecek. Pamukkale Belediyesi tarafından ilçe sınırları içinde yaptırılan halı saha ve spor komplekslerinde yapılacak olan turnuvaya katılmak isteyenler takımlarını kurup başvurularını yapabilecekler.

 

SON GÜN PAZARTESİ

 

Her mahalleyi en çok 2 takımın temsil edebileceği futbol şölenine gençler 10 kişilik takımlarını oluşturup, mahalle muhtarına onaylattıkları başvuru formlarıyla katılımlarını sağlayabilecekler. Turnuva ile ilgili detaylı bilgi Pamukkale Belediyesi’nin resmi internet sitesi www.pamukkale.bel.tr adresinden alınabilecek. Başvuru formu ve gerekli belgeleri eksiksiz olarak doldurulmasından sonra başvurular en gen 25 Eylül 2017 tarihi mesai bitimine kadar Atatürk Caddesi’nde bulunan Pamukkale Belediyesi Ek Hizmet Binası’nın ikinci katındaki  Kültür İşler Müdürlüğü’ne yapılabilecek. Eleme usulü oynanacak olan turnuvanın kura çekiminin ise 26-30 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılması planlanıyor. Müsabakaların Ekim ayı içinde oynanması öngörülürken, turnuva maçlarında TFF’nin halı saha kuralları uygulanacak.

 

“TAKIMINI KUR HEYECANA KATIL”

 

“Mahallelerimizde gençlerin spor yapması için halı sahalar ve spor kompleksleri yapmıştık” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “2015 yılından beri her ilkbahar ve sonbaharda futbol şölenlerimizi düzenliyoruz. Sonbahar 2017 turnuvamıza kayıtlar devam ediyor. Mahalleler arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz bu etkinliğimize takımını kuran gençlerimizi bekliyoruz. www.pamukkale.bel.tr adresindeki gerekli belgelerin eksiksiz doldurulması ve başvurunun yapılması için son gün 25 Eylül. Takımınızı kurun bu büyük heyecana katılın” dedi. Pamukkale’de Futbol Şöleni’nde bugüne kadar Örenspor takımı 2 kez şampiyon olurken, Develispor, Pamukkalespor ve Tekkeköyspor takımları mutlu sona ulaşmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.