Pamukkale’de Futbol Şöleni’nde Final Grubu Heyecanı Başladı

SPOR 06.12.2016 - 09:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Pamukkale’de Futbol Şöleni’nde Final Grubu Heyecanı Başladı

denizli haber / denizli 20 haber / Pamukkale’de Futbol Şöleni’nde Final Grubu Heyecanı Başladı

Pamukkale Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen halı saha futbol turnuvasında final grubu heyecanı başladı. “Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016”’ın final grubunun ilk maçında Kaplanlarspor, Çerkez Mahallesi Akköyspor’u 7-1 yendi.   Geleneksel olarak yapılan halı saha futbol turnuvalarının 4.’sü “Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası” adıyla yapılıyor. Yaklaşık 1 ay önce 35 mahalleden 43 takımın katılımı ila başlayan heyecanda 3 takım rakiplerini eleyerek final grubuna kadar yükseldi.     KAPLANLARSPOR AVANTAJ YAKALADI   Kaplanlarspor, Çerkez Mahalesi Akköyspor ve Pamukkale FC’nin yer aldığı final grubunda heyecan başladı. Büyük heyecanın yaşandığı turnuvanın final grubunda ilk maç oynandı. Pamukkale Belediyesi tarafından yapılan Akhan’daki halı sahada yapılan maçı Özgür Karabacak yönetti. Maça iki takımda galibiyet için çıktı. Kaplanlarspor ilk yarıda Çağatay ile bulduğu gollerle devreyi 2-0 üstün tamamladı. Çerkez Mahallesi Akköyspor’un farkı azaltma çabalarının olduğu maçın ikinci devresinde 6 gol daha buldu. Kaplanlarspor’da Murat 3, Umut ve Osman rakip ağları sarsarken, Çerkez Mahallesi Akköyspor’un tek golü Resul’den geldi. Zorlu maçta Kaplanlarspor rakibi Çerkez Mahallesi Akköyspor’u 7-1 yenerek büyük avantaj yakaladı. İlk günü Pamukkale FC takımı bay takım olarak geçirdi. Final grubunun ikinci maçı 9 Aralık Cuma günü Kale sahasında  oynanacak. Saat 20.00’de Pamukkale FC ile Kaplanlarspor karşılaşırken, Çerkez Mahallesi Akköyspor bay takım olacak. Tarihi ve yeri daha sonra açıklanacak olan final gününde ise Çerkez Mahallesi Akköyspor ile Pamukkale FC mücadele ederken, Kaplanlarspor bay takım olacak. Tek devreli yapılacak olan final maçları sonunda turnuvanın ilk 3 takımı belirlenmiş olacak.     Final Grubu 1. Hafta Kaplanlarspor 7 – Çerkez Mah. Akköyspor 1 Pamukkale FC (BAY)   TAKIMLAR                          O            G            B             M           A             Y             P             AV. 1-Kaplanlarspor                               1             1             0             0             7             1             3             6 2- Pamukkale FC              0             0             0             0             0             0             0             0 3-Çerkez Mh. Akköy      1             0             0             1             1             7             0             -6   Final Grubu 2. Hafta 9 Aralık 2016 Cuma Kale Sahası Saat 20.00 Pamukkale FC -  Kaplanlarspor Çerkez Mahç Akköyspor (BAY)                   
denizli haber / denizli 20 haber / Pamukkale’de Futbol Şöleni’nde Final Grubu Heyecanı Başladı

Pamukkale Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen halı saha futbol turnuvasında final grubu heyecanı başladı. “Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016”’ın final grubunun ilk maçında Kaplanlarspor, Çerkez Mahallesi Akköyspor’u 7-1 yendi.

 

Geleneksel olarak yapılan halı saha futbol turnuvalarının 4.’sü “Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası” adıyla yapılıyor. Yaklaşık 1 ay önce 35 mahalleden 43 takımın katılımı ila başlayan heyecanda 3 takım rakiplerini eleyerek final grubuna kadar yükseldi.

 

 

KAPLANLARSPOR AVANTAJ YAKALADI

 

Kaplanlarspor, Çerkez Mahalesi Akköyspor ve Pamukkale FC’nin yer aldığı final grubunda heyecan başladı. Büyük heyecanın yaşandığı turnuvanın final grubunda ilk maç oynandı. Pamukkale Belediyesi tarafından yapılan Akhan’daki halı sahada yapılan maçı Özgür Karabacak yönetti. Maça iki takımda galibiyet için çıktı. Kaplanlarspor ilk yarıda Çağatay ile bulduğu gollerle devreyi 2-0 üstün tamamladı. Çerkez Mahallesi Akköyspor’un farkı azaltma çabalarının olduğu maçın ikinci devresinde 6 gol daha buldu. Kaplanlarspor’da Murat 3, Umut ve Osman rakip ağları sarsarken, Çerkez Mahallesi Akköyspor’un tek golü Resul’den geldi. Zorlu maçta Kaplanlarspor rakibi Çerkez Mahallesi Akköyspor’u 7-1 yenerek büyük avantaj yakaladı. İlk günü Pamukkale FC takımı bay takım olarak geçirdi. Final grubunun ikinci maçı 9 Aralık Cuma günü Kale sahasında  oynanacak. Saat 20.00’de Pamukkale FC ile Kaplanlarspor karşılaşırken, Çerkez Mahallesi Akköyspor bay takım olacak. Tarihi ve yeri daha sonra açıklanacak olan final gününde ise Çerkez Mahallesi Akköyspor ile Pamukkale FC mücadele ederken, Kaplanlarspor bay takım olacak. Tek devreli yapılacak olan final maçları sonunda turnuvanın ilk 3 takımı belirlenmiş olacak.

 

 

Final Grubu 1. Hafta

Kaplanlarspor 7 – Çerkez Mah. Akköyspor 1

Pamukkale FC (BAY)

 

TAKIMLAR                          O            G            B             M           A             Y             P             AV.

1-Kaplanlarspor                               1             1             0             0             7             1             3             6

2- Pamukkale FC              0             0             0             0             0             0             0             0

3-Çerkez Mh. Akköy      1             0             0             1             1             7             0             -6

 

Final Grubu 2. Hafta

9 Aralık 2016 Cuma

Kale Sahası Saat 20.00

Pamukkale FC -  Kaplanlarspor

Çerkez Mahç Akköyspor (BAY)

 

                

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.