Pamukkale'de kaza: 3 yaralı

ASAYİŞ 16.09.2018 - 09:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Pamukkale'de kaza: 3 yaralı

Denizli Pamukkale İlçesi'nde iddilara göre alkol ve hızın neden olduğu kaza meydana geldi. Kazada biri kadın 3 kişi yaralandı.   İddialara göre dün gece, Pamukkale İlçesi Fevzi Çakmak Bulvarı üzerinde alkol ve aşırı hız nedeniyle kontrolü kaybeden bir otomobil orta refüje çarptı. Meydana gelen feci kazada araçta bulunan sürücü ve araçta bulunan biri kadın 2 kişi yaralandı.Kazaya ilk müdahaleyi diğer sürücüler yaptı. Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Kazada 1 kişinin durumunun ağır olduğu belirtildi. Sağlık ekiplerinin 3 yaralıya ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.   Trafik ekiplerinin güvenlik aldığı yolda trafik kontrollü şekilde sağlandı. Kazada araçtan boşalan yakıt nedeniyle olası bir facia yaşanmaması için itfaiye ekipleri tarafından temizlendi.   Kaza büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli Pamukkale İlçesi'nde iddilara göre alkol ve hızın neden olduğu kaza meydana geldi. Kazada biri kadın 3 kişi yaralandı.

 

İddialara göre dün gece, Pamukkale İlçesi Fevzi Çakmak Bulvarı üzerinde alkol ve aşırı hız nedeniyle kontrolü kaybeden bir otomobil orta refüje çarptı. Meydana gelen feci kazada araçta bulunan sürücü ve araçta bulunan biri kadın 2 kişi yaralandı.Kazaya ilk müdahaleyi diğer sürücüler yaptı. Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Kazada 1 kişinin durumunun ağır olduğu belirtildi. Sağlık ekiplerinin 3 yaralıya ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

Trafik ekiplerinin güvenlik aldığı yolda trafik kontrollü şekilde sağlandı. Kazada araçtan boşalan yakıt nedeniyle olası bir facia yaşanmaması için itfaiye ekipleri tarafından temizlendi.

 

Kaza büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.