Pamukkale’de Kurs Zamanı

PAMUKKALE 21.09.2020 - 17:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Pamukkale’de Kurs Zamanı

Pamukkale Belediyesi, ilçe genelinde yaşayan her kesimden vatandaşlara yönelik olarak düzenlediği kursların kış dönemi için başvuruları başladı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Tüm vatandaşlarımızı Koronavirüs önlemleri alınarak gerçekleşecek olan kurslara katılmaya davet ediyorum” dedi.   Pamukkale Belediyesi, “Pamukkale’de Kurs Zamanı” adıyla gerçekleştirdiği çalışmalara devam ediyor. Halkın her kesiminden yoğun ilgi gören kursların kış dönemi için kayıtları başladı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle www.pamukkale.bel.tr adresinden yapılacak olan başvurular 2 Ekim 2020 Cuma günü sona erecek. “Pamukkale’de Kurs Zamanı” başlığıyla gerçekleşecek ve 15 branşta 30 farklı noktada planlanan kurslara 18 ile 60 yaşa arasında vatandaşlar katılabilecek.     YABANCI DİL ÖĞRENMEK İSTEYENLER BEKLENİYOR   Pamukkale Belediyesi’nin en çok ilgi gören dalları arasında yabancı dil kursları yer alıyor. Bu nedenle İngilizce A1 başlangıç ve A2 orta seviye kurslarının yanında, yine aynı kategorilerde Almanca kursları açılacak. Pamukkale Belediyesi kursları arasında diksiyon ve işaret dili ile ebru, halk oyunları, ahşap boyama, bağlama ve tenis yer alıyor.    EL İŞLERİ KURSLARI YAPILACAK   Pamukkale Belediyesi tarafından açılan kurslarda en çok ilgili gören branş el işleri oluyor. Kış döneminde el sanatları branşında, biçki-dikiş, iğne oyası, el nakışları ile takı tasarım, keçe, kokulu taş, seramik, cam boyama ve nikah şekeri yapma çalışmaları yer alıyor. Ayrıca ipek böceği el ürünü çiçek yapımı, seramik porselen çiçek yapımı, kağıtrolyef ve kağıt oyma sanatı gibi dallarda da kurslar açılacak. Giyim teknolojileri konusunda da sınıflar açılırken, engellilere yönelik takı tasarım, ahşap boyama, keçe, kokulutaş, seramik, cam boyama ve nikah şekeri yapma kursları da verilecek. Bu kurslar hafta içi ve hafta sonu olarak planlanırken, kurslar Pamukkale Belediyesi’nin Atatürk Caddesi’ndeki ek hizmet binasında gerçekleşecek. Kurslarda maske, mesafe ve hijyen kuralları dikkate alınarak çalışmalar yapılırken, sınıflarda dezenfekte işlemleri de yapılacak.     HER KESİME YÖNELİK KURS AÇIYORUZ   Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, halkın her kesiminin ilgisini çekecek konularda kurslar açmaya devam ettiklerini belirterek, “Kış dönemi için hazırlıklarımızı tamamladık. 17 farklı branşta 32 noktada halkımızın katılabileceği kurslarımız olacak. Bununla ilgili www.pamukkale.bel.tr adresinde girerek hangi konuyla ilgili kursa yazılmak isteniyorsa kayıt yaptırılabilecek. Kurslarımız sadece şehir merkezinde değil Fatih, Dokuzkavaklar, Pınarkent, Hürriyet, Akköy, Kervansaray, Çamlık, Asmalıevler ve Deliktaş mahallelerinde de açılacak. Tüm halkımızı Koronavirüs önlemlerinin alındığı sınıflarda yapılacak olan kurslara katılmaya davet ediyorum” dedi.

Pamukkale Belediyesi, ilçe genelinde yaşayan her kesimden vatandaşlara yönelik olarak düzenlediği kursların kış dönemi için başvuruları başladı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Tüm vatandaşlarımızı Koronavirüs önlemleri alınarak gerçekleşecek olan kurslara katılmaya davet ediyorum” dedi.

 

Pamukkale Belediyesi, “Pamukkale’de Kurs Zamanı” adıyla gerçekleştirdiği çalışmalara devam ediyor. Halkın her kesiminden yoğun ilgi gören kursların kış dönemi için kayıtları başladı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle www.pamukkale.bel.tr adresinden yapılacak olan başvurular 2 Ekim 2020 Cuma günü sona erecek. “Pamukkale’de Kurs Zamanı” başlığıyla gerçekleşecek ve 15 branşta 30 farklı noktada planlanan kurslara 18 ile 60 yaşa arasında vatandaşlar katılabilecek.

 

 

YABANCI DİL ÖĞRENMEK İSTEYENLER BEKLENİYOR

 

Pamukkale Belediyesi’nin en çok ilgi gören dalları arasında yabancı dil kursları yer alıyor. Bu nedenle İngilizce A1 başlangıç ve A2 orta seviye kurslarının yanında, yine aynı kategorilerde Almanca kursları açılacak. Pamukkale Belediyesi kursları arasında diksiyon ve işaret dili ile ebru, halk oyunları, ahşap boyama, bağlama ve tenis yer alıyor. 

 

EL İŞLERİ KURSLARI YAPILACAK

 

Pamukkale Belediyesi tarafından açılan kurslarda en çok ilgili gören branş el işleri oluyor. Kış döneminde el sanatları branşında, biçki-dikiş, iğne oyası, el nakışları ile takı tasarım, keçe, kokulu taş, seramik, cam boyama ve nikah şekeri yapma çalışmaları yer alıyor. Ayrıca ipek böceği el ürünü çiçek yapımı, seramik porselen çiçek yapımı, kağıtrolyef ve kağıt oyma sanatı gibi dallarda da kurslar açılacak. Giyim teknolojileri konusunda da sınıflar açılırken, engellilere yönelik takı tasarım, ahşap boyama, keçe, kokulutaş, seramik, cam boyama ve nikah şekeri yapma kursları da verilecek. Bu kurslar hafta içi ve hafta sonu olarak planlanırken, kurslar Pamukkale Belediyesi’nin Atatürk Caddesi’ndeki ek hizmet binasında gerçekleşecek. Kurslarda maske, mesafe ve hijyen kuralları dikkate alınarak çalışmalar yapılırken, sınıflarda dezenfekte işlemleri de yapılacak.

 

 

HER KESİME YÖNELİK KURS AÇIYORUZ

 

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, halkın her kesiminin ilgisini çekecek konularda kurslar açmaya devam ettiklerini belirterek, “Kış dönemi için hazırlıklarımızı tamamladık. 17 farklı branşta 32 noktada halkımızın katılabileceği kurslarımız olacak. Bununla ilgili www.pamukkale.bel.tr adresinde girerek hangi konuyla ilgili kursa yazılmak isteniyorsa kayıt yaptırılabilecek. Kurslarımız sadece şehir merkezinde değil Fatih, Dokuzkavaklar, Pınarkent, Hürriyet, Akköy, Kervansaray, Çamlık, Asmalıevler ve Deliktaş mahallelerinde de açılacak. Tüm halkımızı Koronavirüs önlemlerinin alındığı sınıflarda yapılacak olan kurslara katılmaya davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.