Pamukkale’de Pazarlara Yasak Ayarı

PAMUKKALE 03.12.2020 - 09:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Pamukkale’de Pazarlara Yasak Ayarı

Pamukkale Belediyesi, koronaviürs önlemleri çerçevesinde hafta sonunda uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı nedeniyle pazar yerleri ile ilgili düzenleme yaptı.   Buna göre Cumartesi günleri açılması gereken 6 pazar Cuma gününe alınırken, Pazar günü açılması gereken 4 pazar ise Pazartesi günü hizmette olacak.   Pamukkale Belediyesi, hafta sonunda uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı öncesi pazar yerleri ile ilgili düzenleme yaptı.   Buna göre, Cumartesi günü açılması gereken FATİH, DOKUZKAVAKLAR, KURUÇAY, ZEYTİNKÖY, GÜZELKÖY VE KOCADERE pazarları Cuma günü yerlerinde açılacak.   Pazar günü açık olması gereken BAĞBAŞI, PELİTLİBAĞ,  PINARKENT VE KARAKOVA pazarları da Pazartesi günü kurulacak.  

Pamukkale Belediyesi, koronaviürs önlemleri çerçevesinde hafta sonunda uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı nedeniyle pazar yerleri ile ilgili düzenleme yaptı.

 

Buna göre Cumartesi günleri açılması gereken 6 pazar Cuma gününe alınırken, Pazar günü açılması gereken 4 pazar ise Pazartesi günü hizmette olacak.

 

Pamukkale Belediyesi, hafta sonunda uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı öncesi pazar yerleri ile ilgili düzenleme yaptı.

 

Buna göre, Cumartesi günü açılması gereken FATİH, DOKUZKAVAKLAR, KURUÇAY, ZEYTİNKÖY, GÜZELKÖY VE KOCADERE pazarları Cuma günü yerlerinde açılacak.

 

Pazar günü açık olması gereken BAĞBAŞI, PELİTLİBAĞ,  PINARKENT VE KARAKOVA pazarları da Pazartesi günü kurulacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.