Pamukkale’de Pazarların Günü Değişti

BÜYÜKŞEHİR 11.04.2020 - 19:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Pamukkale’de Pazarların Günü Değişti

Koranavirüs önlemleri çerçevesinde hafta sonu için alınan sokağa çıkma yasağı nedeniyle Pamukkale’de açılamayan pazarlar hafta içine alındı.   Pamukkale Belediyesi koronavirüs önlemleri çerçevesinde sokağa çıkma yasağı nedeniyle Cumartesi ve Pazar günü açılması gereken pazarlarla ilgili karar aldı. Buna göre Cumartesi ve Pazar günü ilçenin 5 farklı mahallesinde açılması gereken pazarlar hafta içine kaydırıldı. Cumartesi günü açılması gereken ancak sokağa çıkma yasağı sebebiyle kurulamayan Dokuzkavaklar pazarı Pazartesi günü aynı yerinde açılırken, yine Cumartesi günü kurulması gereken Kuruçay ve Fatih pazarı da Salı günü kurulacak. Pazar günü açılması gereken Pelitlibağ ve Bağbaşı pazarları da Pazartesi günü yine aynı yerlerinde açılacak. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, sokağa çıkma yasağı nedeniyle hafta sonunda ilçede toplam 5 pazarın kurulamadığını söyleyerek, “Koronavirüs ile mücadelede alınan karar nedeniyle pazarlarımız açılamadı. Biz hem esnafların hem de vatandaşlarımızın mağdur olmaması için pazarlarımızın günlerini kaydırdık. Pazarlarımız kendi yerlerinde Pazartesi ve Salı gününe kaydırıldı. Devletimiz ve milletimiz koronavirüs ile mücadeleyi halkımızın desteği ile kazanacaktır” dedi.  

Koranavirüs önlemleri çerçevesinde hafta sonu için alınan sokağa çıkma yasağı nedeniyle Pamukkale’de açılamayan pazarlar hafta içine alındı.

 

Pamukkale Belediyesi koronavirüs önlemleri çerçevesinde sokağa çıkma yasağı nedeniyle Cumartesi ve Pazar günü açılması gereken pazarlarla ilgili karar aldı. Buna göre Cumartesi ve Pazar günü ilçenin 5 farklı mahallesinde açılması gereken pazarlar hafta içine kaydırıldı. Cumartesi günü açılması gereken ancak sokağa çıkma yasağı sebebiyle kurulamayan Dokuzkavaklar pazarı Pazartesi günü aynı yerinde açılırken, yine Cumartesi günü kurulması gereken Kuruçay ve Fatih pazarı da Salı günü kurulacak. Pazar günü açılması gereken Pelitlibağ ve Bağbaşı pazarları da Pazartesi günü yine aynı yerlerinde açılacak. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, sokağa çıkma yasağı nedeniyle hafta sonunda ilçede toplam 5 pazarın kurulamadığını söyleyerek, “Koronavirüs ile mücadelede alınan karar nedeniyle pazarlarımız açılamadı. Biz hem esnafların hem de vatandaşlarımızın mağdur olmaması için pazarlarımızın günlerini kaydırdık. Pazarlarımız kendi yerlerinde Pazartesi ve Salı gününe kaydırıldı. Devletimiz ve milletimiz koronavirüs ile mücadeleyi halkımızın desteği ile kazanacaktır” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.