Pamukkale'de silahlı kavga

ASAYİŞ 20.03.2017 - 08:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Pamukkale'de silahlı kavga

Denizli Pamukkale İlçesi'nde dün gece meydana gelen olayda,aralarında husumet bulunan kişiler önce tartıştı daha sonra silahları konuştu.

Edinilen bilgiye göre, Akköy Mahallesi'nde aralarında daha önce husumet bulunan B.Ç isimli kişiyi arayarak yanlarına çağıran 5-6 kişilik grup aracı ile B.Ç'yi bulundukları noktaya götüren İ.K.'yi önce darp ettiler daha sonra araçlarının önünü keserek kurşun yağmuruna tuttular.   İddialara göre, B.Ç. ile aralarında husumet bulunan H.K isimli kişi ve yanındaki arkadaşları telefonla B.Ç'yi arayarak yanlarına gelmesini konuşmak istediklerini söyledi. B.Ç. ise tamam diyerek arkadaşı İ.K.'den kendisini olay yerine bırakmasını istedi. Olaydan habersiz olan İ.K. arkadaşı B.Ç.'yi  diğer grubun olduğu yere götürdüğünde, H.K. ve yanındaki arkadaşları B.Ç ve olaydan habersiz İ.K.'yi darp ettikleri belirtildi. Olay yerinden araçla uzaklaşmaya çalışan B.Ç. ve İ.K.'nın önlerini kesen grup ateş etmeye başladı. Edilen ateş sonucu araçta bulunan B.Ç. yaralandı.   Meydana gelen olay, Jandarma ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olayda yaralanan iki kişi sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Jandarma olaya karışan kişileri gözaltına alarak ifadeleri alınmak üzere karakola götürdü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Denizli Pamukkale İlçesi'nde dün gece meydana gelen olayda,aralarında husumet bulunan kişiler önce tartıştı daha sonra silahları konuştu.

Edinilen bilgiye göre, Akköy Mahallesi'nde aralarında daha önce husumet bulunan B.Ç isimli kişiyi arayarak yanlarına çağıran 5-6 kişilik grup aracı ile B.Ç'yi bulundukları noktaya götüren İ.K.'yi önce darp ettiler daha sonra araçlarının önünü keserek kurşun yağmuruna tuttular.

 

İddialara göre, B.Ç. ile aralarında husumet bulunan H.K isimli kişi ve yanındaki arkadaşları telefonla B.Ç'yi arayarak yanlarına gelmesini konuşmak istediklerini söyledi. B.Ç. ise tamam diyerek arkadaşı İ.K.'den kendisini olay yerine bırakmasını istedi. Olaydan habersiz olan İ.K. arkadaşı B.Ç.'yi  diğer grubun olduğu yere götürdüğünde, H.K. ve yanındaki arkadaşları B.Ç ve olaydan habersiz İ.K.'yi darp ettikleri belirtildi. Olay yerinden araçla uzaklaşmaya çalışan B.Ç. ve İ.K.'nın önlerini kesen grup ateş etmeye başladı. Edilen ateş sonucu araçta bulunan B.Ç. yaralandı.

 

Meydana gelen olay, Jandarma ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olayda yaralanan iki kişi sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Jandarma olaya karışan kişileri gözaltına alarak ifadeleri alınmak üzere karakola götürdü.


Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.