Pamukkale’ de uyuşturucu satıcılarına operasyon

ASAYİŞ 12.04.2019 - 09:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Pamukkale’ de uyuşturucu satıcılarına operasyon

Pamukkale İlçesi’nde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 7 ayrı adrese yapılan operasyonda 10 kişi gözaltına alındı. 10 şüpheli çıkarıldıkları mahkemede 5 şüpheli tutuklanırken 5 şüpheli adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.   Denizli İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadele alanında başlatmış olduğu amansız mücadeleye hız kesmeden devam ediyor. Pamukkale, Karahayıt ve Akköy mahallesinde halk arasında torbacı tabir edilen uyuşturucu satıcılarını takibe alan jandarma ekipleri 09 Nisan 2019 günü 10 şüpheliye yönelik 7 ayrı adreste operasyon gerçekleştirdi.   Uyuşturucu madde arama köpeği “evlat” ın da katılımı ile şüphelilere ait evlerde gerçekleştirilen aramalarda sigara paketleri içerisine gizlenmiş ve satışa hazır hale getirilmiş 63 gr. eroin ele geçirildi.    Ele geçirilen uyuşturuculara el konulurken, olayla ilgili gözaltına alınan 10 şüpheliden 5’i tutuklandı. 5 şüpheli ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.  

Pamukkale İlçesi’nde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 7 ayrı adrese yapılan operasyonda 10 kişi gözaltına alındı. 10 şüpheli çıkarıldıkları mahkemede 5 şüpheli tutuklanırken 5 şüpheli adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

 

Denizli İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadele alanında başlatmış olduğu amansız mücadeleye hız kesmeden devam ediyor. Pamukkale, Karahayıt ve Akköy mahallesinde halk arasında torbacı tabir edilen uyuşturucu satıcılarını takibe alan jandarma ekipleri 09 Nisan 2019 günü 10 şüpheliye yönelik 7 ayrı adreste operasyon gerçekleştirdi.

 

Uyuşturucu madde arama köpeği “evlat” ın da katılımı ile şüphelilere ait evlerde gerçekleştirilen aramalarda sigara paketleri içerisine gizlenmiş ve satışa hazır hale getirilmiş 63 gr. eroin ele geçirildi. 

 

Ele geçirilen uyuşturuculara el konulurken, olayla ilgili gözaltına alınan 10 şüpheliden 5’i tutuklandı. 5 şüpheli ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.