Pamukkale Spor Oyunları’nda Heyecan Sürecek

PAMUKKALE 04.05.2018 - 14:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Pamukkale Spor Oyunları’nda Heyecan Sürecek

Pamukkale Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Pamukkale Spor Oyunları’nda ilk günün heyecanı ve coşkusu, 5 Mayıs Cumartesi günü de devam edecek.   Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale Spor Oyunları, tüm halkımızla birlikte coşkulu bir şekilde ikinci günde dopdolu etkinliklerimizle, turnuvalarımızla devam edecek. Cumartesi günü tüm gün PAÜ’de gerçekleştireceğimiz etkinliklerimize tüm sporseverleri bekliyoruz” dedi.   2.Uluslararası Pamukkale Spor Oyunları, 4 Mayıs Cuma günü gerçekleşen meşaleli kortej yürüyüşü, Sinan Akçıl konserinin ardından ikinci gününde de dopdolu içeriği ile sürüyor. 5 Mayıs Cumartesi günü Taekwando, Masa Tenisi, Çim Hokeyi, 3x3 Basketbol turnuvalarının ağırlıklı bir programla geçecek olan Pamukkale Spor Oyunları’nda sosyal etkinlik alanındaki eğlenceli oyunlar ve animasyonlar devam edecek.     FARKLI BRANŞLARDA TURNUVA COŞKUSU YAŞANACAK   Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Cumartesi günü sporseverlerin ilgi alanlarına göre farklı branşlarda spor etkinliklerini bulabilecekleri, turnuvaların gerçekleşeceği spor oyunlarına tüm Denizli Halkı’nı davet etti. Başkan Gürlesin, saat 10.00 ila 17.00 saatleri arasında, PAÜ içerisinde gerçekleşecek turnuvalarla Pamukkale Spor Oyunları’nın daha da renkleneceğini ifade etti. Bu yıl ilk defa spor oyunlarına Çim hokeyi turnuvasının ayrı bir heyecan katacağını belirten Başkan Gürlesin, yarışmaların Spor Genel Müdürlüğü Faaliyetleri Yönetmeliği, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen ve ilan edilen hükümlere, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatlarına uygun olarak yapılacağını söyledi. 5 Mayıs Cumartesi günü başlayacak ve 6 Mayıs Pazar günü de devam edecek turnuva programı şu şekilde: 5-6 Mayıs 2018-10.00-17.00-Taekwondo Turnuvası-PAÜ Spor Salonu 5-6 Mayıs 2018-10.00-17.00-Masa Tenisi Turnuvası-PAÜ Çadır Spor Salonu 3-6 Mayıs 2018-10.00-17.00-Çim Hokeyi Turnuvası-KYK Sentetik Çim Saha 5-6 Mayıs 2018-10.00-17.00-3x3 Basketbol Turnuvası-PAÜ Açık Tenis Kortları (Tören Alanı) 5 Mayıs 2018-10.00-18.00-Sosyal Etkinlik Alanı-PAÜ Açık Tenis Kortları (Tören Alanı) Bu arada Pamukkale Belediyesi tarafından 6 Mayıs Pazar günü Kocaçukur’da yapılacak olan etkinlikler için ücretsiz servisler kaldırılacak. Pazar günü saat 10.00, 11.00 ve 12.00’de Delikliçınar Yeni Camii arkası, KYK Yurtlar Önü, İncilipınar Parkı önü ve Forum Çamlık önünden kalkacak otobüsler vatandaşları ücretsiz olarak Kocaçukur’a götürecek.     GELENEKSEL 7.FUTBOL ŞÖLENİ HALI SAHA FİNALİ SPOR OYUNLARINDA   Pamukkale Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Pamukkale’de 7. Futbol Şöleni halı saha turnuvasının finali de 2.Uluslararası Pamukkale Spor Oyunları’nın coşkusuna coşku katacak. Mahalleler arası kaynaşmasının sağlanması ve Pamukkale Belediyesi tarafından ilçede yapılan halı sahaların aktif olarak kullanılmasını sağlamak amacıyla geleneksel halı saha turnuvasının finali, 5 Mayıs Cumartesi günü, PAÜ Halı Sahası’nda saat 19.00’da gerçekleşecek.

Pamukkale Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Pamukkale Spor Oyunları’nda ilk günün heyecanı ve coşkusu, 5 Mayıs Cumartesi günü de devam edecek.

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale Spor Oyunları, tüm halkımızla birlikte coşkulu bir şekilde ikinci günde dopdolu etkinliklerimizle, turnuvalarımızla devam edecek. Cumartesi günü tüm gün PAÜ’de gerçekleştireceğimiz etkinliklerimize tüm sporseverleri bekliyoruz” dedi.

 

2.Uluslararası Pamukkale Spor Oyunları, 4 Mayıs Cuma günü gerçekleşen meşaleli kortej yürüyüşü, Sinan Akçıl konserinin ardından ikinci gününde de dopdolu içeriği ile sürüyor. 5 Mayıs Cumartesi günü Taekwando, Masa Tenisi, Çim Hokeyi, 3x3 Basketbol turnuvalarının ağırlıklı bir programla geçecek olan Pamukkale Spor Oyunları’nda sosyal etkinlik alanındaki eğlenceli oyunlar ve animasyonlar devam edecek.

 

 

FARKLI BRANŞLARDA TURNUVA COŞKUSU YAŞANACAK

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Cumartesi günü sporseverlerin ilgi alanlarına göre farklı branşlarda spor etkinliklerini bulabilecekleri, turnuvaların gerçekleşeceği spor oyunlarına tüm Denizli Halkı’nı davet etti. Başkan Gürlesin, saat 10.00 ila 17.00 saatleri arasında, PAÜ içerisinde gerçekleşecek turnuvalarla Pamukkale Spor Oyunları’nın daha da renkleneceğini ifade etti. Bu yıl ilk defa spor oyunlarına Çim hokeyi turnuvasının ayrı bir heyecan katacağını belirten Başkan Gürlesin, yarışmaların Spor Genel Müdürlüğü Faaliyetleri Yönetmeliği, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen ve ilan edilen hükümlere, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatlarına uygun olarak yapılacağını söyledi.

5 Mayıs Cumartesi günü başlayacak ve 6 Mayıs Pazar günü de devam edecek turnuva programı şu şekilde:

5-6 Mayıs 2018-10.00-17.00-Taekwondo Turnuvası-PAÜ Spor Salonu

5-6 Mayıs 2018-10.00-17.00-Masa Tenisi Turnuvası-PAÜ Çadır Spor Salonu

3-6 Mayıs 2018-10.00-17.00-Çim Hokeyi Turnuvası-KYK Sentetik Çim Saha

5-6 Mayıs 2018-10.00-17.00-3x3 Basketbol Turnuvası-PAÜ Açık Tenis Kortları (Tören Alanı)

5 Mayıs 2018-10.00-18.00-Sosyal Etkinlik Alanı-PAÜ Açık Tenis Kortları (Tören Alanı)

Bu arada Pamukkale Belediyesi tarafından 6 Mayıs Pazar günü Kocaçukur’da yapılacak olan etkinlikler için ücretsiz servisler kaldırılacak. Pazar günü saat 10.00, 11.00 ve 12.00’de Delikliçınar Yeni Camii arkası, KYK Yurtlar Önü, İncilipınar Parkı önü ve Forum Çamlık önünden kalkacak otobüsler vatandaşları ücretsiz olarak Kocaçukur’a götürecek.

 

 

GELENEKSEL 7.FUTBOL ŞÖLENİ HALI SAHA FİNALİ SPOR OYUNLARINDA

 

Pamukkale Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Pamukkale’de 7. Futbol Şöleni halı saha turnuvasının finali de 2.Uluslararası Pamukkale Spor Oyunları’nın coşkusuna coşku katacak. Mahalleler arası kaynaşmasının sağlanması ve Pamukkale Belediyesi tarafından ilçede yapılan halı sahaların aktif olarak kullanılmasını sağlamak amacıyla geleneksel halı saha turnuvasının finali, 5 Mayıs Cumartesi günü, PAÜ Halı Sahası’nda saat 19.00’da gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.