Pamukkale Teknokent’te ‘Tecrübe Paylaşımı’ etkinliği

TEKNOLOJİ 15.08.2018 - 14:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Pamukkale Teknokent’te ‘Tecrübe Paylaşımı’ etkinliği

TÜBİTAK 1601 Üniversitelerde Girişimcilik Sertifika Programı Oluşturulması ve Yürütülmesi Projesi kapsamında yürütülen PAÜ Girişimcilik Akademisi Tecrübe Paylaşımı etkinliği Pamukkale Teknokent’te gerçekleştirildi.  Pamukkale Teknokent Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını Teknokent Genel Müdür Yardımcısı ve Proje Yürütücüsü Doç. Dr. İlhan Küçükkaplan gerçekleştirdi. Açılış konuşmasının ardından, PAÜ Girişimcilik Akademisi Tecrübe Paylaşımı etkinliği öğrencilere konuk katılımcıların girişimcilik ve iş dünyası hakkındaki tecrübelerini paylaşımları ile devam etti. Gerçekleştirilen etkinlikte firma temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri girişimcilik ve iş dünyası hakkındaki deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. 

TÜBİTAK 1601 Üniversitelerde Girişimcilik Sertifika Programı Oluşturulması ve Yürütülmesi Projesi kapsamında yürütülen PAÜ Girişimcilik Akademisi Tecrübe Paylaşımı etkinliği Pamukkale Teknokent’te gerçekleştirildi. 


Pamukkale Teknokent Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını Teknokent Genel Müdür Yardımcısı ve Proje Yürütücüsü Doç. Dr. İlhan Küçükkaplan gerçekleştirdi. Açılış konuşmasının ardından, PAÜ Girişimcilik Akademisi Tecrübe Paylaşımı etkinliği öğrencilere konuk katılımcıların girişimcilik ve iş dünyası hakkındaki tecrübelerini paylaşımları ile devam etti. Gerçekleştirilen etkinlikte firma temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri girişimcilik ve iş dünyası hakkındaki deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.