Pamukkale Üniversitesi Teknik Heyetinden İnceleme

DENİZLİ 08.12.2016 - 13:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Pamukkale Üniversitesi Teknik Heyetinden İnceleme

denizli haber / denizli 20 haber / Pamukkale Üniversitesi Teknik Heyetinden İnceleme

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ'ın ziyaretinin ardından çalışmaları hızla süren meslek yüksek okulu için Pamukkale Üniversitesi teknik heyeti Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ile makamında görüştü.   Görüşmelerin ardından yapılması ön görülen Üniversite ile ilgili olarak incelemelerde bulunan heyet ilk önce il özel idare binasında incelemelerde bulundu ve hemen ardından öğrenci yurdu yapılabilecek alanları incelediler.   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Yaptığı Açıklamada ; "İlçemizde yapılması ön görülen üniversite ile ilgili çalışmalarımız aralıksız sürüyor,İnşallah İlçemize önemli bir eser kazandırmanın gururunu yaşayacağız.Pamukkale Üniversitesi rektörümüz Prof.Dr.Hüseyin Bağ ve Ekibine destekleri için teşekkür ediyorum"dedi.
denizli haber / denizli 20 haber / Pamukkale Üniversitesi Teknik Heyetinden İnceleme

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ'ın ziyaretinin ardından çalışmaları hızla süren meslek yüksek okulu için Pamukkale Üniversitesi teknik heyeti Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ile makamında görüştü.

 

Görüşmelerin ardından yapılması ön görülen Üniversite ile ilgili olarak incelemelerde bulunan heyet ilk önce il özel idare binasında incelemelerde bulundu ve hemen ardından öğrenci yurdu yapılabilecek alanları incelediler.

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Yaptığı Açıklamada ; "İlçemizde yapılması ön görülen üniversite ile ilgili çalışmalarımız aralıksız sürüyor,İnşallah İlçemize önemli bir eser kazandırmanın gururunu yaşayacağız.Pamukkale Üniversitesi rektörümüz Prof.Dr.Hüseyin Bağ ve Ekibine destekleri için teşekkür ediyorum"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.