Pamukkale Vosvos Festivali’ne ev sahipliği yapacak...

PAMUKKALE 24.10.2018 - 15:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Pamukkale Vosvos Festivali’ne ev sahipliği yapacak...

Pamukkale Belediyesi, ilçenin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla önemli organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. “Pamukkale Belediyesi 1. Vosvos Festivali” 26-29 Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale’nin tanıtımına katkı verecek bu organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyerek, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile birlikte Vosvos Festivali’ni Pamukkale’de yapacağız” dedi.     Pamukkale ve Karahayıt’ı hem yurt içinde hem de yurt dışında tanıtmak için bir çok önemli çalışmaya imza atan Pamukkale Belediyesi, farklı bir etkinliğe imza atıyor. Denizli Vosvos Kulübü ile birlikte yapılan organizasyonla “Pamukkale Belediyesi 1. Vosvos Festivali” gerçekleşecek. Ülke genelinden çok sayıda vosvos tutkununun katılacağı festivale Pamukkale Belediyesi ev sahipliği yaparak ilçenin adını ülkeye duyurmuş olacak. 26 Ekim Cuma akşamı Pamukkale Belediyesi’nin yaptığıKarahayıt Kent Ormanı önünde bir araya gelecek olan vosvos severler, cumartesi sabah Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile kahvaltıda buluşacak. Daha sonra “Pamukkale Belediyesi 1. VosvosFestivali”ne katılan vosvoslar ile oluşturulacak olan konvoy Karahayıt turunun ardından Pamukkale Kocaçukur’a gelecek. Burada rengarenkvosvoslar 29 Ekim Cuumhuriyet Bayramı öncesi görsel şov yapacak. Kocaçukur’da travertenlerin önünde yer alacak olan vosvoslar buradan tüm ülkeye Pamukkale ve Karahayıt’ı tanıtmış olacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de konvoyda yer alacak. “Pamukkale Belediyesi 1. Vosvos Festivali” çerçevesinde katılımcılar kendi çadırlarını kurdukları alanlarda çeşitli sportif ve kültürel faaliyetlerde bulunacak. Doğa yürüyüşü, voleybol turnuvası ve benzeri etkinliklerle festival keyfini yaşayacak olan katılımcılar Cumartesi akşamı Ozanca konserinde buluşacak.  Pazar günü bir kez daha konvoy oluşturacak olan vosvos severler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda şehir merkezinde gerçekleşecek olan fener alayına katılarak bayram coşkusunu yaşayacaklar.     “AMAÇ PAMUKKALE’Yİ TANITMAK” Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale ve Karahayıt’ın tanıtımı için her fırsatı değerlendiklerini belirterek, “Biz turizmin en büyük unsurları olan Pamukkale ve Karahayıt’ı her platformda tanıtmak için çalışıyoruz. Cumhuriyetimizin kuruluşun 95. Yılında Cumhuriyet Bayramı’nda farklı bir etkinlik yapıyoruz. Ülke genelinden çok sayıda vosvos araç sahibi olan kişileri Pamukkale’de ağırlayacağız. Amacımız Karahayıt ve Pamukkale’nin adının bu tür etkinliklerde daha fazla duyulması. Bunun için kurulduğumuz günden yana yaptığımız bir çok etkinlik gibi bu festivalin de geleneksel hale gelmesini amaçlıyoruz. Renkli görüntülerin yansıyacağı ‘Pamukkale Belediyesi 1. Vosvos Festivali’ne katılacak herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Pamukkale adının hem yurt genelinde hem de dünya genelinde duyulması ve insanların turist olarak buraya gelmesini sağlayacak etkinlikler yapmaya devam edeceğiz” dedi.  

Pamukkale Belediyesi, ilçenin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla önemli organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. “Pamukkale Belediyesi 1. Vosvos Festivali” 26-29 Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale’nin tanıtımına katkı verecek bu organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyerek, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile birlikte Vosvos Festivali’ni Pamukkale’de yapacağız” dedi.

 

 

Pamukkale ve Karahayıt’ı hem yurt içinde hem de yurt dışında tanıtmak için bir çok önemli çalışmaya imza atan Pamukkale Belediyesi, farklı bir etkinliğe imza atıyor. Denizli Vosvos Kulübü ile birlikte yapılan organizasyonla “Pamukkale Belediyesi 1. Vosvos Festivali” gerçekleşecek. Ülke genelinden çok sayıda vosvos tutkununun katılacağı festivale Pamukkale Belediyesi ev sahipliği yaparak ilçenin adını ülkeye duyurmuş olacak. 26 Ekim Cuma akşamı Pamukkale Belediyesi’nin yaptığıKarahayıt Kent Ormanı önünde bir araya gelecek olan vosvos severler, cumartesi sabah Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile kahvaltıda buluşacak. Daha sonra “Pamukkale Belediyesi 1. VosvosFestivali”ne katılan vosvoslar ile oluşturulacak olan konvoy Karahayıt turunun ardından Pamukkale Kocaçukur’a gelecek. Burada rengarenkvosvoslar 29 Ekim Cuumhuriyet Bayramı öncesi görsel şov yapacak. Kocaçukur’da travertenlerin önünde yer alacak olan vosvoslar buradan tüm ülkeye Pamukkale ve Karahayıt’ı tanıtmış olacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de konvoyda yer alacak. “Pamukkale Belediyesi 1. Vosvos Festivali” çerçevesinde katılımcılar kendi çadırlarını kurdukları alanlarda çeşitli sportif ve kültürel faaliyetlerde bulunacak. Doğa yürüyüşü, voleybol turnuvası ve benzeri etkinliklerle festival keyfini yaşayacak olan katılımcılar Cumartesi akşamı Ozanca konserinde buluşacak.  Pazar günü bir kez daha konvoy oluşturacak olan vosvos severler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda şehir merkezinde gerçekleşecek olan fener alayına katılarak bayram coşkusunu yaşayacaklar.

 

 

“AMAÇ PAMUKKALE’Yİ TANITMAK”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale ve Karahayıt’ın tanıtımı için her fırsatı değerlendiklerini belirterek, “Biz turizmin en büyük unsurları olan Pamukkale ve Karahayıt’ı her platformda tanıtmak için çalışıyoruz. Cumhuriyetimizin kuruluşun 95. Yılında Cumhuriyet Bayramı’nda farklı bir etkinlik yapıyoruz. Ülke genelinden çok sayıda vosvos araç sahibi olan kişileri Pamukkale’de ağırlayacağız. Amacımız Karahayıt ve Pamukkale’nin adının bu tür etkinliklerde daha fazla duyulması. Bunun için kurulduğumuz günden yana yaptığımız bir çok etkinlik gibi bu festivalin de geleneksel hale gelmesini amaçlıyoruz. Renkli görüntülerin yansıyacağı ‘Pamukkale Belediyesi 1. Vosvos Festivali’ne katılacak herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Pamukkale adının hem yurt genelinde hem de dünya genelinde duyulması ve insanların turist olarak buraya gelmesini sağlayacak etkinlikler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.