Pamukkale'ye giriş ücretlerine yüzde 20 zam

DENİZLİ 11.07.2019 - 09:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Pamukkale'ye giriş ücretlerine yüzde 20 zam

Kültür ve Turizm Bakanlığı, müze ve ören yeri giriş ücretlerine yüzde 20 zam yaptı. Bu kapsamda yer alan Pamukkale Ören yeri giriş ücreti 60 liraya yükseldi.   UNESCO tarafından Dünya Kültür Miras Listesi'nde yer alan Denizli'nin beyaz travertenleriyle ünlü Pamukkale'ye girişlere yüzde 20 zam geldi. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılan yeni zamlara göre Pamukkale'ye girişler 50 TL'den 60 TL'ye çıktı. Yüzde 20 artan yeni fiyatlar 15 Temmuz 2019 Salı günü yürürlüğe girecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, müze ve ören yeri giriş ücretlerine yüzde 20 zam yaptı. Bu kapsamda yer alan Pamukkale Ören yeri giriş ücreti 60 liraya yükseldi.

 

UNESCO tarafından Dünya Kültür Miras Listesi'nde yer alan Denizli'nin beyaz travertenleriyle ünlü Pamukkale'ye girişlere yüzde 20 zam geldi. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılan yeni zamlara göre Pamukkale'ye girişler 50 TL'den 60 TL'ye çıktı. Yüzde 20 artan yeni fiyatlar 15 Temmuz 2019 Salı günü yürürlüğe girecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.