Pamukkale'ye ücretsiz giriş süresi 2 saat ama istedikleri süre kadar gezebilirler

DENİZLİ 13.04.2018 - 10:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Pamukkale'ye ücretsiz giriş süresi 2 saat ama istedikleri süre kadar gezebilirler

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından, 15-22 Nisan Turizm Haftası nedeniyle düzenlenecek programlar neticesinde Denizli’de bir dizi etkinlik yer alacak. Pamukkale’de düzenlenecek etkinliklerde vatandaşlar iki saatlik süre zarfında Pamukkale’ye ücretsiz girebilecekler.   Toplum turizm bilincini geliştirme, iç turizmi canlandırmak, halkın turizm hareketlerine katılımını sağlamak, turizm ve kültür değerlerini tanımak ve turizmi geliştirmek amacıyla, her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” bu yıl 41. Kez kutlanacak.   Denizli’de bir çeşitli düzenlenecek etkinliklerin yanı sıra, Pamukkale Antik Havuz önünde başlayacak programa Denizlili vatandaşların katılmasını sağlamak amacıyla 17 Nisan Salı günü saat 16.00 ile 18.00 saatleri arasından Güney kapısı girişinden ücretsiz olarak sağlanacağını duyurdu.   GÜRLESİN, " 4-5 SAAT GEZEBİLİRLER Önceki gün Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in EDTTA’ya üyelik sürecinin kabul gördüğü duyurusunu yapmak için basın mensupları ile bir araya geldiği esnada 2 saat az bir süre değil mi?  Sorusu üzerine, Gürlesin; “ Bizim kontrolümüz altında değil ama, 2 saat ücretsiz giriş süresidir. Vatandaşlarımız bu sürede içeriye girişi gerçekleştirdikten sonra 4-5 saat içerde gezebileceklerdir. Girdikten sonra süre kısıtlaması yoktur” dedi.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından, 15-22 Nisan Turizm Haftası nedeniyle düzenlenecek programlar neticesinde Denizli’de bir dizi etkinlik yer alacak. Pamukkale’de düzenlenecek etkinliklerde vatandaşlar iki saatlik süre zarfında Pamukkale’ye ücretsiz girebilecekler.

 

Toplum turizm bilincini geliştirme, iç turizmi canlandırmak, halkın turizm hareketlerine katılımını sağlamak, turizm ve kültür değerlerini tanımak ve turizmi geliştirmek amacıyla, her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” bu yıl 41. Kez kutlanacak.

 

Denizli’de bir çeşitli düzenlenecek etkinliklerin yanı sıra, Pamukkale Antik Havuz önünde başlayacak programa Denizlili vatandaşların katılmasını sağlamak amacıyla 17 Nisan Salı günü saat 16.00 ile 18.00 saatleri arasından Güney kapısı girişinden ücretsiz olarak sağlanacağını duyurdu.

 

GÜRLESİN, " 4-5 SAAT GEZEBİLİRLER

Önceki gün Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in EDTTA’ya üyelik sürecinin kabul gördüğü duyurusunu yapmak için basın mensupları ile bir araya geldiği esnada 2 saat az bir süre değil mi?  Sorusu üzerine, Gürlesin; “ Bizim kontrolümüz altında değil ama, 2 saat ücretsiz giriş süresidir. Vatandaşlarımız bu sürede içeriye girişi gerçekleştirdikten sonra 4-5 saat içerde gezebileceklerdir. Girdikten sonra süre kısıtlaması yoktur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.